Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Medik koła nadal u mnie, tylko lezaly w piwnicy bo bym nie wjechal na warsztat ;)

Po zmianie kol z zimowych jescze troche pokrecilem gwintem :kox: tu na fotce zatankowany do pelna + bagaz :)

zdjcie0389b.th.jpg

I nikt mi nie powie ze nie da sie tak jezdzic, droga na Event poszla bez problemow, w sumie 680km w obie strony :mrgreen: szkoda tylko ze przy wyjezdzie na Event, 150m od domu mnie zatrzymali i zgarneli dowod :disgust:

Pare fot z eventu ;)

dscf0202b.th.jpg dscf0200u.th.jpg dsc0178h.th.jpg dsc3086q.th.jpg

dsc0035tu.th.jpg foto13wdc.th.jpg dscf0202b.th.jpg 26009520070590998208619.th.jpg

2a99d9c2edf6.th.jpg

pozdroo :hi:

Opublikowano

pogoda Wam się udała :gwizdanie:

Opublikowano

Aż ciężko uwierzyć, że auto na takiej glebie i naciągu jeździ po polskich drogach :evil::slina:

Nie tnie Ci opon? Możesz skręcać? U mnie jak gwint poszedł na maxa to nie było mowy o skręcie :(

Opublikowano

powtórzę się ale za każdym razem warto :slina: piękna ta Twoja bryczka :brawo:

Opublikowano

Medik koła nadal u mnie, tylko lezaly w piwnicy bo bym nie wjechal na warsztat ;)

Po zmianie kol z zimowych jescze troche pokrecilem gwintem :kox: tu na fotce zatankowany do pelna + bagaz :)

zdjcie0389b.th.jpg

I nikt mi nie powie ze nie da sie tak jezdzic, droga na Event poszla bez problemow, w sumie 680km w obie strony :mrgreen: szkoda tylko ze przy wyjezdzie na Event, 150m od domu mnie zatrzymali i zgarneli dowod :disgust:

Pare fot z eventu ;)

dscf0202b.th.jpg dscf0200u.th.jpg dsc0178h.th.jpg dsc3086q.th.jpg

dsc0035tu.th.jpg foto13wdc.th.jpg dscf0202b.th.jpg 26009520070590998208619.th.jpg

pozdroo :hi:

za co wzieli dowodzik?

Opublikowano

Z tego co wiem to za koła dowód poleciał :gwizdanie:

Opublikowano

chyba za wąska buda do nich była :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

W sumie za kola i za to ze samochod nie nadaje sie do poruszania po drogach w wolnym tlumaczeniu ze za nisko siedzi :kox::polew: Co do pogody no nie dopisala ale i tak bylo warto sie wybrac :wink4: Opony przycieraja na dolkach ale jakiegos mega spustoszenia nie robia :gwizdanie: narazie starlo mi napisy na oponie :decayed: Armi wogole to jeszcze mam jakies 5 cm gwintu, minimalnie moge jesczcze opuscic ale wtedy jazda tylko w pojedynke i 20km/h :naughty:

Opublikowano

zdjcie0389b.th.jpg

Ooooo żeś doj*b.ał :kox::slina:

Opublikowano

Widziałem na "advencie" fajnie się prezentuje. Podoba mi się :>

Myślałeś nad jakimiś innymi kołami?

Opublikowano
  • Autor

Widziałem na "advencie" fajnie się prezentuje. Podoba mi się :>

Myślałeś nad jakimiś innymi kołami?

Cały czas się zastanawiam jakie kupić,chodzą mi po głowie alphardy z mercedesa albo lambo ale sam nie wiem :disgust: Twoją też oglądałem i air robi wrażenie może uda mi się dogadać z algrundo bo szkoda mi meczyc fure na naszych drogach gwintem :wallbash: Wracając do kół jak masz jakąś ciekawą propozycje co można było by wsadzić do b5 to wal śmiało :)

Opublikowano

Ciężko kupić coś świeżego, czego jeszcze nie było. Ja bym szukał czegoś innego, alpharty mi się w b5 nie widzą, lambo jeszcze dają rade, ale rozumiem, że repliki, bo w ory tył chyba 11", więc w ośce będzie ciężko. Mi się podobają BBS GT ale prajs już konkretny.

Albo BBS Super RS jak na tej czerwonej B6 z eventu.

wheelpic721200435.jpg

Opublikowano

widzialem widzialem n a evencie świetne A4 dopieszczone , i bardzo fadna felga trosze to oklejenie lamp kontrowersyjne...

ps swietny zlot szkoda tylko ze pogoda nie dopisala :naughty:

Opublikowano

Przez pierwsze 3 edycje była pogoda jak malowana, nie może być tak zawsze :>

Z lampami fajnie by wyglądało, jak by same odbłyski były żółte. Ale trzeba rozklejać. ale efekt dobry.

Ale tak też jest git.

http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=304398

50819007616e39073bb0b.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

Z lampami fajnie by wyglądało, jak by same odbłyski były żółte. Ale trzeba rozklejać. ale efekt dobry.

Ale tak też jest git.

Rajan odblysniki chce tak zrobic ale mam maly problem z rozklejeniem lamp :wallbash: I u nas jedynie lakier motipa mozna dostac a nie wiem jak to pozniej wyjdzie :mysli: Co do pogody nie byla za sooper ale nie zawsze sie wszystko ma :D

Opublikowano

Widziałem na zywca i jest ogien powiem ;)

z tyłu lampy bym zrobil cale czerwone fajnie by wygladały ;)

ten zólty na lampach pasuje do koloru felg ;)

gdzies pisales ze niemogłes sobie poradzic z rozklejeniem lamp polecam spawarke do plastiku podgrzewasz klej i tniesz nozykiem idzie jak po masle ;)

Opublikowano
  • Autor

Swir szkoda ze nie podeszles jak bylem przy aucie bysmy wypili co nie co ;) ja czekam az rodzice gdzies pojada to do piekarnika wloze :naughty: folia w domu lezy ale kupilem za male kawalki i musze wymienic na ciut wieksze ;) narazie chce kola sprzedac i poszukac czegos wiekszego w ostatecznosci te przemalowac ale nie mam pomyslu :/ w sumie z g*** bata nie ukrece :polew:

Opublikowano

Przechodziłem nikogo nie było a byłem tylko na godzinke i musialem wracac do domu ...

Ale nie jest zle na tym kole ;)

ja bym je całe wypolerował :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Wiem ze polerowane wygladaja swietnie ale autem poruszam sie na codzien :/ i szybko by stracily swoj blask jak ranty :/ mysle cale na czarno + zlote srubki ale chyba wtedy sie te kolo calkiem zgubi ;/ dlatego wolalbym zeby ktos sie na nie zdecydowal :wink4:

Opublikowano

Ale tak też jest git.

dostanę taki jakier w polsce? :naughty: