Lukas Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 No to ja sie zastanowie kiedy mi pasuje i wam powiem godzine juz znam 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 No czekamy na termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 moze niech sie zaczna chłopaki deklarować który by wpadł na spota :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Krzysztof tak to nigdy nie zrobimy nic jak sie nie zapoda termina to nikt sie nie zgłosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Łukasz majac na uwadze aurę - śnieg i zimno...mogą być na razie kłopotki ze spocikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Wiem z tym sie zgadzam dlatego nie podalem zadnego terminu i czekam na wiosne ktora bedzie juz za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 ZA tydzień :> optymista Może jednak zróbym jakiegoś spocika właśnie w jakimś garażu podziemnym jak to było pisane wcześniej, wtedy śnieg nie straszny. A na wiosne boję się, że jeszcze poczekamy . ALe jak uważacie chłopaki, ja sie dostosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ta wiosna bedzie musiala sie wkoncu pojawic a jak sie nie pojawi w ciagu tygodnia to zrobimy na parkingu podziemnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Cobyście powiedzieli na jakiś zlocik w poniedziałek o 19 miejsce można obgadać zaproponowałem coś mam dość czekania na wiosnę jak śnieg widzę za oknem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 u mnie w poniedziełk i środę moze być krucho a we wtorek mam dentyste w tych godzianch wiec raczej odpada ewentualnie czwartek :?: poza tym, nie nadaje sie jeszcze na spotkania na zewnątrz czekam na głosy innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Hmm lepiej tak z tydzien wczesniej zaplanować spota zeby kazdy zauwazył ja zaproponuje inna troche date 28marca wtorek godz. 19 moze juz wiosna bedzie :roll: co panowie na to :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 jak dla mnie ok, tylko chodzilo mi wlasnie by byla juz jakas data ustalona tak by ludzie sie mogli deklarowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 No to ustalone Spot : data :arrow: 28.03.2006r godz. :arrow: 19:00 miejsce :arrow: Torwar (jak bedzie zimno to parking Arkadii) Chlopaki deklarować sie :mrgreen: i juz rezerwowac wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Jak mnie ptasia grypa nie dorwie to jestem na bank :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Jak nie bedziesz chodzil spac z kurami to ptasia grypa nie grozna :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Haj..nie znam Was ale będe swoim rozklekotanym smigaczem na godzinke wpadne:-)...coby obgadać pare spraw w sprawie lampkuf :-) [ Dodano: 2006-03-18, 23:35 ] hmm..a tak z innej beczki..ma ktoś może z Was VAG'a i mógłby wziąść na spota poniedziałkowego ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 No chyba nie wszystkich nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 No chyba nie wszystkich nie znasz no tylko Ciebie znam jak temacik z lampami ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Pogadamy na spoocie duzo zalezy od ceny a wiec pewnie od ilosci chetnych glownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 ma ktoś może z Was VAG'a i mógłby wziąść na spota poniedziałkowego ?:> chętnie sie podłącze pod pytanie ...miga mi OIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi