Robero321 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 to by trzeba odwiedzić lidla i zakupić tego trochę jest tam jakiś w okolicy ?
Kolkov Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Jest Biedrona Wysłane z mojego XT1562
Karolwnik Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Wezme malego gila na pare kielbasek starczy;)
Kolkov Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Stań tam, gdzie ostatnio. Ja zaraz startuję. Wysłane z mojego XT1562
moskal Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 zara będe , trzymajcie kiełbe dla mnie na wolnym ogniu
Kolkov Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) No i gicior Wysłane z mojego XT1562 Edytowane 24 Maja 2016 przez Kolkov
Kolkov Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 Ale dupencje dzisiaj na Torwarze Jak zawsze Wysłane z mojego XT1562
Robero321 Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Siema Najpierw to Gregory musi zmienić tytuł bo mało aktualny Raczej standard bo nic wcześniej nie było uzgadniane
Kolkov Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 Siema, zaraz zmienię. Jutro mają być jakieś burze wieczorem, więc może wrócimy do klimatyzowanej piwnicy w Arkadii Wysłane z mojego XT1562
DawidAWT Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Panowie czy można liczyć w razie czego na jakieś wsparcie narzędziowe jutro? Nie wiem co się od****ło ale na trasie z Radomia do Warszawy padły mi tylne hamulce chociaż... szykowałem się na wymianę przodu;/ Wiecie może czy dużo jest zachodu żeby wymienić wszystkie hamulce i w razie czego tarcze?
moskal Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Panowie czy można liczyć w razie czego na jakieś wsparcie narzędziowe jutro? Nie wiem co się od****ło ale na trasie z Radomia do Warszawy padły mi tylne hamulce chociaż... szykowałem się na wymianę przodu;/ Wiecie może czy dużo jest zachodu żeby wymienić wszystkie hamulce i w razie czego tarcze? Jak to "padły" ? tak znienacka ?
Kolkov Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 Tarcze z tyłu to masakra. Jeżeli masz zajeb... zaciski, to klocków też nie wymienisz
DawidAWT Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Tarcze z tyłu to masakra. Jeżeli masz zajeb... zaciski, to klocków też nie wymienisz No właśnie dzisiaj zdjąłem koło i tak na oko to klocek niby trochę starty ale nie ma tragedii cały czas mi trzyma lekko koło nawet jak nie naciskam hamulca więc może to zacisk Panowie czy można liczyć w razie czego na jakieś wsparcie narzędziowe jutro? Nie wiem co się od****ło ale na trasie z Radomia do Warszawy padły mi tylne hamulce chociaż... szykowałem się na wymianę przodu;/ Wiecie może czy dużo jest zachodu żeby wymienić wszystkie hamulce i w razie czego tarcze? Jak to "padły" ? tak znienacka ? Wszystko w przeciągu jednego kilometra od strony kierowcy bardziej niż od strony pasażera ale jak jadę to tym chrobotaniem straszę dzieci jak patrzyłem na tarcze to z zewnętrznej strony nie ma rantu więc przypuszczam że przemieszczenie klocka nie wchodzi w grę
Kolkov Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 Szukaj zacisków, albo kup zestaw naprawczy i je sobie zregeneruj.
DawidAWT Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Szukaj zacisków, albo kup zestaw naprawczy i je sobie zregeneruj. Tylko żeby je regenerować to muszę mieć gdzie;p a żeby mieć gdzie to muszę nim zrobić 100 km do Radomia:p
Robero321 Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Zaciągałeś wcześniej ręczny ?? u mnie podobny był objaw po zaciągnięciu ręcznego zapiekła się dźwignia a właściwie czepień wchodzący w zacisk właśnie od ręcznego jeśli tak to możesz sprawdzić i ręcznie odciągnąć dźwignie (młotek kombinerki itp..) na tym kole na którym jest zapieczone i przez jakiś czas nie używać ręcznego.
Rekomendowane odpowiedzi