Krisu Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 przecież to benzyna Tak, ale właśnie o to chodzi. Mamy parę szybszych samochodzików i maszyn na benzynę. Na tą chwilę cały vat nam ucieka, a tak będzie ok...
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Tosik, ależ ta Twoja siostra jest szalona za kierownicą. Ten passat jest krzywy, czy skrzywiło go tak po tym bocznym poślizgu? Poważnie mówie, passat zostawia 4 ślady. A co lepsze przed tym małym poślizgiem tego nie widziałem. Możliwe to to...? nie szalona tylko jeździ autem z dobrym silniczkiem a nie jakimiś "kuchenkami gazowymi" czy na pralkach (jak to jest w jednej z reklam w radio ) Czepiasz sie jak komornik pustej szafy. Ja po prostu chciałem zwrócić uwagę na to, że pasek się skrzywił..
spanky Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ja po prostu chciałem zwrócić uwagę na to, że pasek się skrzywił.. czym Wy jezdzicie ... ?
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 przecież to benzyna Tak, ale właśnie o to chodzi. Mamy parę szybszych samochodzików i maszyn na benzynę. Na tą chwilę cały vat nam ucieka, a tak będzie ok... A nie lepiej Żuka za 1000zł kupić? :>
Krisu Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 przecież to benzyna Tak, ale właśnie o to chodzi. Mamy parę szybszych samochodzików i maszyn na benzynę. Na tą chwilę cały vat nam ucieka, a tak będzie ok... A nie lepiej Żuka za 1000zł kupić? :> Hy, hy... :> Też o tym myślałem, ale jednak dałem spokój. Trochę się przyda taki dostawczak, a Żukiem to nie wiem kto by pojechał
lexpar Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 No przeca Żuk też ma kierownicę i nawet pedał hamulca.
letallec Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Panowie Potrzebuje lampy przednie do B6 pożyczyć na pare dni . Zmieniam na bixenon i robie transakcje wymienna. Potrzebuje je tak max na tydzien. Ma ktos na luzie, najlepiej zwykle h*.
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Cała reszta nie zainteresowana? np. dziś Maximus wieczorem, albo inny TVN? Maximus pasuje jak najbardziej .... dla mnie za krótki odcinek...nie zdążę Norbiemy 5 długości wklepać...
krzyniek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Tosik, ależ ta Twoja siostra jest szalona za kierownicą. Ten passat jest krzywy, czy skrzywiło go tak po tym bocznym poślizgu? Poważnie mówie, passat zostawia 4 ślady. A co lepsze przed tym małym poślizgiem tego nie widziałem. Możliwe to to...? nie szalona tylko jeździ autem z dobrym silniczkiem a nie jakimiś "kuchenkami gazowymi" czy na pralkach (jak to jest w jednej z reklam w radio ) Czepiasz sie jak komornik pustej szafy. Ja po prostu chciałem zwrócić uwagę na to, że pasek się skrzywił.. oj wiem, ale sam to on się nie skrzywił :gwizdanie:
spanky Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Cała reszta nie zainteresowana? np. dziś Maximus wieczorem, albo inny TVN? Maximus pasuje jak najbardziej .... dla mnie za krótki odcinek...nie zdążę Norbiemy 5 długości wklepać... :polew:
lexpar Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Michał a do czego są podeszwy butów kierowcy Żuka - do hamowania :laghing2: :laghing2: :laghing2:
lukaszr Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A tak poza tematem, to mam nadzieję, że nasz nowy kolega co przyjechał po filtry i oleje przyjedzie jeszcze do nas Wczoraj nie dość, że zrobiliśmy go w balona to jeszcze tak strasznie skrytykowaliśmy mu autko :polew: Jesteście wredni - cytat dnia wczorajszego: "... ta szpara między reflektorem a maską jest tak wielka, że można by przez nią rozrząd wymienić ..." :laghing2: :laghing2: :laghing2:
krzyniek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A tak poza tematem, to mam nadzieję, że nasz nowy kolega co przyjechał po filtry i oleje przyjedzie jeszcze do nas Wczoraj nie dość, że zrobiliśmy go w balona to jeszcze tak strasznie skrytykowaliśmy mu autko :polew: Jesteście wredni - cytat dnia wczorajszego: "... ta szpara między reflektorem a maską jest tak wielka, że można by przez nią rozrząd wymienić ..." :laghing2: :laghing2: :laghing2: nom, to było dosyć ostre przyjęcie :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Pedal ma... ale hamulcow niet Tak samo jest z kierownicą - ma, ale i tak jeździ jak chce. W ogóle te żuki to lubią np. skrecać w lewo z włączonym prawym kierunkiem.
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Młody jest, przeszedł chrzest, jestem pewien, ze Spankyego przepije przy najblizszej okazji więc luz :th:
spanky Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 "... ta szpara między reflektorem a maską jest tak wielka, że można by przez nią rozrząd wymienić ..." :laghing2: :laghing2: :laghing2: :polew: Młody jest, przeszedł chrzest, jestem pewien, ze Spankyego przepije przy najblizszej okazji więc luz :th: Ty nie dałes rady ....
lukaszr Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 "... ta szpara między reflektorem a maską jest tak wielka, że można by przez nią rozrząd wymienić ..." :laghing2: :laghing2: :laghing2: :polew: No co ... tak mi się wymsknęło :laghing2: :laghing2: :laghing2:
spetsnaz Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 http://gadzetomania.pl/2007/10/20/koncepcja-telefonu-audi/
spanky Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 "... ta szpara między reflektorem a maską jest tak wielka, że można by przez nią rozrząd wymienić ..." :laghing2: :laghing2: :laghing2: :polew: No co ... tak mi się wymsknęło :laghing2: :laghing2: :laghing2: wlascicielowi to chyba cycki opadly z wrazenia ....
Rekomendowane odpowiedzi