poziek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 POZIEKTRANS podoba mnie się LANSPOZIEXTRANS GROUP POLSKA/ŚWIAT JEST KOKS
Kaśka Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 jednak chyba pojadę na sopcik- musze się przecież z Kasią zobaczyć Nikt w to nie wątpi Ja tez w to nie wątpie.
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 jednak chyba pojadę na sopcik- musze się przecież z Kasią zobaczyć Nikt w to nie wątpi Ja tez w to nie wątpie. poważnie
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 POZIEKTRANSMEISTER WORLDWIDE GROUP To za jakieś 2/3 latka :th:
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 hormony szaleją ja bym powiedział "wyobrażnia wasza działa"
spec44 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam ! Chciałby jutro przyjechac na spocik bedzie to "mój pierwszy raz" . W którym miejscu mam Was szukać w tym FORT WOLA czy gdzieś przy gokartadach ?
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam ! Chciałby jutro przyjechac na spocik bedzie to "mój pierwszy raz" . W którym miejscu mam Was szukać w tym FORT WOLA czy gdzieś przy gokartadach ? zatankuj do pełna, załóż pieluchę, zdejmij reflekotry, myśl pozytywnie :th:
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 bedzie to "mój pierwszy raz" Wiek:28 Sorki nie mogłem sie powstrzymać . W którym miejscu mam Was szukać w tym FORT WOLA czy gdzieś przy gokartadach ? Tam na dole -1 ..gdzie fajne auta stoją Ja za pierwszym razem jeździłem na poziomie 0 i szukałem ludzi :polew:
Al_Capone Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Tam na dole -1 ..gdzie fajne auta stoją Wez bo jeszce sie dolaczy do spotu mazdy
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Tam na dole -1 ..gdzie fajne auta stoją Wez bo jeszce sie dolaczy do spotu mazdy :polew: Spot A4 bardziej sie rzuca w oczy zaraz po wjeździe Mazdy to tam na końcu
Infra Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam ! Chciałby jutro przyjechac na spocik bedzie to "mój pierwszy raz" . W którym miejscu mam Was szukać w tym FORT WOLA czy gdzieś przy gokartadach ? pamietaj zeby sie z kazdym przywitac bo Cie potem ochrzania na forum jak mnie
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 pamietaj zeby sie z kazdym przywitac bo Cie potem ochrzania na forum jak mnie Bez przesady kolego ;)Nikt Cie nie ochrzanił .. To jest kwestia wychowania , sie przyjeżdza to trzeba sie przywitać .. jest sie nowym ..wyciągamy raczkę jako pierwszy
Kaśka Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam ! Chciałby jutro przyjechac na spocik bedzie to "mój pierwszy raz" . W którym miejscu mam Was szukać w tym FORT WOLA czy gdzieś przy gokartadach ? pamietaj zeby sie z kazdym przywitac bo Cie potem ochrzania na forum jak mnie Powiem Ci, że mnie podczas Twojej pierwszej wizyty na spocie nie było, ale każdy przyjeżdżał kiedyś pierwszy raz i witał się ze wszystkimi. Tak to u nas wygląda.
Infra Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 hihi, wiem wszystko juz jasne, no stress ja mialem troche inna sytuacje bo mnie na forum nie bylo tylko mnie nasz przesympatyczny Lukas zaprosil
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam ! Chciałby jutro przyjechac na spocik bedzie to "mój pierwszy raz" . W którym miejscu mam Was szukać w tym FORT WOLA czy gdzieś przy gokartadach ? pamietaj zeby sie z kazdym przywitac bo Cie potem ochrzania na forum jak mnie Powiem Ci, że mnie podczas Twojej pierwszej wizyty na spocie nie było, ale każdy przyjeżdżał kiedyś pierwszy raz i witał się ze wszystkimi. Tak to u nas wygląda. dokładnie tak, a spocik na -1 obok komisu samochodowego
Kaśka Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 hihi, wiem wszystko juz jasne, no stress ja mialem troche inna sytuacje bo mnie na forum nie bylo tylko mnie nasz przesympatyczny Lukas zaprosil To nie jest tłumaczenie. Po prostu jestes nowy witasz sie ze wszystkimi. jak idziesz do kogoś, to też się witasz ze wszystkimi a nie każdy przylatuje do Ciebie, żeby sie przywitać.
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 ja mialem troche inna sytuacje bo mnie na forum nie bylo tylko mnie nasz przesympatyczny Lukas zaprosil :thumbup Sytuacja jak każda inna tak szczerze mowiąc
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 hihi, wiem wszystko juz jasne, no stress ja mialem troche inna sytuacje bo mnie na forum nie bylo tylko mnie nasz przesympatyczny Lukas zaprosil To nie jest tłumaczenie. Po prostu jestes nowy witasz sie ze wszystkimi. jak idziesz do kogoś, to też się witasz ze wszystkimi a nie każdy przylatuje do Ciebie, żeby sie przywitać. i znów Kasiu masz rację :oklaski: takie są obyczaje na tym zwariowanym świecie
Rekomendowane odpowiedzi