Opublikowano 27 Września 200619 l Ono - cokolwiek nie mowiles mi na temat leasingu to tylko raty sie zgadzaja:) hehehhehe auta tylko nowe i w miare nowe do 3 lat
Opublikowano 27 Września 200619 l pan Japa to zmienia koncepcje średnio 5 razy na godzine:) ja uważam, że w końcu kupi Lancie:)
Opublikowano 27 Września 200619 l a wlasnie ze nie bo glowe sobie juz wygoli i kupuja razem z dzikiem po BMW i beda siac terror na ulicach
Opublikowano 27 Września 200619 l Tomboyy mówiłem kup sobie fiata pande 4x4 za***ista akcja , kupisz sobie w tv markecie kosmodysk i bedzie klasa. hehe http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1579450 po ciemku wyglada jak Allroad A tak na serio jutro dam ci namiary na tego co mi wszystko robil pogadasz
Opublikowano 27 Września 200619 l którym dzikiem?? Dzikiem romatikiem Adamikiem czy żółwiem?? Ono przywieź etke na spota to zabiore lapka i sobie skopiuje
Opublikowano 27 Września 200619 l Latałeś sam kiedyś fajnym TDI ? fajnie mi się bujało tylko w twoim cycu i nie dlatego, że to twoje :razz: jeszcze naszego murzynka pojazd ciekawie chodził [ Dodano: 2006-09-27, 23:16 ] którym dzikiem?? tylko jeden dzik miało BMW w łepetynce..nasz Adaś :mrgreen: o przepraszam jeszcze Norbi vel Bączek ma jakieś zapędy na to ale ...to już inny rozdział
Opublikowano 27 Września 200619 l a masz moze teraz dostep?? bo szukam kodu grilla do B6 Sline chromowany
Opublikowano 27 Września 200619 l Poziek mam ale ja az tak nie kumam ,ale zaraz sprawdze Nie no kicha bo jeszcze cos ci zle powiem , sam sobie sprawdzisz
Opublikowano 27 Września 200619 l i znowy Wisła popłynie w przeciwnym kierunku tego wieczora :mrgreen: :twisted:
Opublikowano 27 Września 200619 l Panowie mam pytanie/może zupełnie idiotyczna ale naprawde nie znam tematu... Czy można tak zawirusowac autko by można było zmieniac programy?? Chodzi mi o to czy mozna miec kontrolę jazdy (oszczedny programik - spokojna jazda i zasysyajacy benzynkę ale auto fruwa na maxa)
Opublikowano 28 Września 200619 l widzisz Japa, gdybyś zapamiętał nazwe urządzenia o kótre miałeś zapyta w VTG to byś już znał odpowiedź na twoje pytanie :twisted: odpowiedź brzmi: można ale jest to dość kosztowne:P
Opublikowano 28 Września 200619 l Chyba ze wsadzisz sobie ostrego chipa i w czasie jazdy bedziesz mu odpinał zasilanie , da sie tak bo to robilem
Opublikowano 28 Września 200619 l Czy można tak zawirusowac autko by można było zmieniac programy??Chodzi mi o to czy mozna miec kontrolę jazdy (oszczedny programik - spokojna jazda i zasysyajacy benzynkę ale auto fruwa na maxa) po co takie wynalazki ... wystarczy opanowac do perfekcji operowanie mokasynem na pedale gazu .... :twisted:
Opublikowano 28 Września 200619 l Czy można tak zawirusowac autko by można było zmieniac programy??Chodzi mi o to czy mozna miec kontrolę jazdy (oszczedny programik - spokojna jazda i zasysyajacy benzynkę ale auto fruwa na maxa) po co takie wynalazki ... wystarczy opanowac do perfekcji operowanie mokasynem na pedale gazu .... :twisted: Eh..wystarczy tylko tyle?????????
Opublikowano 28 Września 200619 l nowi sie boja :twisted: pojawiaja sie tylko raz i potem zonk a kto by sie nie bal takich dzikow jak My sam wiesz cos o tym :mrgreen: ale np. kolega platinumm bardzo dobrze sie zaklimatyzowal i niedlugo ma nam pomoc kupic po B7 obiecuje że będę, ale ostatnio ciągle mi coś akurat wypada, to auto musi zostać u mechanika, to w pracy muszę akurat zostać, ale mentalnie jestem z Wami
Opublikowano 28 Września 200619 l obiecuje że będę, bedziesz bo koszulke chcesz :razz: Eh..wystarczy tylko tyle????????? w twoim przypadku Tomboy to jest niemozliwe masz ciezka noge no chyba zebys wymoczyl ja w rumianku bo to ponoc pomaga
Opublikowano 28 Września 200619 l w twoim przypadku Tomboy to jest niemozliwe masz ciezka noge no chyba zebys wymoczyl ja w rumianku bo to ponoc pomaga _________________ da sie da...ja po 300km nauczylem sie jazdy TDI PD...a tez cegle mam przyczepiona do stopy [ Dodano: 2006-09-28, 18:57 ] fajnie mi się bujało tylko w twoim cycu i nie dlatego, że to twoje :razz: jeszcze naszego murzynka pojazd ciekawie chodził he thx....bo to ciekawy silnik jest....wg mnie lepszy niz AFN....no moze porownywalny do AFN'a z chipem
Opublikowano 29 Września 200619 l obiecuje że będę, bedziesz bo koszulke chcesz :razz: Eh..wystarczy tylko tyle????????? w twoim przypadku Tomboy to jest niemozliwe masz ciezka noge no chyba zebys wymoczyl ja w rumianku bo to ponoc pomaga jechalem dzisiaj S8 - 360 KM i nie pomoglo chiciaz chcialem sie zdystansowac od tego wszystkiego:)