Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze ten czerwony shit nie zniknął :wallbash: :wallbash: :wallbash: po co ta flaga moge wiedzieć ?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po co to sie nogi noco :P:kox:

Opublikowano

Po to żeby ludzie wykupili bilety w tanich liniach lotniczych i do kraju wracali i żeby mogli zarobić na nasze emerytury

Opublikowano

Jeszcze ten czerwony shit nie zniknął :wallbash: :wallbash: :wallbash: po co ta flaga moge wiedzieć ?

Po to żebyś się pytał Kogucik. Skoro to wisi, to znaczy, że tak ma być i daj sobie na luz z tymi samymi komentarzami :gwizdanie:

O fladze poczytaj w odpowiednim wątku - było na ten temat.

Opublikowano

Po to żebyś się pytał Kogucik. Skoro to wisi, to znaczy, że tak ma być i daj sobie na luz z tymi samymi komentarzami :gwizdanie:

O fladze poczytaj w odpowiednim wątku - było na ten temat.

i mi kraj zmienili .... :kwasny:

Opublikowano

Przyznam się bez bicia, bo wiem, że Ty nabrałeś z poźkiem doświadczenia w strzelaniu z liścia ... to nie ja :tongue4::wink4:

Opublikowano

Przyznam się bez bicia, bo wiem, że Ty nabrałeś z poźkiem doświadczenia w strzelaniu z liścia ... to nie ja :tongue4::wink4:

:evil:

widac ze to sprawka reki Prezesa .... tak wysoko nie podskocze ... :naughty::notworthy:

Opublikowano

widac ze to sprawka reki Prezesa .... tak wysoko nie podskocze ... :naughty::notworthy:

Osz Ty - czekaj no, pojaw Ty się na spocie to podburzę poźka żeby sprzedał Tobie liścia :polew:

Opublikowano

Osz Ty - czekaj no, pojaw Ty się na spocie to podburzę poźka żeby sprzedał Tobie liścia :polew:

Jak on się pojawi niech spodziewa się knock-downu... :naughty:

Opublikowano

Ale Ty groźny jesteś :polew:

Opublikowano

To spota trzeba zrobic bez samochodów i przy kilku butelkach wodki ... wtedy moze beda szanse ze liscia nie zauwaze ... :naughty::polew:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2008, 08:41 _________________________________________________

trudne słowo ... ja to nazywam ostry wpier... :naughty::decayed::polew:

Opublikowano

To spota trzeba zrobic bez samochodów i przy kilku butelkach wodki ... wtedy moze beda szanse ze liscia nie zauwaze ...

Dobrze gada ... dać mu VAGa :polew:

trudne słowo ... ja to nazywam ostry wpier... :naughty::decayed::polew:

Ostro się zaczyna robić. Tylko ja tu widzę walkę w połączeniu wagi piórkowej i ... trochę większej :laghing2:

Opublikowano

Ostro się zaczyna robić. Tylko ja tu widzę walkę w połączeniu wagi piórkowej i ... trochę większej

z takich miętusów jak Spanky robie mikser :naughty:

Opublikowano

Ostro się zaczyna robić. Tylko ja tu widzę walkę w połączeniu wagi piórkowej i ... trochę większej

jak czytam Twoje posty to mam wrazenie ze jestes pijany .... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jak czytam Twoje posty to mam wrazenie ze jestes pijany .... :polew: :polew: :polew:

Neeeeeeeeee...

To wrodzone :decayed:.

A tak a'propos - na początek trzeba im dać puste, plastikowe butelki 2l i niech się nawalają. Dziś na spocie-żadnego VAGowania, tylko mała rundka rozgrzewkowa: Poziek vs Spanky. To będą pierwsze kroki do stworzenia naszego FightClub :D

Opublikowano

Spanky, jak patrzę na tego Twojego avatara to już wiem skąd Adaś umie robić takie "fale" jak zrobił to w Wiśle :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Spanky, jak patrzę na tego Twojego avatara to już wiem skąd Adaś umie robić takie "fale" jak zrobił to w Wiśle :polew: :polew: :polew:

pamietam ..... uczyl sie od mistrza .... :naughty::polew:

Opublikowano

faktycznie, błyskotliwe spostrzeżenie :th:

Adaś powinien mieć ksywkę "lambada" :naughty:

Opublikowano

dziś w Promenadzie spocik ......... :tongue4:

Opublikowano

dziś w Promenadzie spocik ......... :tongue4:

Nie rób zamieszania, jeszcze dzisiaj spocik w Forcie Wola.