poziek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 aaaa to wszystko jasne :) Lukasz ty tam za przyzwoitke robiłeś ? ale i tak wiem, że chodziło o B7 Ono
ono Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Lukasowi bryke mozna dawac dobrze lata Ps.lece sobie teraz na wieśmaca patrze a tu B7 avancik ,mysle wieśniak poczeka i ogień za typem okazało sie ze to 2.0 TDI niestety na światła nie wcelowałem były tylko rolowane( bo dojechalem az w piz*u za media markt a wiesniaka mam w wesołej ) i morał z tego taki że jak ktoś chce kupić B7 avant to nie w 2.0 TDI
MDM Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ps.lece sobie teraz na wieśmaca patrze a tu B7 avancik ,mysle wieśniak poczeka i ogień za typem okazało sie ze to 2.0 TDI niestety na światła nie wcelowałem były tylko rolowane( bo dojechalem az w piz*u za media markt a wiesniaka mam w wesołej ) i morał z tego taki że jak ktoś chce kupić B7 avant to nie w 2.0 TDI Ta tylko my zwykli uzytkownicy A4 wezmiemy kasy na taki silnik jak twój:P
ono Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zawsze mozna w tej cienie kupic lekko zjechane 330D :)A to juz daje rade Ale naprawde myslalem ze to lepiej bedzie latac
MDM Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 a mi tam wystarczy moje skromne 130 koników- jak narazie :twisted:
ono Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Z tymi końmi to jest straszna sprawa ciągle mało , wystarcza na jakis czas a potem katastrofa , Ale zesmy OT przywalili zaraz po bananie dostaniemy Mialem golfa 1.9 TDI na 140 km i latalem golfem 5 140 km i w moim był lepszy wykop nie wiem czemu.
Lukas Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Panowie prezes nas odwiedza w sobote ciekawe czy cos przywiezie :?: :mrgreen: z tego lublina
Lukas Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No tylko ciekawe w jakich godzinach on tu bedzie i czy checi bedzie mial no i Krowy :mrgreen:
ono Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No qwa jak nie wpadnie do nas to z wawy nie wyjedzie I mu program nie pomoze Ps . Piuro dobry te bimber , naprawde Sie zbombiłem fiu fiu
Lukas Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zobaczymy co powie jak sie pojawi jutro Panowie film z kreski wyrezany w notatniku jutro biore sie za ten zlotowy :roll:
poziek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Chlopaki pomozcie wybrac felgi do auta
ono Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Poziek felgi to wiesz sprawa gustu, mi sie podobaja felgi Audi takie jak mam
Lukas Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Stary no to dawaj zaraz cos tu wyrezamy ale poziek ty to dzik jestes jak ogladam ten film z kreski na W :shock:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 chlopaki z tymi koszulkami to nie ma innej opcji, tylko 1 paczka idze na cala wawke...przeciez nie bede sie bawil w snopowiazarke ...a ze zrobilem sobie taki maly "urlopik" to sie sprawa przedluzyla (musze jeszcze zliczyc ile czarnch ile bialych) i bedzie wszystko wiadomo
Lukas Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 no spox Murzynek moze byc jedna paka ja juz ich tu podziele :mrgreen: A warszawiaki to w czym beda jezdzic na spoty jak koszulek nie biorą klubowych :?: ono , kunio, norbi, adamooo (ten to pewnie ma swoje kolory :razz: ) ps a ja mysle gdzie tu Murzyn a on w afryce
ono Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 mamy mini spota z lukasem na starówce Kebab wódka i szybkie mianiury.hehe
Lukas Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No i juz po spocie załować ci którzy nie byli :mrgreen:
Hugo Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zobaczymy co powie jak sie pojawi jutro : Więc jak ktoś chce to zapraszam po 10 na spocik.Bede u głównego dostawcy koni w Polsce Konie hurt , bo musze zakupić do swojej stadniny troche źrebaczków.Więc zapraszam serdecznie Jakby coś mój numer macie.Pozdro
Lukas Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No to po Spocie i to jakim miedzy klubowym i miedzy regionalnym :mrgreen: byl Prezes Hugo CTV ono ja matschke z tdi racing mario z tdi racing Zdjecia beda pozniej jak Hugo wroci z wawy do lublina
Rekomendowane odpowiedzi