Flyer Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 hornet, ostrzezenie? Nie powiem kto porusza sie nie przystojacym na klubowicza autem
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 hornet, ostrzezenie? Nie powiem kto porusza sie nie przystojacym na klubowicza autem Spokojna twoja rozczochrana
lukaszr Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Kontrolnie proponuję ostrzeżenie :gwizdanie: Kontrolnie ???? Ja bym go zablokował na forum na minimum miesiąc :tongue4:
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 UWAGA !!!!! POTRZEBUJE SMYCZY BO MOJA SIE ZESRALA KTO MA NIECH PISZE TO ZROBIE PRZELEW ALBO SPOTKAM SIE OSOBISCIE
lukaszr Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 UWAGA !!!!! POTRZEBUJE SMYCZY BO MOJA SIE ZESRALA KTO MA NIECH PISZE TO ZROBIE PRZELEW ALBO SPOTKAM SIE OSOBISCIE Może być taka: http://www.krakvet.pl/ferplast-smycz-automatyczna-flippy-controller-linka-50kg-p-6453.html
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 UWAGA !!!!! POTRZEBUJE SMYCZY BO MOJA SIE ZESRALA KTO MA NIECH PISZE TO ZROBIE PRZELEW ALBO SPOTKAM SIE OSOBISCIE Może być taka: http://www.krakvet.pl/ferplast-smycz-automatyczna-flippy-controller-linka-50kg-p-6453.html Chodziło mi os Klubową !!! Współczuje Twojej żonie :bicz3: :bicz3:
lukaszr Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Chodziło mi os Klubową !!! Współczuje Twojej żonie :bicz3: :bicz3: Buahahahahahahah :polew: :polew: Domyślam się, że klubową ;)
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Mam gdzieś , dam ci Wykupie białą hehehe - porządny człowiek a nie jacyś zboczeńcy
T-żółw Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Adas piknie ci muzyka gra faktycznie ladnie dudnilo...szkoda, ze rejestracja sie nie ruszala :> brakowalo tylko murzynek z wielkimi krecacymi d*pami i "20 chromowanych felg
Flyer Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Ja myslalem, ze to fordowskie kołpaki sa modne
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Ja myslalem, ze to fordowskie kołpaki sa modne A kto ma fordowskie kołpaki
Motor Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Żółw banujesz mnie za brak olimpiady
lukaszr Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 faktycznie ladnie dudnilo...szkoda, ze rejestracja sie nie ruszala :> Jak to nie ruszała ?? Drgała przecież w rytm muzyki brakowalo tylko murzynek z wielkimi krecacymi d*pami i "20 chromowanych felg I bambusów obwieszonych złotymi łańcuchami rzucających baksami na lewo i prawo :D
T-żółw Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 I bambusów obwieszonych złotymi łańcuchami rzucających baksami na lewo i prawo hehe za to by jeden typ co niezle teksty walił Żółw banujesz mnie za brak olimpiady mialo byc ostrzezenie ale jak sie domagasz... jednak po namysle..motor piekne styrales moj zderzak...wiec na razie odpuszczam ostrzezenia
Motor Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Co sie dzieje w TVN? ..... Telewizor mi zona przez okno wywaliła wczoraj ;(
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Co sie dzieje w TVN? ..... Telewizor mi zona przez okno wywaliła wczoraj ;( Nie będziesz więcej oglądał gołych d*p po 23 :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi