lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 To i może u mnie wymienisz :polew: Moja jest do dyspozycji
angela Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Pewnie, że bym chciał. Ale jak chciałem wymienić Ci żarówkę to wolałaś młodszego (patrz- Motor). Ale stare wino jest lepsze od młodszego :polew: A tu sie z tym nie zgodze...bo pamietam jak asystowales przy wymianie zaroweczki.......
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Lexpar no nie wiem nie wiem...Angel może byc zazdrosna :polew:
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Podglądałem jak robi to Motorek. No wiesz Ty młoda, on młody więc trzeba podpatrzeć :polew:
Motor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Dobrze ,że Motorówka nie czyta tych postów bo bo z awatara zeszła i wpie...ol spuściła
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Slaweg! Jak ja znam to spoko. Jest :th: Jak byłbym młodszy i wolny to bym jej nie odpuścił ....................................................................... i wymienił żarówkę :polew:
angela Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Angel szkoda ze nie jestem w Wawie na codzien bo z checią bym Ci słuzył pomocą w wymianie zarówek Slonce....no szkoda....... ......lexpar wtedy by sie nie nasmiewal ze nie umie wymienic zarowki........nawet by nie wiedzial,ze mi sie spalila ......na szczesie...problemy z zarowkami sie skonczyly
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Motor! Dzięki, jutro na spota przyjeżdżam z ochroną osobistą :polew: [br]
Motor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ta bierz i tak ja bym dostał pierwszy i ostatni
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Angela Czy wątpisz w moje umiejętności i możliwości decayed
Motor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 3majcie się rano startuje do Wrocławia.
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Angela! Wiesz, że lubię Ciebie. Jesteś ozdobą spotów :th:
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 No ładnia ja sie tu dowiaduje... co to sie na spotach Warszawskich wyprawiało :bicz3: :polew:
angela Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Angela Czy wątpisz w moje umiejętności i możliwości decayed a skad....nie smialabym nawet tak pomyslec......
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Motor! Tam na trasie jest od groma foto radarów, więc uważaj
angela Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Angela! Wiesz, że lubię Ciebie. Jesteś ozdobą spotów :th: No i pieknie..... Lexpar za to co napisales to mi Slawek sie zafochowal..... :bicz3: Ide go udobruchac.....
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ufff Sorki, ale ja z dobrego serca. A tak właściwie to niech będzie zazdrosny Wyjdzie mu na zdrowie. Ale możesz go pocieszyć
slaweq Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 No i pieknie..... Lexpar za to co napisales to mi Slawek sie zafochowal..... :bicz3: Ide go udobruchac..... Sławek sie nie zafochował bo Sławek zna sie na żartach A tak właściwie to niech będzie zazdrosny Wyjdzie mu na zdrowie. Lexpar no nie ma miłości bez zazdrości
Lukas Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Lexpar no nie ma miłości bez zazdrości odważny z Ciebie człowiek jutro spot 20 chłopa (w tym NORBI pies na baby ponoc tak mowia w okolicznych kregach) i tylko dwie dziewczyny w tym angela teraz to mozesz zazdroscic ze Cie tu nie ma
Rekomendowane odpowiedzi