Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie ż

we wtorek jest kolacja wigilijna a4 Team a nie VAGowanie :decayed:

Cieszę się, że to napisałeś Adaś :tongue4::wink4:

P.S. Ale chyba kolacja to po spocie, a nie w trakcie ??? :>

pewnie że w trakcje, rozłożymy obrósik na masce i będziemy wcinać coś :polew:

oczywiście mamy rozumieć że oferujesz się ze swoją maską ;):polew:

u nas nie jest tak zimno dobrze że nie ma takich burz lodowych jak w stanach :shocked:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to nie było audi ?

Opublikowano

Bry :hi:

Chciałbym wpaść na wtorkowego spota i bede potrzebował osoby ktora sprawdzi mi coś tam VAGiem ? Bedzie taka mozliwość ? :decayed:

aha czyli nie bardzo sie załapać na spota :gwizdanie:

Opublikowano

Dobry wieczór, czy ktos śmiga dzisiaj pod maximusa?

BTW we wtorek ostatni spot w tym roku, czy tylko mi tak z wyliczeń wychodzi?

Opublikowano

Kaśka, ostatni - chyba, ze ostro bedzie sypac, to mozna bedzie w tygodniu gdzies polatac jeszcze :P

Chciałbym wpaść na wtorkowego spota i bede potrzebował osoby ktora sprawdzi mi coś tam VAGiem ? Bedzie taka mozliwość ? :decayed:

aha czyli nie bardzo sie załapać na spota :gwizdanie:

Wydaje mi sie, ze jesli ktos oczekuje jakiejs pomocy to powinien choc raz na jakis czas pokazac sie na spotach - a tak wpada sobie, bo zrobia mu darmowa diagnostyke...

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze jesli ktos oczekuje jakiejs pomocy to powinien choc raz na jakis czas pokazac sie na spotach - a tak wpada sobie, bo zrobia mu darmowa diagnostyke...

Niestety muszę się zgodzić.

Są niektórzy (oni wiedzą, że o nich chodzi), co tylko raz się pojawili, bo coś potrzebowali.

Trzeba w takich przypadkach odsyłać do ASO :)

Opublikowano

trza skończyć z Vagowaniem i tyle..

Opublikowano

Ostatnio Adaś nie dość, że na forum się pojawiłeś to jeszcze mądrze piszesz :tongue4::polew:

Opublikowano

Panowie historia jest nieco inna . Auta nie miałem w Warszawie dlatego nie mogłem wpaść na spota . Gdy juz byłem A4 w Warszawie był dzień tygodnia gdy nie było spota :confused4:

Teraz auto mam w Warszawie non stop od dziś i chciałem zawitać do Was i przy okazji prosić o pomoc w usunięciu błędu lub małą podpowiedz . Jesli uwazacie że chce "sezonowo" przeVagować auto to dzieki za towarzystwo :foch:

Opublikowano

Jesli uwazacie że chce "sezonowo" przeVagować auto to dzieki za towarzystwo :foch:

Ale się przejąłeś naszymi wypowiedziami.

Po 1 - to Ty powiedziałeś.

Po 2 - widać, że nigdy nie byłeś na spotach, bo jeszcze nie odróżniasz kiedy żartujemy, a kiedy nie.

Po 3 - nie strzelaj od razu :foch:, bo to nie ładnie. Pokaż się chociaż najpierw co by było wiadomo kto tego focha strzela i kogo opierdzielić.

Po 4 - jak się pojawisz i obiecasz, że będziesz przyjeżdżał to coś się z tym VAGiem wymyśli :wink4:

Opublikowano

bry wieczor :hi:

Opublikowano

bry(ni) wieczór :hi:

Byłby ... gdyby się udało dzisiaj ... :confused4:

Opublikowano

ale to ze jak Adas sprzedaz mojego Vaga :przebiegly::D

Opublikowano

ale to ze jak Adas sprzedaz mojego Vaga :przebiegly::D

Twojego ??? Obawiam się, że jeżeli popatrzysz na czas jaki był u Ciebie, a u kogo innego to byś nie pisał, że to Twój :polew:

Opublikowano

Najlepiej jest wykupic sobie abonament Vagowania u Lukasar i po sprawie. :naughty::kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Po 2 - widać, że nigdy nie byłeś na spotach, bo jeszcze nie odróżniasz kiedy żartujemy, a kiedy nie.

Nie nie byłem ,ale chciałem tylko zawsze sie cos pogmatwało :thumbdown:

Po 3 - nie strzelaj od razu :foch:, bo to nie ładnie. Pokaż się chociaż najpierw co by było wiadomo kto tego focha strzela i kogo opierdzielić.

Po 4 - jak się pojawisz i obiecasz, że będziesz przyjeżdżał to coś się z tym VAGiem wymyśli :wink4:

Nie ładnie jest osądzać z góry osób :gwizdanie: Pokaże sie i bede przyjeźdzał , a przeVaguje sobie auto u Macha z A3 . Co by nie było .. :hi:

Opublikowano

Najlepiej jest wykupic sobie abonament Vagowania u Lukasar i po sprawie. :naughty::kox: :gwizdanie:

Poziek, kochany jesteś. Ty wiesz jak mi dogodzić :polew: :polew: :polew:

Nie ładnie jest osądzać z góry osób :gwizdanie: Pokaże sie i bede przyjeźdzał

Już napisałem: to Ty powiedziałeś.

Nam akurat nie o Ciebie chodziło. Nawet przez myśl mi (nam) nie przeszło żeby oceniać kogoś kogo nie było nigdy na spocie. Nam chodziło o tych, którzy się pojawili raz, bo coś potrzebowali i zniknęli bez śladu - CZYTAJ UWAŻNIEJ !!! :wink4:

przeVaguje sobie auto u Macha z A3 . Co by nie było .. :hi:

A jednak :foch: - oj chyba będzie :bicz:

Opublikowano
Ty wiesz jak mi dogodzić

No tak znowu sie zaczynaja te Wasze zaloty :D

Obawiam się, że jeżeli popatrzysz na czas jaki był u Ciebie

fakt u mnie byl tydzien a mam go juz z pol roku :D

Opublikowano

hehe dziewczynki..Vag wybrał mnie :gwizdanie: no cóż ja mogę :kox: :oklaski: jemu u mnie jest naprawdę dobrze :tongue4:

Opublikowano

A jednak :foch: - oj chyba będzie :bicz:

Nie foch tylko właściwe rozplanowanie wolnego czasu :afro:

Wpadne we wtorek :)