SebMis Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 tacy fachowcy tam byli, że na więcej się boją nie są pewni czy dobrze poskładali wszystko
m@riucha Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Na 50.000? Nie robil rozrzadu razem z walkami? Robił wsio co mogło wyjść źle w silniku. Jak pisałem wcześniej faktura poszła w koszty firmy a że ma duuuże obroty w branży reklamowej to się chłopak nawet nie zmarszczył na tą sumę. Ostatnio coś pobąkiwał o zmianie na jedno z poniższych autek: Q7, Touareq +RAV4 for wife, X5, Mercedres R lub GL; co byście wybrali? (tylko na chwilkę zapomnijcie że jesteście na forum i w kieszeni macie kluczyki od nich)
SebMis Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Matiz for wif są bardziej humanitarne sposoby na pozbycie się żony
m@riucha Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Q7 4.2 TEDEI + Matiz for wife On jest głupi i kocha swoją żonę (albo dzieci które z nią jeżdżą) więc chce dla niej bezpieczny podniesiony samochód. Ja bym ja bardziej widział w mini, ładna dziewucha więc by jej pasowało. Why Q7 a nie inne?
spanky Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Why Q7 a nie inne? bo reszta to kible ....
Flyer Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Mysle, ze Touareg + Ravka dla zony to dobra opcja. Jesli to ta najnowza ravka to oniak ja ostatnio wychwalal. Mozna tez rozwazyc Tiguana... A Q7 to Q7...
ono Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Ravka ciekawy samochodzik za 130 tyś mamy full opcje ,w prawdzie haldex ale można go spiąć do 40 KM/h , ale wielka krecha za spalanie 177 KM nie pałowany klekot a średnia 12 L na 100 km , lekka przesada . 12 L pali też Q7 4.2 TDI bryka godna polecenia , dzwięk silnika jak w benzynie, jakość wykonania ,prowadzenie no i prawdziwe Q a nie jakieś haldexy. A jeśli już BMW to poczekałbym na X6 które kosztuje tyle samo co X5 a będzie o wiele ciekawszym samochodem.
m@riucha Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Mysle, ze Touareg + Ravka dla zony to dobra opcja. Jesli to ta najnowza ravka to oniak ja ostatnio wychwalal. Mozna tez rozwazyc Tiguana... A Q7 to Q7... Ciekawy jestem czy poprawili jakość wykonania Tuarega, Tiguan jest chyba za mały i za młody model. Ravka oczywiście nowa z salonu 2.0D4D Q7 4.2TDI do 300tys netto jest dość "cienko" wyposażony jak na tą klasę auta. Musiałby brać 3.0 a po gwarancji rezać go. W ostateczności benzynka bo jest sporo tańsza ale spalanie przy jego jeździe powaliłoby na nogi Zapomniałem powiedzieć że najprawdopodobniej po 3 latach będę od niego odkupywał autko więc zależy mi aby wybrał coś dobrego. We wrześniu proponował mi swoje A6 ale biorąc pod uwagę ostatnie przygody z nią to dzięki Bogu i Partii nie kupiłem jej :> Wcześniej pisałem że to rok 2003, ale się pomyliłem i jest ona z marca 04 więc chyba nie powinna już mieć problemów z wałkami
T-żółw Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 a ja bym wybrał czarnego GL - bardzo mi się podoba :th: lub Q7 ale musiałbym test drajwy odbyć najpierw
Flyer Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Wcześniej pisałem że to rok 2003, ale się pomyliłem i jest ona z marca 04 więc chyba nie powinna już mieć problemów z wałkami No nie powinna... a moze go ASO nacielo poprostu. Kij wie... O tym Tiguanie pisalem w sensie auta dla zony.
Reggi Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Wie ktoś może gdzie w Wawie polerują felgi ? Ile kosztuje wypolerowanie 17 ' ?
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Wie ktoś może gdzie w Wawie polerują felgi ? Ile kosztuje wypolerowanie 17 ' ? Ja mam taki namiar: http://fajna-felga.pl/kontakt.html Zapytaj jeszcze poźka, bo on ostatnio coś ze swoimi paździochami robił.
spanky Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Zapytaj jeszcze poźka, bo on ostatnio coś ze swoimi paździochami robił. robil robil ...malowal na różowo ....
spanky Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 http://nasza-klasa.pl/profile/7030019 przesladujesz goscia ....
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 przesladujesz goscia .... Nie przesadzaj, Michałek i Gracek to kumple. Gadają ciągle przez GG, wymieniają się fotkami, doświadczeniami także nie nazwałbym tego prześladowaniem :polew:
poziek Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Wie ktoś może gdzie w Wawie polerują felgi ? Ile kosztuje wypolerowanie 17 ' ? polerowanie 18" z mojego podpisu 400 paczki prostowanie 18" na maszynie - 230 komplet
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 A któż to taki ???? Nie znasz Gracka - przyjaciela Flyera ???
Rekomendowane odpowiedzi