Norbi Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Też byłem zajarany taa słychać na pierwszym filmie
malik Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Trochę rolek z tamtego okresu: https://picasaweb.google.com/116347604847840231277/RollingShots?authkey=Gv1sRgCPDswfKjltaXfA#
ono Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Moja eSunia na kilku fotach się załapała. To chyba był spot jak z Oniakiem się próbowaliśmy na TVN-ie.Gdzies mam filmy z pojedynków, jak będę przy kompie to wkleje. Niech bedzie dla potomnych jak zdrowa eSa leje wtedy egzotyczne B7 3.0 TDI Ledwo ledwo i to tylko na trójce ! hujowe czasy , trzeba było myć bryke na spoty i w ogóle jakoś tak pedalsko było Wszyscy sobie bezinteresownie pomagali , bez sensu k**wa .
Góral.tz Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Moja eSunia na kilku fotach się załapała. To chyba był spot jak z Oniakiem się próbowaliśmy na TVN-ie.Gdzies mam filmy z pojedynków, jak będę przy kompie to wkleje. Niech bedzie dla potomnych jak zdrowa eSa leje wtedy egzotyczne B7 3.0 TDI Ledwo ledwo i to tylko na trójce ! hujowe czasy , trzeba było myć bryke na spoty i w ogóle jakoś tak pedalsko było Wszyscy sobie bezinteresownie pomagali , bez sensu k**wa . :facepalm: ---------- Post dopisany at 01:13 ---------- Poprzedni post napisany at 01:10 ---------- a tak poza tym to :drunk:
Norbi Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 A ty co , nie zjeżyłeś dowcipu ? :grin::grin: Oniak to zazdrośnik, nikt nie może być lepszy od niego, szuja
poziek Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 A ty co , nie zjeżyłeś dowcipu ? :grin::grin: Oniak to zazdrośnik, nikt nie może być lepszy od niego, szuja Co Ty gadasz... Prędzej Malik
malik Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 A ty co , nie zjeżyłeś dowcipu ? :grin::grin: Oniak to zazdrośnik, nikt nie może być lepszy od niego, szuja Co Ty gadasz... Prędzej Malik e tam, w d*pie to mam
Norbi Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Jeszcze tylko Witsa, Lukasa, T-żołwia brakuje i poczuje się jak z kilka latarek temu na Warsiawskich, aaaano i jeszcze miszcza Tomboya z Lookierem:decayed:
Reggi Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Tobie też będzie zakazane jak Ci kobieta założy nogę na nogę, a do buzi wsadzi marchewkę
Buba Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Tobie też będzie zakazane jak Ci kobieta założy nogę na nogę, a do buzi wsadzi marchewkę heheheheh ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- Tobie też będzie zakazane jak Ci kobieta założy nogę na nogę, a do buzi wsadzi marchewkę heheheheh
malik Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Tobie też będzie zakazane jak Ci kobieta założy nogę na nogę, a do buzi wsadzi marchewkę czerwoną piłeczkę na skórzanym pasku wokół głowy.
hornet Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Tobie też będzie zakazane jak Ci kobieta założy nogę na nogę, a do buzi wsadzi marchewkę czerwoną piłeczkę na skórzanym pasku wokół głowy. Piłeczkę jak piłeczkę... zaknebluje go całkowicie ...
ono Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 oj , nie pije więcej To kiedy spot na torwarze ?
Suli Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Jeszcze tylko Witsa, Lukasa, T-żołwia brakuje i poczuje się jak z kilka latarek temu na Warsiawskich, aaaano i jeszcze miszcza Tomboya z Lookierem:decayed: A za mną nie tęsknisz dzyndzlu:kwasny: Wiedziałem:cry: :polew:
Norbi Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Jeszcze tylko Witsa, Lukasa, T-żołwia brakuje i poczuje się jak z kilka latarek temu na Warsiawskich, aaaano i jeszcze miszcza Tomboya z Lookierem:decayed: A za mną nie tęsknisz dzyndzlu:kwasny: Wiedziałem:cry: :polew: No jebaniutki No fakt był czasookres gdzie przebijałeś PIXIego na łeb w ilości postów, potem tak skutecznie zaginąłeś że mła zapomniała o Cię
Rekomendowane odpowiedzi