AndyN Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 ja to bym wywalił turbo i jeździł bez :gwizdanie: kompresor!!!!!!!!!!!!!! W AWX-sie? Tłoki by wys***** wydechem ....
moskal Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jeżeli jest gwarancja, wiesz co mozesz sobie zrobić z ta gwarancją ??? :naughty: :naughty:
hornet Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jestem w szoku. Zainstalowałem sobie adblockera i kurfa nic nie wyskakuje z reklam w końcu - POLECAM Adblock powstał w 2002 rok a Ty dopiero teraz dowiedziałeś się o takim czymś ??
poziek Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jestem w szoku. Zainstalowałem sobie adblockera i kurfa nic nie wyskakuje z reklam w końcu - POLECAM Adblock powstał w 2002 rok a Ty dopiero teraz dowiedziałeś się o takim czymś ?? takich mam kolegów w klubie
hornet Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jestem w szoku. Zainstalowałem sobie adblockera i kurfa nic nie wyskakuje z reklam w końcu - POLECAM Adblock powstał w 2002 rok a Ty dopiero teraz dowiedziałeś się o takim czymś ?? takich mam kolegów w klubie Partner nie powiedział ?? Czy może już nie pchacie do jednej dziury ?
malik Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jestem w szoku. Zainstalowałem sobie adblockera i kurfa nic nie wyskakuje z reklam w końcu - POLECAM Adblock powstał w 2002 rok a Ty dopiero teraz dowiedziałeś się o takim czymś ?? takich mam kolegów w klubie Długo udawało się to trzymać przed nim w tajemnicy. Ale ktoś w końcu zdradził.
moskal Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Partner nie powiedział ?? Czy może już nie pchacie do jednej dziury ? osz ty zazdrośniku
Reggi Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 :hi: Tak z poniedziałku pojadę z grubej rury Nie ma za co Jestem w szoku. Zainstalowałem sobie adblockera i kurfa nic nie wyskakuje z reklam w końcu - POLECAM Adblock powstał w 2002 rok a Ty dopiero teraz dowiedziałeś się o takim czymś ?? takich mam kolegów w klubie Długo udawało się to trzymać przed nim w tajemnicy. Ale ktoś w końcu zdradził.
Nosfer Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 :polew: :polew: _________________________________________________
moskal Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 moskal jak suszarki ? z prawej zleciała nakretka i znalazła sie w wydechu , lewa jest ok ale idzie do sprawdzenia
Reggi Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 z prawej zleciała nakretka i znalazła sie w wydechu , lewa jest ok ale idzie do sprawdzenia Miałeś do mnie zadzwonić
moskal Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 z prawej zleciała nakretka i znalazła sie w wydechu , lewa jest ok ale idzie do sprawdzenia Miałeś do mnie zadzwonić dzisiaj [br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 09:05_________________________________________________no dzwonie to mnie odrzucasz
AndyN Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 dzisiaj [br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 09:05_________________________________________________no dzwonie to mnie odrzucasz Kryzys w związku ....
Rekomendowane odpowiedzi