ono Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 pany znacie kogoś kto potrafi zmienić wsad w liczniku? Nie chce zapierd* do Kielc znów Napisz do Adamooo , spokojnie ogarnie.
poziek Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 http://pogodynka.pl/polska/warszawa_warszawa W ZWIĄZKU Z TYM GRYYLL PRZEKŁADAMY NA INNY TERMIN :disgust:
moskal Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 W ZWIĄZKU Z TYM GRYYLL PRZEKŁADAMY NA INNY TERMIN :disgust: :dance: :dance:
ono Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Co za czasy , czarny przyjeżdża do PL , a ja mam sie na wódkę spóźnić przez zamknięte ulice , k**wa
Flyer Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 moj kumpel mial dzis leciec do Madrytu na urlop... i nie polecial
Reggi Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Dobra siusiaki we wtorek was nawiedze Pisze zeby nie bylo ..bo ostatnio mi jeden klocek zarzuc, ze informuje w ostatniej chwili
poziek Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Dobra siusiaki we wtorek was nawiedze Pisze zeby nie bylo ..bo ostatnio mi jeden klocek zarzuc, ze informuje w ostatniej chwili No i że niby co będzie ? Jakieś święto ?
Reggi Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Dobra siusiaki we wtorek was nawiedze Pisze zeby nie bylo ..bo ostatnio mi jeden klocek zarzuc, ze informuje w ostatniej chwili No i że niby co będzie ? Jakieś święto ? Nie po prostu fajnie bylo by wasze fejsy zobaczyc. Aaaaa ty wez mi puche
mushu Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 siema , wiecie może gdzie w wawie lub okolociach mogę zakupić lewy błotnik przód do b6 ;D jakiś autozłom czy coś ??? ja się słabo orientuje a na allegro nie chce zamawiać bo jak mi przyslą to bedzie gorszy od obecnego byłbym wdzięczny za pomoc
Buba Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Dobra siusiaki we wtorek was nawiedze Pisze zeby nie bylo ..bo ostatnio mi jeden klocek zarzuc, ze informuje w ostatniej chwili ja oficjalne zaproszenie poproszę
soolek Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 siema , wiecie może gdzie w wawie lub okolociach mogę zakupić lewy błotnik przód do b6 ;D jakiś autozłom czy coś ??? ja się słabo orientuje a na allegro nie chce zamawiać bo jak mi przyslą to bedzie gorszy od obecnego byłbym wdzięczny za pomoc Napewno jest szrocik przy wyjeździe na Mińsk Maz/Siedlce przed McDonaldem, przed skrzyżowaniem.
mushu Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 a w stolicy ??? jakiś na strażackiej czy jakoś tak
marcinek81r Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Co za czasy , czarny przyjeżdża do PL , a ja mam sie na wódkę spóźnić przez zamknięte ulice , ku*** Tak nie może być
moskal Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Dobra siusiaki we wtorek was nawiedze Pisze zeby nie bylo ..bo ostatnio mi jeden klocek zarzuc, ze informuje w ostatniej chwili kórwa przyjechałbym ale nie wjade do Promki a w stolicy ??? jakiś na strażackiej czy jakoś tak na strazackiej jest duży szrot
soolek Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 a w stolicy ??? jakiś na strażackiej czy jakoś tak Ze strażackiej do tego, o którym piszę masz już rzut beretem.
Flyer Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Dobra siusiaki we wtorek was nawiedze Pisze zeby nie bylo ..bo ostatnio mi jeden klocek zarzuc, ze informuje w ostatniej chwili kórwa przyjechałbym ale nie wjade do Promki i na chooy Wam te gleby...
hornet Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Dobra siusiaki we wtorek was nawiedze Pisze zeby nie bylo ..bo ostatnio mi jeden klocek zarzuc, ze informuje w ostatniej chwili kórwa przyjechałbym ale nie wjade do Promki i na chooy Wam te gleby... Pewnie po to żeby pod remizę w sobotę wieczorem zawitać :polew: To jaki masz prześwit, że nie dasz rady ??
Rekomendowane odpowiedzi