Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!!!

Tede grasuje po Wawie i wyłapuje paździochy :polew: :polew: f*ck muszę thalię zbunkrować :polew: :polew: :polew: myślę że służbowych nie ruszą .....

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przygladalem sie im i nie wygladaly jakby nadawaly sie na emeryture, ale za to ze robia za swiece dymne to je trzeba :bicz3: BTW. generalnie super ze S4 wypadla lepiej :thumbup:, bo to najlepsze "S" jakie wyszlo(chodzi oczywiscie o TO 2.7BT). Cala pozniejsza reszta "S" to juz nie to...

Opublikowano

Przygladalem sie im i nie wygladaly jakby nadawaly sie na emeryture, ale za to ze robia za swiece dymne to je trzeba :bicz3: BTW. generalnie super ze S4 wypadla lepiej :thumbup:, bo to najlepsze "S" jakie wyszlo(chodzi oczywiscie o TO 2.7BT). Cala pozniejsza reszta "S" to juz nie to...

Powiem Ci tak, jeździłem w poniedziałek S4 B6 4.2 rzecz jasna i naprawde blado wypada przy B5 jeżeli chodzi o osiągi, ale środek malina!!! B5 i to jeszcze przed liftem tak jak moja to żenuła :thumbdown:
Opublikowano

Powiem Ci tak, jeździłem w poniedziałek S4 B6 4.2 rzecz jasna i naprawde blado wypada przy B5 jeżeli chodzi o osiągi, ale środek malina!!! B5 i to jeszcze przed liftem tak jak moja to żenuła :thumbdown:

B6 ma rzeczywisce ladny srodek, ale :audi: dla S'y moglo rozwinac sie w BT zamiast isc na latwizne i pakowac 4.2. Dlatego wyzej cenie wlasciwosci S4 w B5 niz S4 B6 czy B7. Natomiast S4 w budach B6, B7..hmmm, mozna zastanawiac sie nad swap'em motorka od RS6(w koncu ten sam 4.2). To bylby :kox: dopiero buda+4.2T:)

Opublikowano

Prosciej i taniej byloby chyba kupic RS6 :)

Opublikowano

mister Ono tak czy inaczej dzieki za super killa i super, że są tak za***iście pojebani ludzie jak Wy. Poź to też do Ciebie :decayed:

Opublikowano

No dobra....a gdzie jakis filmik z tego killa .....:)

hehehe......moze byc na pw :decayed:

Opublikowano

Jednakże Malik Oniak Żarówki ma :oklaski:, więc nie czekaj i zakładaj.

Pierwszą partie zamówiłem tylko dla oniaka i adaśka. Chciałem zobaczyć czy to przypadkiem nie będzie jakiś niewypał. Okazało się, że jest OK, więc druga partia jest już dla mnie i Lukasa. Na razie idzie z Kanady. Jak dojdzie będziemy montować :)

BTW: A tak świecą 8000k za dnia. Moim zdaniem za***iście.

IMG_3561.jpg?imgmax=720

Opublikowano

Flyer :bicz3:

A co to niby mialo byc :D

Opublikowano

Tak sie killuje kazdego nie wychodzac z domu :P

Opublikowano

Tak sie killuje kazdego nie wychodzac z domu :P

Jak rameczki montowałem to wskazówe przekręciłem na chwile na 260km/h to był 1 i ostatni raz w tych budzikach :polew:

od 180km/h w górę miałem pajęczyny i uschnięte muchy na cyferblacie :)

Opublikowano

Uuuu... u mnie powyzej 180 nie ma pajeczyn :D

Opublikowano

ee tam pojedzie więcej?? :mysli:

Opublikowano

Ludki a spocik we wtorek to gdzie ? W promenadzie chyba już ostro pizga :P

Opublikowano

No ma byc podobno FW, sie wybieram sie :P

Opublikowano

Ludki a spocik we wtorek to gdzie ? W promenadzie chyba już ostro pizga :P

Imola :decayed:

Na gokarty :kox:

Opublikowano

Witek się pojawił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojciec gdzie byłeś??

Opublikowano

No ja mam zamówione bicie u Kaśki :tongue4: Za pomoca pewnie jakis fikuśnych przyrządów :) Nie wiem co ona tam wymyśli :polew:

Zamówione??!! :shocked: To miała byc kara, a nie nagroda, na przyjemności to trzeba sobie zasłużyć. :tongue4: