Gość Murzyn Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 i jak prezes przezyl spotkanie z dzikami warszawskimi?? hehe pewnie wpadl w szal
Lukas Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 wiesz murzynek my to hamowalismy bajere i sie nie rozkrecalismy za bardzo ale mowil ze przyejdzie jeszcze do nas sie spotkac to chyba dobrze bylo
ono Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No wiesz Murzyn na początku trzeba grzecznie bo sie chlopak zamknie w sobie
Lukas Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Tylko ty Murzyn tak do konca wiesz co my naprawde potrafimy jak narazie ale jak fim z wyjazdu zacznie sie przedawac za 500zł na allegro to caly swiat nas pozna :mrgreen:
Hugo Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No to po Spocie i to jakim miedzy klubowym i miedzy regionalnym :mrgreen: byl Prezes Hugo CTV ono ja matschke z tdi racing mario z tdi racing Zdjecia beda pozniej jak Hugo wroci z wawy do lublina Chłopaki dzięki za mile spędzone popołudnie Ono odkrywa tajemnice jakie kryje jego A4.Dziś poznał tajemnice Navi :mrgreen:
ono Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ludzie jutro lody o ktorej?Moze 13.33 ? No widzisz Hugo jak dobrze spotkać kolegów z klubu
adamooo Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 13.33 i 10 sekund..kto się spóźni to ma przechlapane :mrgreen:
Lukas Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 no prosze jakie konkret godziny Hugo musisz wczesniej sie zapowiedziec to cos tu zorganizujemy zeby odpowiednio prezesa przyjac
Lukas Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Pogoda to jakas nie halo na te lody dzisiaj :roll: Film ze zlotu wyrezany pozostało go tylko nagrac na płytki i rozdać ale to moze juz z rana zrobie
Hugo Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ono.... wirusik był ??? :twisted: Będzie na pewno , po tym jak zobaczył ile u mnie seria wyszła
Lukas Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 To ile bedzie Dzisiaj osób bo nie wiem ile mam płytek nagrywać z filmem ?
adamooo Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Panowie..w związku z awarią techniczną przyjade na lody :mrgreen: 13:33 wezme spore zapasy kremu przeciwsłonecznego
Lukas Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 No to po spocie byli jak zawsze : adamooo lukas ono T-żółw
adamooo Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Luk kurka pytałem się czy czysta droga czy radarowców ni ma ;-) ale jak widziałem ze jedziesz i nie hamujesz to już byłem pewny ze ich nie ma..
Lukas Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 adamooo dziku ja sam nie wiedzialem czy pusto tylko pozniej zrobilem przyczajke za toba i lecialem jak 2 dziki (antene on Cb w miescie mam zdjeta bo juz raz mi ja zdjeli)
Gość Murzyn Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 No to po spocie byli jak zawsze :adamooo lukas ono T-żółw he i duchowo Murzyn
Lukas Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Nie no oczywiscie Murzynek ze ty duchowo byles a nawet troszke bardziej bo byl film Panie i panowie cześć klubowiczow widziala juz film ze zlotu B7 ona to az sie telepała ze smiechu Reszta ludziów dostanie płytke we wtorek na spocie kogo nie bedzie ten nie dostanie a jest co ogladac Murzynek ja wysylam do Ciebie we wtorek no moze jutro jak dobrze pojdzie
Gość Murzyn Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 lukas23, slicznie jak jest wieksza polewka niz ze zdjec to nie wiem czy moja psychika to wytrzyma...hmm, zapomnialem ze psyche to juz mam zryta na maxa :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi