wit.s Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 No dziewczynki.... Deszcz, nie deszcz - przecież już wiesz gdzie Promenada [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2007, 13:03:00_________________________________________________A na wszelki ... są telefony. Swój Ci wysłałem na PW (coby nie było potem, ze Cię zgubiłem
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 coby nie było potem, ze Cię zgubiłem ja nie wiedzialem ze z Ciebie taki ogier Wiciu :bicz3: nie dosc co jezdzisz jak szalony to jeszcze Kobiety gubisz
angela Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Wiciu dzis mnie nie zgubisz..... jak promenada to bede musiala sama dojechac....ja zwykle po 20.... tylko tak sie zastanawiam czy nie lepszym pomyslem by byla modlitwa o slonko Wtedy na bank bym sie nie zgubila :polew:
malik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 tylko tak sie zastanawiam czy nie lepszym pomyslem by byla modlitwa o slonko No i wymodliłaś. Niebo w śródmieściu czyste jak łza :oklaski: Oby tak zostało do wieczora
Norbi Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 tylko tak sie zastanawiam czy nie lepszym pomyslem by byla modlitwa o slonko No i wymodliłaś. Niebo w śródmieściu czyste jak łza :oklaski: Oby tak zostało do wieczora Angela leży już na dachu i się przypieka.
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Czy dzisiaj dwie szalone suszarki sie pojawia no fakt Angela daje rade Chcialbym zauwazyc ze dzisiaj jest juz ostanie spotkanie z panem Poziem no chyba ze widzimy sie jeszcze na okeciu w czawartek
poziek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja wpadne ze swoją suszarką co od soboty napierd***a jak dwie norbiego kiedyś tam... :thumbdown:
wit.s Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 no fakt Angela daje rade Strach pomyśleć o co ona sie jeszcze może się modlić ostanie spotkanie z panem Poziem Niech mnie bluzy nie zapomni Na Okęciu? A co myślisz, ze trzeba się jednak upewnić, ze poleciał ?
malik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 ... ze dzisiaj jest juz ostanie spotkanie z panem Poziem kolejne "ostatnie" spotkanie?
malik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Strach pomyśleć o co ona sie jeszcze może się modlić No, przy takiej skuteczności to możemy teraz ustawiac sie do niej z listą życzeń Jak do złotej rybki :>
poziek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 poproszę.... EVO 9 :notworthy: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :oklaski: :dance: :dance:
wit.s Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Motor. Normalnie dałeś czadu. Pomału, dzisiaj angela modli się wyłącznie o bryczki. Od Evo w górę. Jurto bogactwo. Zdrowie dopiero we czwartek.
Norbi Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Czy dzisiaj dwie szalone suszarki sie pojawia Ne[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2007, 15:48 _________________________________________________ Ja wpadne ze swoją suszarką co od soboty napierd***a jak dwie norbiego kiedyś tam... :thumbdown: A cużeś tam napierd... upalałeś na zimnym :bicz3:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2007, 15:49 _________________________________________________To dla mnie RS4 B5 nufka funkiel nie śmigana :drool:
angela Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 nie no chlopcy.....co ja tu widze kosmiczna lista zyczen A mialam sie modlic tylko o slonko co by sie nie zgubic w drodze do promenady [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2007, 15:54 _________________________________________________ poproszę.... EVO 9 Bardzo proszę o nowy kręgosłup ;( To dla mnie RS4 B5 nufka funkiel nie śmigana :polew:
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 widze ze Angela sie zgodzila na wasze zachcianki ja czekam na drugi dzien czyli ten w ktorym kasa bedzie
angela Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 ha ha ha a co wy myslicie ze to wszystko o tak i juz Trza sie postarac Narazie ladna pogode macie ode mnie w gratisie :polew:
Norbi Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 ha ha ha a co wy myslicie ze to wszystko o tak i juz Trza sie postarac Co mam kochanie dla Ciebie uczynić :>??
Rekomendowane odpowiedzi