Hugo Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Wiecie kiedy jest przejęzyczenie ? Kiedy język ześlizgnie się z ci........ do du.... .Poziek ty zboczeńcu
wit.s Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Wiecie kiedy jest przejęzyczenie ? Kiedy język ześlizgnie się z ci........ do du.... .Poziek ty zboczeńcu Tfu, tfu ... Ale mam Kolegów
krzyniek Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Wiecie kiedy jest przejęzyczenie ? Kiedy język ześlizgnie się z ci........ do du.... .Poziek ty zboczeńcu ostro jadą od samego rana :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Krzyniek masz bardzo zajmującego avatara.
krzyniek Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Krzyniek masz bardzo zajmującego avatara.
Xargoss Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 czesc wszystkim, ze tak niesmialo zapytam.... ktos moglby mnie poratowac diagnostyka mojego A4 w okolicach Zabek? wiem, ze zjawiajac sie na spociku byloby prosciej, ale nie moge ...dopoki nie uporam sie z wykonczeniem mieszkania nie ma czasu na spociki no i co za tym idzie, poszukuje jakiegos dobrego mechanika w tej okolicy, macie kogos do polecenia? Pozdrowka Xargoss
Aydaho Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Krzyniek masz bardzo zajmującego avatara. oj tak ...zawiesiłem się na nim dzisiaj przez jakieś 5 min :decayed: ale że na Ciebie to działa hmmm
Kaśka Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Krzyniek masz bardzo zajmującego avatara. oj tak ...zawiesiłem się na nim dzisiaj przez jakieś 5 min :decayed: ale że na Ciebie to działa hmmm :gwizdanie:
poziek Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Wiecie kiedy jest przejęzyczenie ? Kiedy język ześlizgnie się z ci........ do du.... .Poziek ty zboczeńcu ostro jadą od samego rana :gwizdanie: na jajeczku w firmie usłyszałem...
Aydaho Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Krzyniek masz bardzo zajmującego avatara. oj tak ...zawiesiłem się na nim dzisiaj przez jakieś 5 min :decayed: ale że na Ciebie to działa hmmm :gwizdanie: to jak najbardziej OK - żebyśmy się dobrze zrozumieli
lukaszr Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Panowie, Ci co jechali w czwartek do Wisły - ten fotoradar, z którego dostaliśmy foty z Hugo stał w tamtym miejscu do 15:40 i po mnie zrobił jeszcze 83 zdjęcia - ustawiony był na +20 km/h. Z Hugo dostaliśmy rabat klubowy i zapłacimy tą dolną granicę z taryfikatora.
Flyer Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 No to czuje, ze ja i oniak tez mozemy sie powoli szykowac...
poziek Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 ciekawe o której ja z Adasiem tam śmigałem...
malik Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 potwierdzam jakies 75C Moim zdaniem to przynajmniej miseczka D. Ale widok doprawdy hipnotyzujący
lukaszr Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Moim zdaniem to przynajmniej miseczka D. Ale widok doprawdy hipnotyzujący Załóż śliniaczek, bo wszystko pobrudzisz ...
krzyniek Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 potwierdzam jakies 75C Moim zdaniem to przynajmniej miseczka D. Ale widok doprawdy hipnotyzujący i tu muszę się zgodzić :>
Rekomendowane odpowiedzi