Kaśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Kasia dzięki!!!! wiesz za co Nie ma sprawy. Szkoda tylko, że rezualtat nie był taki jak oczekiwaliśmy.
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Brynia co to jest u ciebie w podpisie?? Dlczego mi się to z kurami kojarzy??
alvaro Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 poziek taa wysłałem Ance w ramach przeprosin rosół z kury która wychowała się w moim kurniku (dla nie wtajemniczonych był taki wątek w którym moja A4 została kurnikiem w którym kury oglądają filmy na DVD...)
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nie no to chyba zaczęło iskrzyć między wami w końcu ?? :polew:
spanky Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Brynia co to jest u ciebie w podpisie?? Dlczego mi się to z kurami kojarzy?? widze ze dobre teksty spotowe szybka sie rozchodza ....
Kaśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Brynia co to jest u ciebie w podpisie?? Dlczego mi się to z kurami kojarzy?? widze ze dobre teksty spotowe szybka sie rozchodza .... Tylko pamietajcie, że potem trzebe jeszcze ładnie poprosić :polew:
krzyniek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Kasia dzięki!!!! wiesz za co Powiedz za co Wszyscy z chęcią to przeczytają niestety nie mogę :kox: to takie małe cosik :gwizdanie: no Kasiu niestety ;(
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Brynia co to jest u ciebie w podpisie?? Dlczego mi się to z kurami kojarzy?? widze ze dobre teksty spotowe szybka sie rozchodza .... O właśnie zapomniałem SPANKY o wielki nasz kolego i przyjacielu, w imieniu całej ekipy warszawskiej chciałem podziękować Tobie za przybycie na ostatni spocik. Czulismy się zaszczyceni i wyróżnieni. Oczywiscie następna Twoja obecność na spocie (za pół roku) będzie równie ochoczo wypatrywana. :naughty: :naughty:
lukaszr Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 I to jak , tylko na kurę czekam, taką żywa z czerwona kokardką A co z Kogutem ??? ciii to miała być tajemnica... Właśnie ... uspokójcie się
alvaro Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 kogut został zarżnięty bo za dużo kłapał dziobem :polew:
lukaszr Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nie ma sprawy. Szkoda tylko, że rezualtat nie był taki jak oczekiwaliśmy. Hmmmmm, ktoś przeszkodził w złym momencie ???
Flyer Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 kogut został zarżnięty bo za dużo kłapał dziobem :polew: Biedny hornet. [']
krzyniek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nie ma sprawy. Szkoda tylko, że rezualtat nie był taki jak oczekiwaliśmy. Hmmmmm, ktoś przeszkodził w złym momencie ??? to tak delikatnie mówiąc buuu
alvaro Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Flyer Biedny hornet. świeć panie nad jego grzeszną duszą... ps. a co ma kuwa świerszcz do koguta ?? zmienił ksywę operacyjną ??
lukaszr Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 to tak delikatnie mówiąc buuu I nie zdążyłeś "wyskoczyć" ??? :polew: ps. a co ma kuwa świerszcz do koguta ?? zmienił ksywę operacyjną ?? To nie wiedziałeś, że on ma ksywę kogut ?
krzyniek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 to tak delikatnie mówiąc buuu I nie zdążyłeś "wyskoczyć" ??? :polew:
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 to tak delikatnie mówiąc buuu I nie zdążyłeś "wyskoczyć" ??? :polew: hehe dobre teksty walicie dzisiaj
krzyniek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 to tak delikatnie mówiąc buuu I nie zdążyłeś "wyskoczyć" ??? :polew: hehe dobre teksty walicie dzisiaj kto by pomyślał a zaczęło się tylko od podziekowań :>
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 stary każde dwuznaczne slowo jest wyłapane i przerobione według naszych gawędziarskich potrzeb
Rekomendowane odpowiedzi