poziek Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Jest tam kto? Wierz mi nikt nie chce się z Tobą widzieć
Młody_drog Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Ty, a Ciebie ktos pytal o zdanie? Toz to temat dla warszawiakow
poziek Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Ty, a Ciebie ktos pytal o zdanie? Toz to temat dla warszawiakow To co tu robisz zmywaku z Irlandii ?
Młody_drog Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 A chcialem zobaczyc, moze gdzies na zmywak do Warszawy sie przeniose, ale ty nawet takich kontaktow nie masz wiec
Olszak86 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Nikt nic nie pisal to zostalem w domu. Wysłane z mojego LG-E610
Góral.tz Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 c**jnia. czyli po staremu :kox: za tydzień będę to sam zobaczę
Trzastek Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Ja podjechałem po 19 , nikogo nie było , wpadłem na chwilę do sklepów w promce i out. Za tydzień może będzie ktoś... :grin:
Buba Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Zamykamy temat? Szkoda żeby ludzie przyjeżdżali na darmo
Sqizzy Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Mam cholernie awaryjną sytuację. Moja siostra 14 września wychodzi za mąż, obiecałem że zalatwię jej fajny samochód którym pojedzie do ślubu. Niestety znajomy który zadeklarował się że zrobi to dla mnie delikatnie mówiąc wystawił mnie i wyjeżdża kilka dni wcześniej za granicę. Na wynajęcie auta z allegro czy innych portali po prostu mnie nie stać. Jestem troszeczkę pod ścianą, a nie chcę być goło słowny. Więc chciałbym zapytać czy ktoś z was mógłby poświęcić kawałek popołudniowej soboty 14 września i delikatnie mówiąc " uratować mi tyłek " Jest wielu użytkowników z tajnymi autami więc ktoś może mógłby mi pomóc. Jestem z grodziska mazowieckiego i w tych okolicach będzie ślub oraz wesele.
poziek Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Mam fajnego Clio Sporta gdybyś chciał. Trochę porysowany ale ma dwa fotele kubełkowe
Młody_drog Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Robił ktoś coś w Kreatorze Mocy? Jakieś opinie?
soolek Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Robił ktoś coś w Kreatorze Mocy? Jakieś opinie? Kumpel kilka lat temu robił program w Altei 1.9 Wszystko Ok, ale on nieduże przebiegi robił. Więcej nie wiem. ---------- Post dopisany at 10:39 ---------- Poprzedni post napisany at 10:36 ---------- Mam cholernie awaryjną sytuację. Moja siostra 14 września wychodzi za mąż, obiecałem że zalatwię jej fajny samochód którym pojedzie do ślubu. Niestety znajomy który zadeklarował się że zrobi to dla mnie delikatnie mówiąc wystawił mnie i wyjeżdża kilka dni wcześniej za granicę. Na wynajęcie auta z allegro czy innych portali po prostu mnie nie stać. Jestem troszeczkę pod ścianą, a nie chcę być goło słowny. Więc chciałbym zapytać czy ktoś z was mógłby poświęcić kawałek popołudniowej soboty 14 września i delikatnie mówiąc " uratować mi tyłek " Jest wielu użytkowników z tajnymi autami więc ktoś może mógłby mi pomóc. Jestem z grodziska mazowieckiego i w tych okolicach będzie ślub oraz wesele. Esę Moskala masz na miejscu. Jak się powiesi na krawężniku pod Kościołem, to napewno wszyscy to zapamiętają. A jak Moskala za szofera weźmiesz, to już napewno
poziek Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Dizel ? Po co tam jak można u Rogala ?
Młody_drog Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 2.0tfsi benzyna, podjechalismy na hamownie, zamiast 200 koni wyszlo 172 wiec zostawilismy na diagnoze, zjebany zawor spustowy, jutro ma byc, zastanawiamy sie czy robic program u nich od razu czy nie, u rogala trzeba dlugo czekac
poziek Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 2.0tfsi benzyna, podjechalismy na hamownie, zamiast 200 koni wyszlo 172 wiec zostawilismy na diagnoze, zjebany zawor spustowy, jutro ma byc, zastanawiamy sie czy robic program u nich od razu czy nie, u rogala trzeba dlugo czekac TZN. ile czekać ?
Młody_drog Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 No chyba sie trzeba zapisac, od reki nie zrobi?
melman_zyrafa Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Młody- w Kreatorze kreski zawsze wychodzą słabiej- sprawdzone na kilku autach
poziek Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 No chyba sie trzeba zapisac, od reki nie zrobi? Zadzwoń, przedstaw się, powiedz jaka jest sytuacja i poproś o znalezienie okienka.
Rekomendowane odpowiedzi