lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 To pewnie wszystko w trosce o Ciebie.... .....chlopcy poprostu nie chca zebys sie zbytnio nudzil... Zauważyłem właśnie
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 jeżdziłeś tirem zresztą ja tez, to wiesz czym to pachnie ja im się wcale nie dziwię, stać na granicy w kolejce 30godzin bez warunków sanitarnych itd. to wcale nie jest miłe jakby mógł w tym czasie zrobic kurs albo dwa i zarobic kase. co do rządowych beeemek to opowiem wam coś na spociku co kiedyś zrobiliśmy w wawie. No i tylko dlatego nie miałbym do przewoźnikow i kierowców pretensji, gdyby zablokowali ulice. Byłby kocioł, ale przynajmniej w słusznej sprawie. a tak to miśki tak Bryna pisze same zablokowały ulice, przykre ale prawdziwe, to co do jutra tak?
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 co do rządowych beeemek to opowiem wam coś na spociku co kiedyś zrobiliśmy w wawie. Z chęcią usłyszę a tak to miśki tak Bryna pisze same zablokowały ulice, przykre ale prawdziwe, to co do jutra tak? Idź już spać, bo jutro Twój wielki dzień
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Łukaszur! Wiesz, że jesteś niezastąpiony i bardzo oddany kolegom klubowiczom. A te przekomarzania co do Twojej osoby to z ogromnej sympatii jaką Ciebie darzymy.
Motor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Siemanko Dzikusy Jak leci na spotach p.s. Avancior zostaje w klubie..ale pojechał do innego województwa ;(
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 co do rządowych beeemek to opowiem wam coś na spociku co kiedyś zrobiliśmy w wawie. Z chęcią usłyszę a tak to miśki tak Bryna pisze same zablokowały ulice, przykre ale prawdziwe, to co do jutra tak? Idź już spać, bo jutro Twój wielki dzień od razu mówię jutro z mojego Vag_owania nici..... bateria padła i nie będzie wielkiego dnia :gwizdanie:
angela Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Siemanko Dzikusy Jak leci na spotach p.s. Avancior zostaje w klubie..ale pojechał do innego województwa ;( Motor komu sprzedales furke???
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Łukaszur! Wiesz, że jesteś niezastąpiony i bardzo oddany kolegom klubowiczom. A te przekomarzania co do Twojej osoby to z ogromnej sympatii jaką Ciebie darzymy.
Lukas Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Motor juz myslalem ze do Londynu wyjechales rezac jakies RSy
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ty jeszcze żyjesz? Myśmy już Ciebie opłakali, a zwłaszcza Angela ( żarówki w jej niuniu okropnie sie palą) :polew:
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Brak Motorka na spocikach - niestety . Czasem Tosik okaże dobre serce
Motor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Avanciora kupił kolega z klubu niedługo sie pokaże napewno gdzieś na forum A ja we wtorki zawsze mam wyjazd z Warszawy i tak nie moge dojechać na spota
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Brak Motorka na spocikach - niestety . Czasem Tosik okaże dobre serce o Tosik tak, w bagażniku ma większy warsztat niż Motor
angela Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ty jeszcze żyjesz? Myśmy już Ciebie opłakali, a zwłaszcza Angela ( żarówki w jej niuniu okropnie sie palą) :polew: A ten to dowcipnis jak zawsze..... Motor nie sluchaj......od czasu ostatniej naprawy swiatel przez Ciebie...nic im juz nie dolega
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 No i Angeli nigdy nie odmawia. Ona to ma fart :polew:
angela Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 No i Angeli nigdy nie odmawia. Ona to ma fart :polew: heheh...tez bys tak mial...jakbys byl kobieta.......
Motor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Angee super ,że wszycho gra. :th: Zostaje w klubie bez audi ale mam coś fajnego jak widać avant wymięka
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Pewnie, że bym chciał. Ale jak chciałem wymienić Ci żarówkę to wolałaś młodszego (patrz- Motor). Ale stare wino jest lepsze od młodszego :polew:
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Angel szkoda ze nie jestem w Wawie na codzien bo z checią bym Ci słuzył pomocą w wymianie zarówek
Rekomendowane odpowiedzi