Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty sie nie smiej ostatnio zdzwoni ksiegowa zebym sie pojawil podpisac zmiane umowy patrze a tam podwyzka :shocked::polew:

:shocked:

nie chce mi sie z Toba gadac ....

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ostatnio zdzwoni ksiegowa zebym sie pojawil podpisac zmiane umowy patrze a tam podwyzka

Lukas zapytaj swojej księgowej czy by nie chciała pracować w pałacu Mostowskich :cool:

Opublikowano

A co tu taka cisza :grin:

....ze az normalnie glupio :polew:

Taka specyfika, raz ekipa nawala 173 posty, a innym razem jakby wszystkich wytruło :grin:

Life :grin:

Ja też hardwork na leżaku. Już teraz wiem dlaczego pracuje się w biurze. Zarąbiście cieżko się skupić jak słonko świeci, obok zimne piwko i gril się smaży :grin:

Opublikowano

Kichol jak nowe a4 ? jakieś wieści ?[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2007, 16:26 _________________________________________________Lukas i jak bezpiecznik ?

Oniak jak przygotowania..biała się już mrozi ?:>

Opublikowano

hehe....a ja czuje sie jakby byla sobota albo niedziela :afro:

Zarąbiście cieżko się skupić jak słonko świeci, obok zimne piwko i gril się smaży :grin:

wit.s...zapomniales dodac...i mloda piers pod reka :tongue::afro:

definitywniie mi odwala :cheesy:

Opublikowano

no nic tylko pozazdroscic.......tylko zeby wam to slonko za bardzo nie dogrzalo :grin:

Ja niestety wolne mam dopiero od teraz :sad: wiec tez ruszam w Polske :grin:

Opublikowano

Parę fotek z dzisiejszego etapu Rajdu Polski, ktory przebiegał po polach mojego szwagra z Giżycka :grin:

Na zawodach spotkałem Oniaka i Norbiego, ale gdzieś sie szybko ulotnili. Żałujcie chłopaki bo reszte dnia spędziłem śmigając motorówką po Niegocinie.

A mogliście dołączyć :bicz:

http://picasaweb.google.pl/malinowy/RajdPolski

IMG_0358.jpg?imgmax=720

Opublikowano

Siema All

Udało mi się dotłuc do sieci ....

Widzę, że impreza udała się na całego :grin: Wiciu masz jeszcze to PS2 czy zajeździli totalnie :polew:

Wy tu nie ściemniajcie o jakimś lansie tylko dawajcie do sopotu, rozumiem Wicia że nie może się skupić na pracy :wink: Zastanawiam się tylko jak będzie wyglądał powrót .... ludzi co nie miara !!

no nic tylko pozazdroscic.......tylko zeby wam to slonko za bardzo nie dogrzalo :grin:

Spokojnie damy radę.... zimne drinki, cipeły piasek i gorące :cool: :cool:

Ja też hardwork na leżaku. Już teraz wiem dlaczego pracuje się w biurze. Zarąbiście cieżko się skupić jak słonko świeci, obok zimne piwko i gril się smaży :grin:

Tylko mi nie mów że pracujesz w czasie wolnym od pracy :polew: :polew: zostaw te kwitki !!

Dobra spadam dalej się bujać po rozgrznaym i złocistym piasku .....

see you

Opublikowano

hornet Ty jesteś w Sopocie ?? to czemu nie zaleciałeś na spot Trójmiejski dzisiaj ??

Opublikowano

hornet Ty jesteś w Sopocie ?? to czemu nie zaleciałeś na spot Trójmiejski dzisiaj ??

Nic mi nie było wiadomo o takim spociku.. poprawię się następnym razem :audi:

Opublikowano

a do kiedy siedzisz ??

Opublikowano

właśnie wjechałem do wawy .... akurat jest oberwanie chmury :shocked:

Opublikowano

a to dół to do następnego razu i niech się Mazowsze pucuje jak się wybiera nad Morze !! :grin:

Opublikowano

a to dół to do następnego razu i niech się Mazowsze pucuje jak się wybiera nad Morze !! :grin:

Spoko masz to jak w banku :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

Kichol jak nowe a4 ? jakieś wieści ?[br]

od 50 minut jest w kraju lata na gnojowicę, ma 116KM i jest to Avant,jest od mniemca jedzie do mnie na kołach i podobno nie bita, zobaczymy :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

KICHOL czekamy na fotki...

Opublikowano

No my juz tez wrocilismy ale byl KOX panowie pierwszy raz z oniakiem na takich wystepach i bylismy w :shocked: jak oni tam zapierniczaja a my w odleglosci metra od auta i tylko "pstryk pstryk pstryk" zdjecia poszly dostalo sie kamieniami po glowie i ogien zeby tuman kurzu nas nie dognal :polew: naprawde polecam [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2007, 17:37 _________________________________________________Pstryk Pstryk Pstryk :cool:

f123ef3775fa3311.jpg

Opublikowano

od 50 minut jest w kraju lata na gnojowicę, ma 116KM i jest to Avant

w koncu sluszny rodzaj nadwozia brachu :tongue:

pogratulej jak bedzie wszystko zalatwione :wink:

Opublikowano

No my juz tez wrocilismy ale byl KOX panowie pierwszy raz z oniakiem na takich wystepach i bylismy w :shocked: jak oni tam zapierniczaja a my w odleglosci metra od auta i tylko "pstryk pstryk pstryk" zdjecia poszly dostalo sie kamieniami po glowie i ogien zeby tuman kurzu nas nie dognal :polew: naprawde polecam [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2007, 17:37 _________________________________________________Pstryk Pstryk Pstryk :cool:

Oooo.. Lukas, Ty tez tam byles? Dawaj linka do reszty fotek "z bliska". Ja wolalem zostac w bezpiecznej odleglosci i pozostal mi tylko moj teleobiektyw.

Opublikowano

KICHOL czekamy na fotki...

zdjęcia postaram sie jutro zamieścić a reszta na spocie 19.06.2007 niestety wcześniej pracuje