poziek Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 A któż to taki ???? Nie znasz Gracka - przyjaciela Flyera ??? A ty nie miałeś być w trasie?? Ja własnie wychodż na pole
moskal Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Od niedawna tez boberka. :gwizdanie: [br]Dopisany: 29 Marzec 2008, 10:42 _________________________________________________Łohohoho , no chłopaki fajnego macie kolege. :th:cos mi sie nie chce jego strona otworzyc , ale gosc jest niezły
Flyer Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Stary... tylko nie pomysl naprawde, ze my go znamy Chociaz lukaszr chyba tak, bo zawsze ciagnie jego temat... :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Stary... tylko nie pomysl naprawde, ze my go znamy Chociaz lukaszr chyba tak, bo zawsze ciagnie jego temat... :gwizdanie: No co ty Fly znajomych sie wstydzisz
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 A ty nie miałeś być w trasie?? Ja własnie wychodż na pole Wszystko h... strzelił niestety. Stary... tylko nie pomysl naprawde, ze my go znamy Oj Michałek, nieładnie się tak znajomych wypierać Chociaz lukaszr chyba tak, bo zawsze ciagnie jego temat... :gwizdanie: Ja nic nie ciągnę ...
moskal Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Stary... tylko nie pomysl naprawde, ze my go znamy Chociaz lukaszr chyba tak, bo zawsze ciagnie jego temat... :gwizdanie: [br]Dopisany: 29 Marzec 2008, 11:55 _________________________________________________spoko , spoko , przez mysl mi to nie przeszło , ale w kazdej plotce jest ziarenko prawdy
AndyN Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Na Klubowicza się najpierw szarpnij Ja bym się szarpnął Jakaś naklejka albo podkładka pod tablice? Dzisiaj stare odkręcaliśmy z tatą stare, śruba mocująca tylną (tylna klapa) urwała się przy samym łbie Wiertarka w łapę i jazda ....
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 śruba mocująca tylną (tylna klapa) urwała się przy samym łbie Wiertarka w łapę i jazda .... normalka , miałem to samo
poziek Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 śruba mocująca tylną (tylna klapa) urwała się przy samym łbie Wiertarka w łapę i jazda .... normalka , miałem to samo to krakusy umieją obsługiwać wiertarkę ??
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 śruba mocująca tylną (tylna klapa) urwała się przy samym łbie Wiertarka w łapę i jazda .... normalka , miałem to samo to krakusy umieją obsługiwać wiertarkę ?? nie , jadą na warsztat gdzie są warszawiacy zatrudnieni
poziek Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 śruba mocująca tylną (tylna klapa) urwała się przy samym łbie Wiertarka w łapę i jazda .... normalka , miałem to samo to krakusy umieją obsługiwać wiertarkę ?? nie , jadą na warsztat gdzie są warszawiacy zatrudnieni musicie z taka drobnostka dymać do Wawy ??
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 nie , jadą na warsztat gdzie są warszawiacy zatrudnieni Nie wiedziałem, że do odkręcenia zwykłej śrubki krakusy potrzebują jechać do warsztatu :polew:
Oskaro Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Wielkie dzięki koledzy za pomoc przy kilku kwestjach związanych z moim Audi na ostanim spociku . Milo bylo Was poznac. Szczególne podziekowania dla kolegow, ktorzy przeprogramowali mi komputer z MPG na l/100km - w koncu wiem ile pali (choć chyba w niewiedzy było mi lepiej 15l/100km) Do zobaczenia w najbliższy wtorek
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Szczególne podziekowania dla kolegow, ktorzy przeprogramowali mi komputer z MPG na l/100km - w koncu wiem ile pali (choć chyba w niewiedzy było mi lepiej 15l/100km) Bardzo proszę ... dane do przelewu podam na następnym spocie :polew:
poziek Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Wielkie dzięki koledzy za pomoc przy kilku kwestjach związanych z moim Audi na ostanim spociku . Milo bylo Was poznac. Szczególne podziekowania dla kolegow, ktorzy przeprogramowali mi komputer z MPG na l/100km - w koncu wiem ile pali (choć chyba w niewiedzy było mi lepiej 15l/100km) Do zobaczenia w najbliższy wtorek A ja chetnie poprawię mu to średnie spalanie na odpowiedni poziom 20L/100km
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 A ja chetnie poprawię mu to średnie spalanie na odpowiedni poziom 20L/100km Ty się nie śmiej - na razie to on Ciebie pobił w ilości błędów - to było chyba to auto - nie pamiętam, bo już się gubię. W każdym bądź razie było 15 błędów w silniku
poziek Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Poź, automaty tez upalasz? Flaj jedyne czego nie upalam to AVANTY :polew: :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Flaj jedyne czego nie upalam to AVANTY :polew: :polew: :polew: Boisz się ??? Chicken chicken ... Poza tym avanty nie są do upalania ... one mają swoją klasę, a nie jak te paździochowate sedany ...
Rekomendowane odpowiedzi