Sqizzy Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 pany czy przed terminalem przylotów na okęciu to jest jakiś parking/ miejsce do zaparkowania ? mam we wtorek odebrać wujka, a jeszcze tam nie byłem
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 pany czy przed terminalem przylotów na okęciu to jest jakiś parking/ miejsce do zaparkowania ? mam we wtorek odebrać wujka, a jeszcze tam nie byłem jest c**j miejsca
Buba Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 znowu sie zj***ła ??? nie, łożysko chciałem wymienić ale nie mogłem jednej śruby odkręcić ale za to kierownice powietrza na heble wreszcie zacząłem robic
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 nie, łożysko chciałem wymienić ale nie mogłem jednej śruby odkręcić ale za to kierownice powietrza na heble wreszcie zacząłem robic Ad.1 od zacisku śrube ??? Ad.2 poka poka :kox:
mgtan Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 z wahaczem jest ujnia... olbo opalać albo na ostro... ale tak czy siak można uje..urwac wahacz
moskal Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 z wahaczem jest ujnia... olbo opalać albo na ostro... ale tak czy siak można uje..urwac wahacz grzać palnikiem , lać wodą i ogień :kox:
Rekomendowane odpowiedzi