Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Była spowiedź...nie jedna...ooo i zaraz nastepna... :sick3:

No nie mów ........

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Była spowiedź...nie jedna...ooo i zaraz nastepna... :sick3:

Potwierdzam, a jak zdrówko? :drunk::sick3:
Opublikowano

Ja się nie spowiadałem ale głowa przestała mnie naginać po drugiej kawie.

Zapomniałem dodać że się nie miesza specyfiku z czerwoną :decayed:

Opublikowano

Norbi ty już spałeś jak twoja żona mnie spijała...widziałem w jej oczach dużą radość jak widziała mnie kursującego do spowiedzi... :decayed:

Opublikowano

No to ładne Buty Norbi w łozku a Poziek szaleje po salonach :D

Opublikowano

Witam...

potrzebuje namiarów na dobrego lakiernika .... moze ktos ma/zna kogos godnego polecenia ....

Jak bedziesz na spocie to możesz ocenić robote lakiernika którego znam osobiście.

Opublikowano

Norbi ty już spałeś jak twoja żona mnie spijała...widziałem w jej oczach dużą radość jak widziała mnie kursującego do spowiedzi... :decayed:

To pokazałeś :> :gwizdanie:

Opublikowano

Uff Koledzy, ale nie wolno zapominać o naszych koleżankach.

Uważam, że w pierwszej kolejności należy prawić komplementy naszym koleżankom, pięknym kobietom, a następnie rozmawiać o zderzakach czy ksenonach. :D

Jeżeli ktoś chce rady w tych sprawach to zapraszam :polew: :polew: :polew: :polew: na PW

Opublikowano

No ja mam zamówione bicie u Kaśki :tongue4: Za pomoca pewnie jakis fikuśnych przyrządów :) Nie wiem co ona tam wymyśli :polew:

Opublikowano

No cóż.

Przyznam się szczerze, że każdy brak obecności na spocie i każdy dzień nieobecności na forum yo jest niepowetowana strata.

Chciałbym pogadać z Malikiem, Motorem itp. , ale po dwóch dniach nieobecności uważam, że nie ma sensu.

Jednakże Malik Oniak Żarówki ma :oklaski:, więc nie czekaj i zakładaj.

Niestety mam tylko soczewki i się nie łapię. :kwasny:[br]Dopisany: 14 Październik 2007, 02:01 [br]Dopisany: 14 Październik 2007, 02:03

Opublikowano

Poziu jestes w PL?? Jakies przywitanie trzeba Ci zrobic - hyhyhy - mam konieczna wizyte u Witka

Opublikowano

Murzynku pisz kiedy masz przyjechać i rezerwuj sobie od razu min. 2 dni - zapraszam do siebie :drunk::dance: :gwizdanie:

Opublikowano

o maj got... znowu bedzie wdk :kox: i lody u Zolwika??

Opublikowano

No i po killu :) Jest tak jak wcześniej , Norbi 2 długości z przodu przy 200 :) Ja mam więcej Km i on też , na jeden uj wyszło :) zabawa była git , dym z klocków ,ze sprzęgła ogólnie kox na maxa :D:quattro:

Opublikowano

Potwierdzam brykiet max :>

tera czekamy na Poziowego :quattro:

Opublikowano

dym z klocków ,ze sprzęgła ogólnie kox na maxa

:mysli: :mysli:

Opublikowano

Generalnie z klocków, sprzegła nie tknięte. Było z rolowanego, ale klocki paliły się żywym.... :shocked:

Opublikowano

Eee tam :)

Wyścig nocnych busów z Centralnego to jest to :thumbup:...wielki kopeć z rury...napier...jące szyby boczne...jestes tak zrobiony po 10 piwie ,że spadasz z siedzenia co zakręt...pisk bębnów hamulcowych..smród totalny... wszystko sie dymi.. :kox:

za te wrażenia nie musisz płacic kartą MasterCard :P

Opublikowano

ale klocki paliły się żywym.... :shocked

Niezly poczworny kill :thumbup:. The best natomiast bylo Twoje zatrzymanie sie po ostatnim przejezdzie. Klocki smierdzialy od pierwszego, ale na ostatnim pokazaly do czego sie nadaja najlepiej... :evil:

Opublikowano

ale klocki paliły się żywym.... :shocked

Niezly poczworny kill :thumbup:. The best natomiast bylo Twoje zatrzymanie sie po ostatnim przejezdzie. Klocki smierdzialy od pierwszego, ale na ostatnim pokazaly do czego sie nadaja najlepiej... :evil:

:decayed:tak się poprostu kończą klocki w eSie. Hamuje za***iście, ale kończą się szybciej niż w zwykłym A4. Nie popisało się Audi w tym temacie :disgust: