Reggi Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Ale jak jakiś amator ... :naughty Krzyńka nie będzie
wustyle Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 darmo to można zapuszczać sondę...pannom warunek żeby były ładne :gwizdanie: o, to ja sie pisze tylko rzeczywiscie jest warunek, zeby to nie byla wąsata baba z chrustem na plecach to kiedy i gdzie to sondowanie? he? Poziek!!! Przestan poprawiac moje posty bo Ci zdradze tajemnice jak zginal Bruce Lee
lukaszr Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Dobra, o cenie już pisaliście Ale nie zwykłem płacić w ciemno. Jeśli się diagnosta dobrze się spisze to będziemy rozmawiać o płaceniu. Ale jak jakiś amator ... Tu nie ma żadnej amatorszczyzny ... sama profeska, full wypas. Nawet w ASO nie zapewnią takiej obsługi jak na spocie Ale jak jakiś amator ... :naughty Krzyńka nie będzie Dokładnie
poziek Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Wustyle ty spamerze zauwazyłeś że w spocikach wyłączony jest licznik wiadomości ? :tongue4: :polew:
wustyle Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 jest! Adasko ma juz temat zapodany (okazalo sie ze tamto STI z allegro co mialo miec 400 koni, mialo troche mniej po hamowaniu) Po swietach jade z kumplem do everpolu obgadac modyfikacje tak ze strzez sie Poziu
poziek Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 jest! Adasko ma juz temat zapodany (okazalo sie ze tamto STI z allegro co mialo miec 400 koni, mialo troche mniej po hamowaniu) Po swietach jade z kumplem do everpolu obgadac modyfikacje tak ze strzez sie Poziu nawet mi pół ciarki nie przeszło...nawet baka nie pusciłem...nuda :gwizdanie:
wustyle Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 ta, ja wiem Ty taki nieczuly jestes!!!! ;( :polew:
Aydaho Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 siema uuu ale przeżarty jestem dobrze że już koniec tych swiątecznych 'spotów' z rodzinką Norbi jutro delikatnie z gazem bo moge Ci zrobić świąteczną dekoracje na desce
krzyniek Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Dobra, o cenie już pisaliście Ale nie zwykłem płacić w ciemno. Jeśli się diagnosta dobrze się spisze to będziemy rozmawiać o płaceniu. Ale jak jakiś amator ... Tu nie ma żadnej amatorszczyzny ... sama profeska, full wypas. Nawet w ASO nie zapewnią takiej obsługi jak na spocie Ale jak jakiś amator ... :naughty Krzyńka nie będzie Dokładnie very funny..........
Norbi Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 siema uuu ale przeżarty jestem dobrze że już koniec tych swiątecznych 'spotów' z rodzinką Norbi jutro delikatnie z gazem bo moge Ci zrobić świąteczną dekoracje na desce Oka
lukaszr Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Oka Oczywiście mam nadzieję, że o mnie nie zapomnisz ... :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Nie :> Przypierd... tzn. wjechałem w dziure i rozkurw.... tzn popsuła mi się opona i kiera ma bicie i muszę kupić oponę i pewnie prostować fele. Poza tym z kumplem jade ogladać jakieś poadło w postaci Hondy i musze go odciągnąć od kupna, ale to wszystko przed 19-tą tak więc jest szansa na upalanie eSy na spocie , a i jeszcze jedno, chyba rozkurw.. popsułem trochę skrzynie pod Maximusem, będzie okazja ją dokończyć jutro... Podobno ciężko rozjeb... popsuć skrzynie DSY jak się nam uda to będziemy pierwsi Zawsze chciałem gdszieś, kiedyś być pierwszy
Flyer Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 To wpadaj jutro smialo na spota, mysle, ze bedzie kolejka chetnych do pomocy ps. Jak zamierzasz jezdzic na nowej oponie i uzywanej na jednej osi? Naped Ci sie nie bedzie pier**lil?
Norbi Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Nie. Kupuje się odpowiednią opone i jest gitara
Oskaro Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Witam Mam w końcu swoje nowe Audi i chciałbym się zjawić na spocie w szczególności że mam bardzo blisko. Gdzie można Was znaleźć pod Fortem Wola - tam gdzie opisane w pierwszym poscie ? Pozdrawiam i do zobaczenia.
wit.s Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Witam Mam w końcu swoje nowe Audi i chciałbym się zjawić na spocie w szczególności że mam bardzo blisko. Gdzie można Was znaleźć pod Fortem Wola - tam gdzie opisane w pierwszym poscie ? Pozdrawiam i do zobaczenia. Ano, tak
Rekomendowane odpowiedzi