Reggi Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Sie musieli kolesie napracować nad renowacją auta zazdroszcze takim drygu i umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 kiepski dzień w pracy .... http://pl.youtube.com/watch?v=yj0lhe1pcz0&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 no rzeczywiscie kiepski dzień :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ten filmik to jakaś masakra... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ten filmik to jakaś masakra... :polew: jaka masakra ... poprostu przed praca była u Ciebie na imprezie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Kiedyś, jeszcze jak miałem mały sklepik - też mi się tak przydarzyło przy Klientach. Ja na sczęście zdążyłem dobiec do kibla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ten filmik to jakaś masakra... :polew: jaka masakra ... poprostu przed praca była u Ciebie na imprezie ... i dlatego ty się nigdy nie pojawiasz ?? :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ten filmik to jakaś masakra... :polew: jaka masakra ... poprostu przed praca była u Ciebie na imprezie ... i dlatego ty się nigdy nie pojawiasz ?? :tongue4: wszystko sie nadrobi .. i to chyba juz niedługo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infra Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam, wlasnie sie zarejestrowalem. To ja bylem ta nieszczesna B6stka z USA we wtorek Nowe lampy beda w sobote wiec moze nastepnym razem spotkam sie z wami sprawnym samochodem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Infrator podziałamy z tym pazdziochem zeby to jakos wygladało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infra Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 najpierw to mi czujke i alarm naprawcie ktore mi po VAGu przestaly dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Widzę że trafiłeś w ręcę VAG menów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 bo widzocznie twoj komp nie zdołał ogarnac takiej ilosci informacji jaka dostał na raz musisz mu ramu dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Spoko następnym razem będę nic sie nie martw (przynajmniej mam taka nadzieję, że będę). Mnie niestety nie będzie. Zmykam w Dolomity na deseczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 bo widzocznie twoj komp nie zdołał ogarnac takiej ilosci informacji jaka dostał na raz musisz mu ramu dołożyć mam luzem jakieś stare ddr1 512 MB CL3 może ogarnie kierunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infra Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 lapciok z vagiem był na viście i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 lapciok z vagiem był na viście i wszystko jasne Już chyba niczym nie zaskoczy ten system ... a kalkulator przynajmniej tam działa dobrze ? czy też liczy jak che :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infra Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 prawde rzeklszy u mnie w domu daje rade, nawet Crysis nagniatal w high widocznie kierunki w audi potrzebuja wiekszej mocy od Cry'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 jak to ci alarm nie działa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 nie mrugaja mu kierunki ani nie pika przy zamykaniu ale sie zamyka gorzej to jest z ta klapa bagaznika dlaczego fis pokazuje blad ze jest otwarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi