bongod Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Za tydzień pogoda ma być, więc do zobaczyska . Może tym razem ochrona wpuści do barku audi .
Artuditu Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja tez dziekuje za spotkanie,mimo ze pierwyj raz ale na pewno nie ostatni.Pozdrawiam Wszystkich
Kolkov Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Poproszę te foty na [email protected] W wolnej chwili postaram się zrobić jakąś galerię spotową. Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka Kolkov zdjęcia mogę przesłać tylko czy chcesz ori czy bez rej? Mogę też przesłać ze spotu z narodowego tego facebookowego audi bo w większości same a4 były. Daj znaćPozdrawiam Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Możesz wrzucić wszyskie, tylko bez blach, bo to i tak będzie publiczna galeria Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
kodzak0 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 wedlug mnie miejsce bylo gites:) i inne jest zbedne
Ralph53 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dziś o 19:30 będzie mini spot dwóch A4 przy stacji Warszawa Stadion, jak ktoś chce wpaść pogadać zapraszam
Robero321 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) wedlug mnie miejsce bylo gites:) i inne jest zbedne Musisz pamiętać że to miejscówka tylko tymczasowa na grila bo wygrała Arkadia Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Robero321
Michael_1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Koledzy czy na spotach dysponuje ktoś vcdsem? Bo coś mi czujnik parkowania szwankuje
kodzak0 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 wedlug mnie miejsce bylo gites:) i inne jest zbedne Musisz pamiętać że to miejscówka tylko tymczasowa na grila bo wygrała Arkadia czyli juz niezawitam
Robero321 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Czemu nie ? następny też pewnie będzie pod Narodowym a później Arkadia do Arkadii z narodowego masz raptem ze 4 kilometry Zazwyczaj ktoś ma VAGA czy VCDSa
Robero321 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 ja mam 26 kilosów paru chłopaków podobnie. :-) Tak więc nie przejmuj się
kodzak0 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 tylko ze sie pracuje do 17-18 jeszcze moze zawitam jak sie uda ;P bo pracuje do 17-18
Robero321 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 To akurat sie wyrobisz bo w Arkadi siedzimy do 23 - 24 a i nic nie stoi na przeszkodzie żeby posiedzieć i do 1
Path Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Co ty, Robercik, widać, że narodowy pod pasował chłopakom także nie ma co tego zmieniać Skoro nagle frekwencja skacze na taki wysoki poziom to nie ma sensu tego niszczyć Ekipa z Arkadii co siedzi do 1 w nocy już ustawia się gdzie indziej
kodzak0 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 a jaka frekwencja bywala w arkadii?
kodzak0 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 wiec wedlug mnie sprawa jasna narodowy lepszy
Robero321 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Narodowy to jest na pogodę tymczasowe miejsce a że pogoda ma być jeszcze jakiś dwa może trzy tygodnie a później nie wiadomo to tak jak napisałem wcześniej Arkadia wygrała Nikt w deszcz czy w zimnice nie pojedzie na narodowy Chyba że pogoda taka będzie aż do października ale mało prawdopodobne. Więc jak się pogada schrzani wcześniej to Gregor najprawdopodobniej będzie zarządzał zmianę Mateusz a w ten wtorek będziesz ?
j4s2c2vr Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Przecież nie zrastamy się z miejscówą... Trzeba być bardziej elastycznym korzystamy z pogody... W razie czego bedziemy improwizować
Rekomendowane odpowiedzi