Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz łatwo zapamiętać, bo jest dokładnie odwrotnie niż u Ciebie

Dobrze, że J. tu nie zgląda bo miałbys juz dzisiaj wieczorem ostre lanie :wink4::tongue4:

Tylko nie do końca rozumiem...skoro u mnie jest kompromis to co jest u Was ? Dyktatura ? :decayed:

Wiciu robię grylla w weekend. Wpadasz ? :polew: :polew: :polew::tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 12 Maj 2008, 11:33 _________________________________________________i nastała głucha cisszzzzaaa :gwizdanie: :polew:

- patrzac na ton niektórych rozmów, chyba jednk zagląda :disgust: - i jeśli się nie mylę, to raczej Ty będziesz miał powtórkę rozmowy z Wisły :naughty::polew: A ja zdecydowanie będę miał wieczorem ostro :naughty: :drool: :banan:

- tak, kompromis :D . Jeden z moich tarnowskich znajomych też używa takiego słowa-klucza. Ma ksywę "Pantofel" :polew:

- głucha cisza :polew: - niektórzy pracują. Wiem, wiem - dla mnie to też kiedyś było nie do pomyślenia. To było w czasach kiedy używałem trudnych słów takich jak "kompromis" :polew: :polew: :polew:

- co do Twojej propozycji - jeśli Friday, to zapewne zahaczę w drodze do Tarnowa. Jeśli Saturday, to niestety odpada, bo Tarnów. Zresztą pisałem Ci, że dopóki nie zamknę przeprowadzki to muszę dać sobie na wstrzymanie niezależnie od już występujących :D i potencjalnych :polew: fochów. Nie wykluczone, że wcześniej Ty do mnie zawitasz ;):dance::drunk:[br]Dopisany: 12 Maj 2008, 12:06:43_________________________________________________

Wiciu...hop hooooop.....Wiciu :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

- i jeśli się nie mylę, to raczej Ty będziesz miał powtórkę rozmowy z Wisły :naughty::polew: A ja zdecydowanie będę miał wieczorem ostro :naughty: :drool: :banan:

A co jakieś kolejne historie na mój temat zostały stworzone ? :polew:

- tak, kompromis :D . Jeden z moich tarnowskich znajomych też używa takiego słowa-klucza. Ma ksywę "Pantofel" :polew:

Znaczy, że kompleks masz ? :decayed:

- głucha cisza :polew: - niektórzy pracują.

Oj przynaj, że dzwoniłeś do J. spytac się czy cie pusci samego do "jaskini lwa"

Nie wykluczone, że wcześniej Ty do mnie zawitasz

Nie piję wódki :tongue4::polew:

Opublikowano

wit.s Przetrawiłeś tą moją flaszkę ? Miałeś zrecenzować :decayed:

Opublikowano

To jednak Wiciu piłes w weekend czy nie piłeś ? Prawdę gadasz o tych imprezach czy nie :kox::tongue4:

Opublikowano

Ta moja flaszka Witkowa to dawny temat ..tylko do tej pory nie dowiedziałem sie czy warta zachodu ta limonka czy nie :mysli::decayed:

Tylko nie mow że smaku nie czułeś :D

Opublikowano

- i jeśli się nie mylę, to raczej Ty będziesz miał powtórkę rozmowy z Wisły :naughty::polew: A ja zdecydowanie będę miał wieczorem ostro :naughty: :drool: :banan:

A co jakieś kolejne historie na mój temat zostały stworzone ? :polew:

1) Nie stworzone, tylko nie w pełni odpowiadające rzeczywistości :decayed: - rzeczywistość jest znacznie gorsza :polew: :polew: :polew: (widać, ze sobie jaja robię? :gwizdanie:)

2) Nawiązuję do sławetnej rozmowy w 6 oczu podczs ogniska w Wiśle - oj pamięć już szwankuje, wiem czemu nie pijesz już wódki :polew:

(...)

Znaczy, że kompleks masz ? :decayed:

Nie muszę, bo się w odróżnieniu od niektórych pilnuję :tongue4:

(...) czy cie pusci samego do "jaskini lwa"

Do jaskini lwa nawet jakby prosiła, żebym poszedł, to bym się bał. Do Ciebie chodzę chętnie, bo tylko jest dużo ryku przez megafon, a potem wychodzi kotek burasek i mówi "miau" :D

(...)

Nie wykluczone, że wcześniej Ty do mnie zawitasz

Nie piję wódki :tongue4::polew:

Nie wywiniesz się - zaplanowane są dla Ciebie napoje mleczne :hi:

To jednak Wiciu piłes w weekend czy nie piłeś ? Prawdę gadasz o tych imprezach czy nie :kox::tongue4:

Ani grama - są świadkowie :tongue4::decayed:

Ależ Ci się moduł Inkwizytor włączył :polew:

Oj, widzę, że rozmowa w 4 oczy jak najbardziej pożądana się staje.

Nooo, to moja wizyta u Ciebie coraz bardziej prawdopodobna.

P.S. Jakbym Ci chciał szpilę wbić, to napisałbym, ze zmanipulowałeś i przemilczałeś kiedy ten grill, żebym nie mógł się pojawić :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Maj 2008, 13:02:29_________________________________________________

Aaaaa, jakoś mi trochę uciekło, bo rzeczywiście dawny temat.

Ragga

Na początku z pewną nieśmiałością (jestem ze starej szkoły picia białej), ale docelowo okazała się świetna.

Solo-lepsza biała.

Do drinów - cytrynowa świetna i świetnie się spisała.

Opublikowano

2) Nawiązuję do sławetnej rozmowy w 6 oczu podczs ogniska w Wiśle - oj pamięć już szwankuje, wiem czemu nie pijesz już wódki

Pamiętam...to znowu coś zrobiłem ?? :decayed:

Nie muszę, bo się w odróżnieniu od niektórych pilnuję :tongue4:

Wiciu kto kogo pilnuję to my dobrze wiemy :tongue4: Patrzaj impra u oniaka i rozmowa na balkoniku :tongue4:

Do Ciebie chodzę chętnie, bo tylko jest dużo ryku przez megafon, a potem wychodzi kotek burasek i mówi "miau"

To ciekawe, ostatnio jak była to nawet anonimowe telefony tez były z pytaniami :kox::polew:

Po co? Skoro tak zawsze spokojnie u mnie i wszyscy o tym wiedzą ? :tongue4:

Nie wywiniesz się - zaplanowane są dla Ciebie napoje mleczne

Dzięki za zaproszenie :> Wpadam SAM :th:

Ależ Ci się moduł Inkwizytor włączył

Nie nie kochany :decayed: To jest moduł ochronny. Taka wiesz szczepionka na wściekliznę :naughty:

P.S. Jakbym Ci chciał szpilę wbić, to napisałbym, ze zmanipulowałeś i przemilczałeś kiedy ten grill, żebym nie mógł się pojawić

Skoro J. wiedziała o imprezie to jak TY mogłeś nie ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

(...)

Skoro J. wiedziała o imprezie to jak TY mogłeś nie ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Chyba Ci się gryle mylo, bo cóś od sensu gadasz, albo czas przeszły z przyszłym i not even in Your dreams.

Nooo... balkon był :kox: - nie tylko dla Ciebie to był ciekawy wieczór :polew:

Opublikowano

nie tylko dla Ciebie to był ciekawy wieczór

No w końcu. I na tym poprzestańmy kogucie :P

Opublikowano

(...)

Do Ciebie chodzę chętnie, bo tylko jest dużo ryku przez megafon, a potem wychodzi kotek burasek i mówi "miau"

To ciekawe, ostatnio jak była to nawet anonimowe telefony tez były z pytaniami :kox::polew:

Po co? Skoro tak zawsze spokojnie u mnie i wszyscy o tym wiedzą ? :tongue4:

Bo wszyscy lubimy ryczeć do megafonu, tak żeby wszyscy myśleli, ze to lwy, a potem wychodzą buraski :polew:[br]Dopisany: 12 Maj 2008, 15:59:47_________________________________________________

nie tylko dla Ciebie to był ciekawy wieczór

Daj spokój - Hornet sie obrazi :>

Opublikowano
:kox: Fakt :kox:
Opublikowano

Dziś zostałem poinformowany że oddadzą mi prawko więc w przeciągu 2 tygodni stawie się na spociku :), oczywiście jeżeli chcecie mnie oglądać :wink4: :wink4:

Opublikowano

Zaraz, zaraz...... to słowo już jest zajęte :naughty:

Opublikowano

Wiedziałem, walnij w stół, a nożyce się odezwą :gwizdanie:

Opublikowano

Wiedziałem, walnij w stół, a nożyce się odezwą :gwizdanie:

Horni jak każdy kogucik zaznacza swoje terytorium :polew:

Opublikowano

Horni jak każdy kogucik zaznacza swoje terytorium :polew:

Oczywiście. Tylko uważaj które znaczysz bo kiedyś ktoś coś może powiedzieć na temat owego terytoriu.

Nie wiesz kto z kim trzyma .....a już można wpaść jeżeli trafisz na PIS-owca :polew: :polew:

Opublikowano

Dużo Was tam się wybiera na Promkę??? :hi:

Opublikowano

Zwykle jest ponad 20 autek :th:

Więc 21 nie zawadzi :naughty:

Wpadaj :wink4: