Kaśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Widzę, że nikt inny sie nie łapie, więc Poź o której się widzimy w Bierhalle na ?
krzyniek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Widzę, że nikt inny sie nie łapie, więc Poź o której się widzimy w Bierhalle na ? w sumie ja mógłbym się załapać ale już mi się trafiło i nie mogę auta prowadzić a nie mam kierowcy
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja dzisiaj becze w pracy bo mi plan kont spier d olił....
Aydaho Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 siemanko pozdrowienia z Krynicy - jak ktoś chce pośmigać na nartach to polecam - wlaśnie wróciłem ze stoku - warunki na 5+
lukaszr Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja dzisiaj becze w pracy bo mi plan kont spier d olił.... W końcu pracujesz, a nie ciągłe opier...
Kaśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja dzisiaj becze w pracy bo mi plan kont spier d olił.... No to szkoda może innym razem.
Mrozial Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 widze ze wszystkie odpowiedzi normalnie tylko o zlociku i spociku :> kto bedzie tak uprzejmy i przywiezie VAG`a na spot we wtorek i czy wogole ktos bedzie, zebym sam nie stal :] pozdro
lukaszr Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 kto bedzie tak uprzejmy i przywiezie VAG`a na spot we wtorek i czy wogole ktos bedzie, zebym sam nie stal :] Widzę, że się żarty Ciebie trzymają. U nas miałoby kogoś nie być ??? Dobre sobie
Reggi Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Widzę, że się żarty Ciebie trzymają. U nas miałoby kogoś nie być ??? Dobre sobie Łukasz . Wymieniłem oliwe w sa samochodzie , dałbyś rade mi wykasować "service oil"? Bo mi zacznie mrygać za niedługo
krzyniek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Widzę, że się żarty Ciebie trzymają. U nas miałoby kogoś nie być ??? Dobre sobie Łukasz . Wymieniłem oliwe w sa samochodzie , dałbyś rade mi wykasować "service oil"? Bo mi zacznie mrygać za niedługo możesz to zrobić guziczkami sobie sam
Reggi Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 możesz to zrobić guziczkami sobie sam wiem , ale gdzies mi wessało ten obrazek z tym manualnym kasowaniem Chyba nebęde sobie Vagine Tylko czy skumam.. :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 możesz to zrobić guziczkami sobie sam wiem , ale gdzies mi wessało ten obrazek z tym manualnym kasowaniem Chyba nebęde sobie Vagine Tylko czy skumam.. :gwizdanie: skumasz
lukaszr Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Widzisz LukaszkuR na forum jesteś niezatąpiony- Ty nasz specjalisto od VAG-a jedyny Już nie przesadzaj, nie przesadzaj ... skoro tak miło piszesz to pewnie coś potrzebujesz ... A tak na marginwsie, to w poniedziałek jestem W Wa-wie obok Twojej pracy, jakbyś znalazl kikla minut..... To już wiemy skąd się wzięło takie MIŁE poprzednie zdanie W poniedziałek może być problem z VAGiem, bo nie wiem czy będę miał czas - w pracy muszę coś szybko zrobić, a potem muszę się urwać żeby prywatę załatwić - całe szczęście, że tym razem to same przyjemne rzeczy Ale ewentualnie zobaczę co da się zrobić z tym VAGiem Łukasz . Wymieniłem oliwe w sa samochodzie , dałbyś rade mi wykasować "service oil"? Bo mi zacznie mrygać za niedługo Nie ma problemu, ustawię tak żeby się Tobie przypominacz włączył po ilu tam będziesz chciał km. skumasz A Ty skumałeś ?
krzyniek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 ja powiem że ogarnąłem to chodź wiadomo człowiek się uczy cały czas
lukaszr Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 ja powiem że ogarnąłem to chodź wiadomo człowiek się uczy cały czas No to bierz VAGa na następnego spota i będziesz działał, ja odpocznę
Norbi Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja też ja też chce ustawić przeglądy , bo wiecznie zapominam kiedy oleum mam zmienić
lukaszr Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja też ja też chce ustawić przeglądy , bo wiecznie zapominam kiedy oleum mam zmienić No to Krzyniek Tobie ustawi Przetestujemy go na spocie :th:
Flyer Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Moja kolejna propozycja na Wisle. A tu taki psikus
Rekomendowane odpowiedzi