Kamyk Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Przecież w gimnazjum to one nawet 16 lat nie mają skończone - pedofil :decayed: :polew: Mi nie chodzi o to ile maja lat palancie tylko jak wygladają :naughty: :naughty: taaaaa - a jeszcze jak chodzą w szpilkach polać się można, wczoraj widziałem 3 kontuzje ślisko było, czy jak ???? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 07:45_________________________________________________a poza tym, to za rok znowu wakacje nie pękać
hornet Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Przecież w gimnazjum to one nawet 16 lat nie mają skończone - pedofil :decayed: :polew: Mi nie chodzi o to ile maja lat palancie tylko jak wygladają :naughty: :naughty: tak to się zaczyna :polew:
Reggi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Mi nie chodzi o to ile maja lat palancie tylko jak wygladają :naughty: :naughty: Mnie tam licealistki ( te z ostatniego roku ) nie ruszają. Nie ma to jak dobry MILF
Wandej Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Mi nie chodzi o to ile maja lat palancie tylko jak wygladają :naughty: :naughty: Mnie tam licealistki ( te z ostatniego roku ) nie ruszają. Nie ma to jak dobry MILF moze i tak ale takie nastletnie jedrne cycate cialko to kazdemu by podeszlo
Reggi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 19 letnie panny to jeszcze myślą, że penis służy tylko do sikania 25-> letnia panna zastruga Ci c**ja jak ołówek
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 19 letnie panny to jeszcze myślą, że penis służy tylko do sikania wyprowadź sie kórwa z tego grajdoła w Polsce "C" 17 letnia panna by ci opierdoliła razem z jajami a jędrnościa ciałka miażdży ta Twoja 25-ltnią starowinke :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Ragga...widać, że dawno nie miałeś nic wspólnego z 16-17 latkami...
Reggi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Może i tak..ale toż to jeszcze dziecko Moskal ty stary zboczuchu [br]Dopisany: Wrzesień 02, 2011, 01:40:41 _________________________________________________ Ragga...widać, że dawno nie miałeś nic wspólnego z 16-17 latkami... Miałem jak sam byłem w tym wieku.. ogólnie to od tamtej pory to w ogóle nie miałem styczności z dziewczynami z tego przedziału.. wole starsze dupiny :naughty:
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Ragga...widać, że dawno nie miałeś nic wspólnego z 16-17 latkami... strasznie zdziadział , nieprawdaż ???? :naughty: Moskal ty stary zboczuchu nie zboczuchu tylko - koneserze młodzienczej werwy :naughty: [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 13:45_________________________________________________ Miałem jak sam byłem w tym wieku. To nie to samo , kiedyś takie młode dópy nie miały takich za***istych cycków itp jak teraz :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 strasznie zdziadział , nieprawdaż ???? :naughty Nie zdziadział tylko smak się wyrobił.. To nie to samo , kiedyś takie młode dópy nie miały takich za***istych cycków itp jak teraz :kox: :kox: Cycki cyckami.. ale ciachać się to trzeba umieć
poziek Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 ogólnie to od tamtej pory ogólnie od tamtej pory to zmieniło się wszystko... chłopaki w wieku 17 lat wymagają pewnych rzeczy i jakich my dowiedzieliśmy się dopiero z xhamstera
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Cycki cyckami.. ale ciachać się to trzeba umieć oj powiem cie ze "umieją" :naughty:
poziek Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 strasznie zdziadział , nieprawdaż ???? :naughty: zdziadział, zwiesniaczył i posunął w wieku :decayed:
Buba Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 pier**licie 16stki to wciągają wszystko razem z jelitami, połykają i proszą o następnego dupczyć to się nie każda potrafi, tutaj faktycznie >25 górą
Rekomendowane odpowiedzi