krzyniek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 orientuje się ktoś może jaka żaróweczka idzie do kierunku w zespolonej lampie valeo? bo mi się jedna skończyła a nie chce dwa razy lampy wykręcać, bo inaczej nie da się do niej dobrać. poćwiczysz wyjmowanie mnie to teraz zajmuje 18 sekund i jedno pierdnięcie no to idę ćwiczyć, no i poduchę jeszcze muszę wykręcić bo się kopnąłem o jeden ząbek na wieloklinie
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 poćwiczysz wyjmowanie mnie to teraz zajmuje 18 sekund i jedno pierdnięcie no to zawiało optymizmem
krzyniek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 dobra kiera przełożona a z lampą daje sobie na wstrzymanie dziś
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 jest zarejestrowany ale gdzieś zgubiłem kierunki i stop więc teraz tylko przyczepa albo Transit :decayed Kierunki i stop nie sa drogie na alle.. ja ostatnio kupiłem - groszowe sprawy po Tarchominie też często latamy - nad Wisłą z przerwą na piwko w Szuwarku :decayed Ja to nie wiem gdzie jest Szuwarek Ale mam wisłe prawie za blokiem dobra kiera przełożona a z lampą daje sobie na wstrzymanie dziś Robisz wersje UK ?
Lukas Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 To moze faktycznie dalibysmy probe na Torwarku blisko na TVN z tego co pamietam to ta miejscowka byla git oprocz tego ze panny nie mialy sklepow ale ostatnio to ja ich nie widze na spotach to czekam na decyzje
krzyniek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 raggaman ile trzeba śrubek odkręcić żeby wyjąć lampę? nie robie wersji uk tylko jak składałem w piątek to się o ząbek kopnąłem tak jak już wcześniej pisałem , i głupio tak z krzywą kierą jeździć dla mnie to może być i torwar i promka byle wyjść z pod ziemi :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 raggaman ile trzeba śrubek odkręcić żeby wyjąć lampę? Krzychu .... u mnie to 2 śróbki ...u Ciebie pewnie 3 i pomęczyć sie z tym zaczepem bocznym Gdzie jest Torwar ? Jak tam dojechać z Tarchomina ?
krzyniek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 no 3 zlokalizowałem już ciekawe tylko czy uda mi się ją wyjąć
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 no 3 zlokalizowałem już ciekawe tylko czy uda mi się ją wyjąć Kajne problem ? Trza mieć paluszki zgrabne , długie ... ginekologiczne
krzyniek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 no 3 zlokalizowałem już ciekawe tylko czy uda mi się ją wyjąć Kajne problem ? Trza mieć paluszki zgrabne , długie ... ginekologiczne paluszki to takowe mam, gorzej z kluczem do 3 śrubki ...
Flyer Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 raggaman, mieszkasz w wawie i nie wiesz gdzie jest Towar? Lecisz na Wislostrade (chyba trafisz) i tniesz w strone Ursynowa (czyly, ze na poludnie), po drodze bedziesz mial Torwar (na wysokosci trasy Lazienkowskiej).
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 paluszki to takowe mam, gorzej z kluczem do 3 śrubki ... Kluczy Ci u mnie dostatek :cwaniak1: Zgłoś sie po wypłacie [br]Dopisany: Kwiecień 14, 2008, 07:45:24 _________________________________________________ raggaman[/b], mieszkasz w wawie i nie wiesz gdzie jest Towar? :decayed Tak sie złożyło że nie bardzo Zawsze miałem Navi Lecisz na Wislostrade (chyba trafisz) i tniesz w strone Ursynowa (czyly, ze na poludnie), po drodze bedziesz mial Torwar (na wysokosci trasy Lazienkowskiej). Może trafie ... a jak nie to mam CB A jutro to przypadkiem to nie bedzie siepać deszcz?
spetsnaz Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 raggaman, mieszkasz w wawie i nie wiesz gdzie jest Towar? Lecisz na Wislostrade (chyba trafisz) i tniesz w strone Ursynowa (czyly, ze na poludnie), po drodze bedziesz mial Torwar (na wysokosci trasy Lazienkowskiej). A gdzie jest stadion LEGII wiesz?
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A gdzie jest stadion LEGII wiesz? Nie :gwizdanie: Ale wiem ze Torwar jest obok Jakoś sie znajdzie :th:
lukaszr Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Tutaj się spotykamy: http://mapa.szukacz.pl/?&n=485957&e=639548&z=2m&t=WYBRANYPUNKT&pp=developer
AndyN Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Tutaj się spotykamy: http://mapa.szukacz.pl/?&n=485957&e=639548&z=2m&t=WYBRANYPUNKT&pp=developer Podobno (w TVP1 podali), że jutro po południu ma być załamanie pogody Więc nie wiem ..... http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=18&y=13&pol_x=357&lang=0&ver=&ikonka=1
krzyniek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 no i nie wyjąłem całkiem lampy ale żarówkę tak, sprawdziłem ją na samym aku i żaróweczka dobra, no to poskładałem wszystko i co kierunek działa, kuźwa cuda jakieś czy co... :gwizdanie: co do pogody to idzie deszcz do polski, gadałem z siorką i mówiła że dziś u nich lało cały dzień.
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Coś mowili w radiu , że jutro deszczowo krzyniek Bedzie na spocie ?
Flyer Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mam nadzieje, ze ten deszcz to sciema, bo samochod umylem
Rekomendowane odpowiedzi