Buba Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dużo dobrych opinii słyszałem o Volkswagen Skoda Audi Serwis Warszawa | Dobrucki Auto Service Kolesie rajdówki robią i jakieś inne JDMowe wynalazki
ono Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 W sprawie logów , JA stawiam 0.7 finki jak mi ktoś da vaga i bryke , hyhyhy
poziek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dużo dobrych opinii słyszałem o Volkswagen Skoda Audi Serwis Warszawa | Dobrucki Auto ServiceKolesie rajdówki robią i jakieś inne JDMowe wynalazki Zdecydowanie. Umawiać się na geo do Pana Sylwestra. Ustawia połowę aut na Barbórkę
Typiszcz Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Super, dzieki malik, Buba i poziek A jak sadzicie, czeka z wymiana do wiosny czy wymieniac teraz? Pozd...
Typiszcz Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Teraz mam standart, a kondycja prawa tylna sprezyna jakas klapnieta a amorki nie sprawdzalem na jakiej stacji ale w mojej opinji slabo z nimi. Da sie jezdzic ale czuc ze juz maja dosyc. Na wiosne jeszcze mam plan sprzedac alusy i postawic go na stalowka (bialych ) oraz czeka mnie zakup kompletu nowych kapci letnich wiec zastanawiam sie czy nie zorganizowac reszty i wymienic zawias i kola na wiosne.
bajk Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 jeśli amortyzatory aktualne są padniętę to na nic nie czekaj tylko wymieniaj..
Buba Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 jak amorki siadły to nie ma co zwlekac. w zime to za duże ryzyko. będziesz musiał tylko uważać żeby zderzaka nie urwać
Norbi Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 W sprawie logów , JA stawiam 0.7 finki jak mi ktoś da vaga i bryke , hyhyhy Mówisz i masz. Dziś jestem z vagiem. Specjalnie rano wstalem żeby zdążyć na spota.
Góral.tz Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Mówisz i masz. Dziś jestem z vagiem. Specjalnie rano wstalem żeby zdążyć na spota. nie jedź na żadnego spota auto sobie zbrudzisz
Norbi Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Mówisz i masz. Dziś jestem z vagiem. Specjalnie rano wstalem żeby zdążyć na spota. nie jedź na żadnego spota auto sobie zbrudzisz Też fakt, ale jak będziesz to się poświęce dla Ciebię.
Góral.tz Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Też fakt, ale jak będziesz to się poświęce dla Ciebię. przyjedź wymienisz mi filtr kabinowy bo ja nawet nie wiem jak on wygląda
Norbi Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Też fakt, ale jak będziesz to się poświęce dla Ciebię. przyjedź wymienisz mi filtr kabinowy bo ja nawet nie wiem jak on wygląda luz tak czy inaczej dziś jestem, jeżeli będziesz to weź, sam wiesz co, bo ja nie pamiętam jak to cudo się nazywa.
Góral.tz Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 luz tak czy inaczej dziś jestem, jeżeli będziesz to weź, sam wiesz co, bo ja nie pamiętam jak to cudo się nazywa. łokej
Buba Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 goral co ty chłopie masz w podpisie??????????
Góral.tz Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 goral co ty chłopie masz w podpisie?????????? hehehehe SUZUKI VITARA zagościła ostatnio troszkę po górkach trzeba pojeździć, pomieszać w błocie
Rekomendowane odpowiedzi