boberek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 nie kracz moze tylko z silniczka spadł drucik albo zabezpieczenie na takim plastiku sie urwało i nie przesówa klapy najpierw trzeba fizycznie to sprawdzic a nie chłopaka z poniedziałku dołowac
Aydaho Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 to weź 200ccm - np.moja WR'ka ... moc 22 KM idealny do nauki i nie do zajeżdzenia :th: może ją będę sprzedawał bo mam na oku WR 450 :naughty: z pięknym wydechem Yoshimury No własnie tak myśle nad tym wszystkim i trzeba sobie jakiś kosztorys zrobić na samą odzież i ochraniacze troszke kaski pójdzie ... Co do motocykli to nie planuje zakupu w PL .. jaka pojenmość to juz musze przetestować 2 warianty WR 450 ..i jak Yoshimura to tylko Tri-oval Jaka kaska ? Jaki rocznik ? to uchyl szybki będzie chłodniej :gwizdanie ciuchy kup Fly'a - spodnie 160pln, koszulka 70 .. kask i buty musza być wysokiej jakości - tu nie ma co oszczędzać. Za kask (podstawowy model ale dobry ) AGV zapłacisz jakieś 400 pln buty Alpinestars Tech 7 1300 pln Zbroja - Utika komplet - 360 inne duperele wedle uznania Jak chcesz to mam już zniżki w Intermotors na Jagielońskiej Ty chyba na Tarchominie mieszkasz ? możemy podjechać tam razem WR'ka jest z 2003 roku - cena 15 000 pln - wydech kompletny 1500
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Kask mam nowy ... kupiłem juz dawno Buty ...na Alpinestars to kasy nie bede wywalał , ale widziałem na Służewcu wystawcę ktory miał rzeczy Axo ..i buty były w przystepnej cenie Dobre to rzeczy ? Jak chcesz to mam już zniżki w Intermotors na Jagielońskiej Ty chyba na Tarchominie mieszkasz ? możemy podjechać tam razem O widzisz . Jak juz bede miał " traktora " to napewno dam znać :th: Rejestrowałeś motocykl?? Kupiłeś przyczepke czy na kołach jeździsz do Nadarzyna ?
Aydaho Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 O widzisz . Jak juz bede miał " traktora " to napewno dam znać :th: Rejestrowałeś motocykl?? Kupiłeś przyczepke czy na kołach jeździsz do Nadarzyna ? oki jest zarejestrowany ale gdzieś zgubiłem kierunki i stop więc teraz tylko przyczepa albo Transit po Tarchominie też często latamy - nad Wisłą z przerwą na piwko w Szuwarku
Flyer Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Lukas Szeryfie, Jutro spot normalnie w FW?
Aydaho Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Lukas[/b] Szeryfie, Jutro spot normalnie w FW? ja jestem za ... o ile wogóle dotre bo wywalam rozrząd o 13:00
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Koledzy, bedziem VAGować jutro mojego woza, a konkretnie klimatronik. Wali mi tylko ciepłe powietrze... Liczę na Waszą pomoc. VAGowanie może nie pomóc, a powód może być jeden - mam Ciebie zmartwić z samego rana w poniedziałek ? Myślę, że już nic mnie nie zmartwi jeśli chodzi o klimatronik. Najprawdopodobniej mam zepsuty panel klimatronika, całą resztę miałem ostatnio robioną. Wiem, że jeśli się pokasuje błędy to później na jakiś czas będzie dobrze.. Bedziem myśleć jutro.
Italiano Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Koledzy, bedziem VAGować jutro mojego woza, a konkretnie klimatronik. Wali mi tylko ciepłe powietrze... Liczę na Waszą pomoc. VAGowanie może nie pomóc, a powód może być jeden - mam Ciebie zmartwić z samego rana w poniedziałek ? Myślę, że już nic mnie nie zmartwi jeśli chodzi o klimatronik. Najprawdopodobniej mam zepsuty panel klimatronika, całą resztę miałem ostatnio robioną. Wiem, że jeśli się pokasuje błędy to później na jakiś czas będzie dobrze.. Bedziem myśleć jutro. sprawdz sobie kodami, na 01 powinieneś mieć ilosc błędów, jak wyjdzie 0 to będzie w porzadku.
Flyer Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 adaho, co chwila cos robisz, niedlugo caly silnik wymienisz
Aydaho Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 jak się paździocha kupiło to trzeba robić ale już prawie wszystko zrobione
AndyN Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jutro spot gdzie? Fort Wola czy Promenada?
Flyer Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mnie to rypka, ale czekamy na instrukcje od Samego Szeryfa Spotow Warszawskich
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 No nie wiem czy Pan kierownik uraczy nas swoja wizytą
Italiano Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Sprawa ma się następująco Więc szeryf niech no tu się wypowiada.
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wiaterek coś spory akurat na spota zawita. Róbta co chceta. Ja chce tylko, żeby mi woza zVAGować, bo akurat wiosna się robi a mi ciepłe powietrze z kratek leci.
krzyniek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 orientuje się ktoś może jaka żaróweczka idzie do kierunku w zespolonej lampie valeo? bo mi się jedna skończyła a nie chce dwa razy lampy wykręcać, bo inaczej nie da się do niej dobrać.
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 orientuje się ktoś może jaka żaróweczka idzie do kierunku w zespolonej lampie valeo? bo mi się jedna skończyła a nie chce dwa razy lampy wykręcać, bo inaczej nie da się do niej dobrać. poćwiczysz wyjmowanie mnie to teraz zajmuje 18 sekund i jedno pierdnięcie
Norbi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Co do spotów,to pamiętam,że Promka wyniknęłą po tym jak na afta sypał się syf z drzew pod Torwarem.Teraz syfu nie ma i długo jeszcze nie będzie, to może na stare śmieci(blisko pod TVN-a ) Ta Promenada to jakaś kiła i też jest pod dachem jak FW.
Aydaho Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 poćwiczysz wyjmowanie mnie to teraz zajmuje 18 sekund i jedno pierdnięcie no to zawiało optymizmem
Rekomendowane odpowiedzi