Opublikowano 22 Września 201510 l Ma ktoś plyte do czyszczenia napedu i wezmie dzisiaj ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 22 Września 201510 l Autor Ja nie dojadę Muszę wymienić uszczelkę miedzy turbo a DP, bo mi ją już całkiem wypierdziało... Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Opublikowano 22 Września 201510 l Następnym razem i ja wpadnę póki co auto mam w częściach pierwszych
Opublikowano 23 Września 201510 l Panowie może ktoś podpowie gdzie solidnie w Wwa zrobią mi zbieżność w BMW 5 F10 ? (Felga 19' jesli ma to znaczenie) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 23 Września 201510 l Panowie może ktoś podpowie gdzie solidnie w Wwa zrobią mi zbieżność w BMW 5 F10 ? (Felga 19' jesli ma to znaczenie) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ewentualnie w Bawaria Motors w Falentach ( przy Jankach jak coś )
Opublikowano 23 Września 201510 l W ASO na Prymasa dzis bylem bo tam byla kupowana. Mam pakiet serwisowy full (oleje,filtry, hebel itp) a jak sie okazalo geometrii nie obejmuje. Dla ciekawskich - ustawienie zbieżności w Inchcape 980zł. P.s Z autem nic sie nie działo, pol roku samochod przejezdzil na 17' ale wczoraj wjechala 19' i dla pewnosci trzeba zrobic co by nowych gum nie zjadlo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Września 201510 l przez grzesiek646
Opublikowano 24 Września 201510 l http://www.dobrucki.com.pl/Ja robiłem tutaj. Na forum było gdzieś pisane i polecane
Opublikowano 25 Września 201510 l Nie wiem czy nie za tanio, ale ja robilem zbieznosc w Norauto w markach, w kilku samochodoach i jestem zadowolony, ,zaplacilem 150zl, niedawno mieli promocje 79 albo 99 Wysłane z mojego Kiano Elegance 7 3G by Zanetti przy użyciu Tapatalka