poziek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Przasnyska 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Przasnyska 3 :polew: :polew: bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Przasnyska 3 powiadasz..........to moze powiesz co tam sie znajduje nie kaz mi sie domyslac :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 nie no wypinam się z rozmowy ... (obserwator ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 tez sie zastanawiam, co ten dzik znowu wymyslil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 tez sie zastanawiam, co ten dzik znowu wymyslil Dlatego obserwator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Angela wpadasz sama ?? na tą przasnyską ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 tez sie zastanawiam, co ten dzik znowu wymyslil Dlatego obserwator jak tak - tez sie nie wtracam popodgladam chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 jak tak - tez sie nie wtracam popodgladam chwile Właśnie nie mogę zaczaić co mu się dzieje, skąd z niego wydobywają się owe pytanie ..... chyba te leki musi odstawić albo zmienić dilera bo mu jakieś świństwo zaczął podsyłać :polew: Tak czy siak DZIK :audi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 A ja sie zastanawiam czemu ten dzik ma ze mnie taka polewke :polew: Przyznawac sie i to juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Właśnie nie mogę zaczaić co mu się dzieje doladowanie mu spadlo ponizej 1 bara i stad takie efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 doladowanie mu spadlo ponizej 1 bara i stad takie efekty Ewentualnie faluje ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Co jak co i Hornet rozwaliła mnie trafnośc waszych komentarzy :polew: respect Angela podaje Ci numer: 22 663 70 80 zadzwoń koniecznie... nie bedziesz żałować :polew: :tongue: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Co jak co i Hornet rozwaliła mnie trafnośc waszych komentarzy :polew: respect Angela podaje Ci numer: 22 663 70 80 zadzwoń koniecznie... nie bedziesz żałować :polew: :tongue: Tylko mi nie mów że jeszcze są problemy ... jak po wymianie turbo ?? dalej to samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 pewnie, że to samo :cry: a do tego w swoim turbo ukręciłęm szpilke za dużo siły Bozia dała albo to te leki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 f*ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 szukalem na google. Na przasnyka 3 znalazlo mi kilka mieszkan na sprzedaz/wynajem i jakiegos okuliste ale to chyba nie pomoze na skrzypienie pewnie, że to samo :cry: a do tego w swoim turbo ukręciłęm szpilke za dużo siły Bozia dała albo to te leki jak tego slucham to rece opadaja, wiec wspolczuje, ze musisz to przezywac. 27 korekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 :polew:raczej nie pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Chciałem tylko powiedzieć, że mam z Was niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Chciałem tylko powiedzieć, że mam z Was niezły a ja biedny myślałem, że jest na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi