lukaszr Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Moskal, przyjrzę się jak będę jechał, ale nie kojarzę tam żadnych studzienek.
moskal Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Moskal, przyjrzę się jak będę jechał, ale nie kojarzę tam żadnych studzienek. kratki ściekowe , tego wypatruj
Wandej Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 znacie jakas firme ktora naprawia wyswietlacze rns-e??
moskal Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 o kurza melodia , nie dosypiasz ??
poziek Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 o kurza melodia , nie dosypiasz ?? Ktoś mnie budzi rano
Reggi Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 o kurza melodia , nie dosypiasz ?? Ktoś mnie budzi rano Prostata ? Michaś pomożesz mi kurna..później do Ciebie dryndnę bądź aktywny
poziek Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Michaś pomożesz mi kurna... Teraz to pomożesz
Kamyk Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 ja ktoś ma to jeszcze przed sobą, to warto ten sposób wziąć pod uwagę
lukaszr Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Ktoś mnie budzi rano Kogut na podwórku ? :naughty:
hornet Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Ktoś mnie budzi rano Kogut na podwórku ? :naughty: :mysli:
Reggi Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Ktoś mnie budzi rano Kogut na podwórku ? :naughty: :mysli:
poziek Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 ja ktoś ma to jeszcze przed sobą, to warto ten sposób wziąć pod uwagę Podobno Lukaszr tak się oświadczał
lukaszr Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Podobno Lukaszr tak się oświadczał Za to przynajmniej z pomysłem - Ty to pewnie albo tego w ogóle nie doświadczysz (żadna przecież nie będzie aż tak ślepa) albo po prostu przyjdziesz jak zwykle po pracy i zapytasz o to podczas leżenia na kanapie przez TV, z piwem w ręku, dłubiąc w nosie i drapiąc się po prawym worku :kox:
poziek Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Podobno Lukaszr tak się oświadczał Za to przynajmniej z pomysłem - Ty to pewnie albo tego w ogóle nie doświadczysz (żadna przecież nie będzie aż tak ślepa) albo po prostu przyjdziesz jak zwykle po pracy i zapytasz o to podczas leżenia na kanapie przez TV, z piwem w ręku, dłubiąc w nosie i drapiąc się po prawym worku :kox: Wszystko się zgadza z taką małą różnicą, ze to nie będę drapał za worek :kox:
Rekomendowane odpowiedzi