Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Poź nie hihraj sie tylko powiedz co tam na tego przasnyka jest - bo dostaniesz ban'a na xenony do postojówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 no ja tez jestem ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 teraz to już każdy jest ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mam z Was bo daliście się wkręcić. Kilka moich zdań...drobne niedomówienia...tekst:"nie bedziesz żałować" a w rzeczywistości: Mega-Car ul. Przasnyska 3 tel. 22 663-70-80 jest to serwis Audi-Vw-Skoda gdzie robie swoje auto już od 2 lat i jestem zadowolony, robią wszystko łącznie z geometrią itd. Więc Angela jak widzisz traktuje Cię poważnie i nie z Ciebie. Powiem więcej otaczam Cię opieką :polew: Zadzwoń jutro. Znajdą przyczyne i wymienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 no widzisz a my myslelismy ze Ci leki zaszkodzily Zadzwonie napewno skoro tak mowisz tak zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Powiem więcej otaczam Cię opieką WOW - jestem pod wrazeniem przeblysku opiekunczosci dzika zebys tylko nie byl nadopiekunczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 takie budowanie napięcia i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 takie budowanie napięcia i nic :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja mogłem jeszcze, pytanie czy Angela by to zniosła ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Spokojnie dalabym rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Poź tu chodzi o final, zakonczenie - jakies wybuchy, fajerwerki itp. Czekalismy na jakis KOX a Ty z ASO wyskakujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Spoko, nastepnym razem pociągne do wybuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Poź tu chodzi o final, zakonczenie - jakies wybuchy, fajerwerki itp. Czekalismy na jakis KOX a Ty z ASO wyskakujesz. dokładnie, nie popisałeś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 kak BTW - Poziek co Ty masz za silnik w profilu? Czy ja cos przegapilem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Murzyn, przecież wybuchy i fajerwerki były , że zacytuję (cytat swobodny): "...okulista i 3 mieszkania do sprzedania :grin:"[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 01:29:51_________________________________________________ kak BTW - Poziek co Ty masz za silnik w profilu? Czy ja cos przegapilem? To chyba taka moda ostatnio (vide również Kichol), na tej fali ja będę miał zaraz 3,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 HEHE dokładnie Witek W moim profilu jest silnik, który daje S4 6,1 do setki. Ten wynik będzie lepszy w moim bolidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 hahaha - zaraz wszyscy bedziemy miec S'ki - w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ty to widzę dzisiaj masz wenę na skojarzenia . Trzeba przyznać, ze wciąga - za Chiny nie mogę się skupić na robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 za Chiny nie mogę się skupić na robocie wlasnie ja tez - chociaz niby juz ogarnalem wszystko na jutro - yhh niby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 oniak. Czy mnie wzrok myli (patrz avatar), czy na tych mazurach to Ci bryczkę na sedana chłopy z Mikołajek przerobiły? A może na wzór poźka chcesz w ten sposób ogłosić, że opory powietrza masz zamiar osiagać takie jak w sedanie? BTW czy poziek zostawił komuś brykę pod opieką? nie zdążyłem się zgłosić na ochotnika (za drobną opłatą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi