Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy ze natnie i do spawa kawałek zderzaka od dołu, tu jest odwrotna sytuacja co do montażu zderzaka od RS, jełi nie dotnie sie na dole to jest zbyt napompowany i tworzy dziwna linie z błotnikiem:whistling: a tutaj analogicznie trzeba dołożyć materiału:whistling: Jak by poszerzył zderzak od eski wygladało by tak samo dziwnie:whistling:

ja bym nie rzeźbił RSa, bo raz że takie projekty już były, dwa to dalej dizel:whistling: Zostało Ci cos z tego niebieskiego dawcy?

---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ----------

Naciąć go lekko od dołu i podgrzewając lekko naciągnąć.Później w miejsce przecięcia wstawić kawałek plastiku i wzmocnić żywicą.

otóż to :hi:

Opublikowano

tu trzeba zapodac dobre vt bo jak zglebisz fure i zapodasz 10J et 10 to moze ciekawie wystawac opona patrzac od frontu w tym miejscu gdzie za waski zderzak jest

Opublikowano
tu trzeba zapodac dobre vt bo jak zglebisz fure i zapodasz 10J et 10 to moze ciekawie wystawac opona patrzac od frontu w tym miejscu gdzie za waski zderzak jest

:drinks:

też bym poczekał do gleby i kół, może jakoś ładnie się to uzupełni :wink: najwyzej jak bedzie lipa zmontuje sie rs :decayed:

Opublikowano

Trochę skwaszona opcja(opcja testowa ale[wybacz wygląda okropnie]do uratowania bo góra ok ale dół(akcja piramidy):kwasny:dół musi być wypchany nawet dla Twojej aerodynamiki.Jak wyżej piszą wypchać i dołożyć plastiku:wink: zrobi robotę:banan:

Opublikowano

k1mp3_m2.gif~original

aa_zpsa7eef306.jpg

VT było nie jedno juz:decayed:

Opublikowano

Nawet duże prawe lustro wpadło. :decayed:

Dobrze wygląda jak się dół napompuje.

Opublikowano

Arek ty masz maske lekko strzelona w okolicy gryla ???

Opublikowano

Nad lampą jest wgięcie:kwasny:,lusterka kozak,składane??

Opublikowano
  • Autor
Wystarczy ze natnie i do spawa kawałek zderzaka od dołu, tu jest odwrotna sytuacja co do montażu zderzaka od RS, jełi nie dotnie sie na dole to jest zbyt napompowany i tworzy dziwna linie z błotnikiem:whistling: a tutaj analogicznie trzeba dołożyć materiału:whistling: Jak by poszerzył zderzak od eski wygladało by tak samo dziwnie:whistling:

ja bym nie rzeźbił RSa, bo raz że takie projekty już były, dwa to dalej dizel:whistling: Zostało Ci cos z tego niebieskiego dawcy?

Z dawcy coś zostało ale to był zderzak z innego auta:decayed:

Arek ty masz maske lekko strzelona w okolicy gryla ???

Dokładnie, tamten rok nie był za szęśliwy dla mnie i miałem 2 lekkie stłuczki, w jednej ucierpał zderzak, w drugiej maska:facepalm: Dlatego też zapadła decyzja o body rs4, b auto całe nadaj się do malowania:wink:

Nad lampą jest wgięcie:kwasny:,lusterka kozak,składane??

Lusterka tylko podgrzewane od Duffiego z s4:wink:

Wracając do zderzaka będzie wyprowadzony tak jak powinien, a przy okazji kupię zderzak rs4 który będzie leżeć w piwnicy i w zależności od nastroju będą wymieniać:wink: Ale na tę chwilę mam inne poważniejsze wydatki nie związane z autem :wink: Jak coś więcej się ruszy podrzucę fotki!

Stay tuned:kox:

---------- Post dopisany 20-05-2014 at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2014 at 15:23 ----------

Dziś oficjalnie auto poszło na cięcie:kox: Także za jakieś 1.5 miesiąca pochwalę się fotkami z prac i gotowym produktem :whistling::jerk:

Opublikowano
:banan::banan:
Opublikowano

Panie gnaj teko blacharzo-magika, bo juz się doczekać nie mogę:jerk:

Opublikowano
  • Autor

Slepy to pomysl co ja czuje, wszyscy auta gotowe po zlotach sie bujaja a ja w ciemnej dziurze jestem ;) Gnac nikogo nie bede ma byc dobrze zrobione a kiedy odbiore to sie zobaczy, oby na ostrow zdazyc ;)

Opublikowano

Slepy to pomysl co ja czuje, wszyscy auta gotowe po zlotach sie bujaja a ja w ciemnej dziurze jestem ;) Gnac nikogo nie bede ma byc dobrze zrobione a kiedy odbiore to sie zobaczy, oby na ostrow zdazyc ;)

W sumie racja, niech zrobi tak jak należy:wink:, ale coś czuje że bedzie tłusty grubas:slina:

Opublikowano

Ej skąd się wzięły te lusterka ? :decayed:

Pytam bo nie chce mi się kopać całego tematu :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Ej skąd się wzięły te lusterka ? :decayed:

Pytam bo nie chce mi się kopać całego tematu :naughty:

Lusterka odkupione od Duffiego w tamtym roku :wink: A co z nimi nie tak? W tym roku będą już w kolorze:jerk:

Opublikowano

No że chromowe takie..albo mi się wydaje :wink:

Opublikowano

łączę się z toba w cierpieniu, :friends:

Opublikowano
  • Autor
No że chromowe takie..albo mi się wydaje :wink:

Tak są chromowane, ale już niedługo pójdą w kolor:wink:

łączę się z toba w cierpieniu, :friends:

Dzięki, a Ty już smigasz, czy jeszcze wala się po mechanikach?

Opublikowano

Ale jaki jest sens dawania chromowanych w kolor ? Nie lepiej sprzedać fanatykom i kupić plastik ?:wink:

Opublikowano

No właśnie, szybko znajdziesz amatora chromu :wink: