Opublikowano 3 Października 200619 l tomboy...nie fisiuj mi tutaj napijemy sie tylko "symbolicznie" :twisted:
Opublikowano 3 Października 200619 l "symbolicznie" :twisted: czyli nie bedziemy otwierac 3 butelki :roll: 0,7 na dwóch?????? :roll:
Opublikowano 3 Października 200619 l wiec pierwszy dotarlem do domu, troszke przesadzilem przy wyjezdzie z shella i troche mnie obrucilo. zona chyba sie nie bedzie odzywala chyba sie obrazila i pozatym nie uwiezy ze MM - nie dla idiotów!!!!!!!!!!!
Opublikowano 3 Października 200619 l Nie no spot to qr** był rewalacyjny hehe, ładnie dałeś platinium dobrze że tamte psy nie leciały Kto ma foty niech daje Dla tych co nie byli napisze że zostaliśmy zamknięci na parkingu podziemnym w Media Markt na 3 godziny , dopiero policja nas wyciągneła hehe ale jazda
Opublikowano 3 Października 200619 l Nie no spot to qr** był rewalacyjny hehe, ładnie dałeś platinium dobrze że tamte psy nie leciały Kto ma foty niech daje Dla tych co nie byli napisze że zostaliśmy zamknięci na parkingu podziemnym w Media Markt na 3 godziny , dopiero policja nas wyciągneła hehe ale jazda Ale frajer @!#$@$!@ ten kolo...pewnie cały czas widział ze nie mozemy wydostac sie...
Opublikowano 3 Października 200619 l :mrgreen: jazda na maxa :mrgreen: ale z taką ekipą to za***iście być zamknietym...moja kobieta też już prawie śpi ale nie jest obrażona :razz: [ Dodano: 2006-10-04, 00:43 ] Ale frajer @!#$@$!@ ten kolo...pewnie cały czas widział ze nie mozemy wydostac sie... ten kolo ma u mnie wpierdól :twisted:
Opublikowano 3 Października 200619 l moja kobieta też już prawie śpi ale nie jest obrażona :razz: moja tez nie jest obrazona ten kole ma u mnie trzeba by było chyba powtórzyc akcję by go dorwac...Cma !@#$@$@! zamiast spac to pracuje w nocy... A platinium rozpierała energia!Jak to było???Cos z wyrokiem :razz:
Opublikowano 3 Października 200619 l Jojo ale powiedzcie czy byl juz kiedys tak ciekawy spot Media markt nie dla kierowcow A4
Opublikowano 3 Października 200619 l acha no i było 3 nowych :razz: 2 X B6 i B5...oj jazdy opróbne sie odbywałey w róznych konfiguracjach nowych nie zamknięto w garażu :razz:
Opublikowano 4 Października 200619 l male co nie co zdjecie roku Kurde ładne jaja sie tam u was toczą ,musze sie koniecznie wybrać do was w odwiedziny-LUKAS23-dokladnie zdjęcie roku
Opublikowano 4 Października 200619 l A platinium rozpierała energia!Jak to było???Cos z wyrokiem dokladnie oczekiwanie na wyrok
Opublikowano 4 Października 200619 l Stary ale co sie dzialo na parkingu na dole normalnie tokyo drift to przy platiniumm jezdzie pikus :mrgreen:
Opublikowano 4 Października 200619 l co sie dzialo na parkingu na dole normalnie tokyo drift to przy platiniumm jezdzie pikus :mrgreen: a na ulicy??????tam pokazał...hehehehheheee
Opublikowano 4 Października 200619 l Maciek jest czego zalowac najlepiej jak nas spisywali "auto A4" nastepny dowod rejestracyjny "auto A4" smerf popatrzyl sie po samochodach wszystkie A4 a panowie to sie znaja ? "nie tak przypadkiem sie trafilo 5 A4 ktore zamkneli razem na parkingu"
Opublikowano 4 Października 200619 l trzeba bedzie to powtórzyc tylko trzeba zakleic czujke od drzwi, a z zona juz ok zrobilem sniadanko i zaraz jade na zakupy wiec sie ucieszyla
Opublikowano 4 Października 200619 l Witamm, Bedzie spocik za tydzien?? Bo wczoraj utknalem w motobanku w sprawie AC i potem przez kory nie dotarlem ostatecznie... chociaz jakbym wiedzial ze w MM siedzicie to bym dolaczyl, no ale gapowe:) To jak bedzie spot za tydzien?