Michał Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 tak zaktualizowałeś foty że ich nie widać MIchał czytaj uważnie:facepalm: Mały up bez fotek ... łosz koorwa:facepalm: czytałem jeszcze przed poranna kawą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 szafa, jeszcze jeden błąd Ci się wkradł - cena za te fele 4x za wysoka hmmm to sobie policz ile nowe opony kosztuja i sprobuj dostać ten model w używce:wink: nie no, świruje marzy mi się to koło, ale z racji tego że do 10-tego, tj. Matki Boskiej Pieniężnej mam 3 dychy w portfelu muszę sie wstrzymać Luz:wink: tak zaktualizowałeś foty że ich nie widać MIchał czytaj uważnie:facepalm: Mały up bez fotek ... łosz koorwa:facepalm: czytałem jeszcze przed poranna kawą.... spoko Może dziś ustrzele jakąś fotkę Pada deszcz to umyje mi auto:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 albo strzel foty po deszczu jeszcze jak ma kropelki takie foty też fajnie wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 szafa, jeszcze jeden błąd Ci się wkradł - cena za te fele 4x za wysoka hmmm to sobie policz ile nowe opony kosztuja i sprobuj dostać ten model w używce:wink: nie no, świruje marzy mi się to koło, ale z racji tego że do 10-tego, tj. Matki Boskiej Pieniężnej mam 3 dychy w portfelu muszę sie wstrzymać Luz:wink: tak zaktualizowałeś foty że ich nie widać MIchał czytaj uważnie:facepalm: Mały up bez fotek ... łosz koorwa:facepalm: czytałem jeszcze przed poranna kawą.... spoko Może dziś ustrzele jakąś fotkę Pada deszcz to umyje mi auto Weź ty się chłopie nie pogrążaj :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Mała zapowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wrzuciłem amigos fote w dział avantów i napisałem rotiform for sale:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 chodzi mi po głowie ta felga od ciebie, szkoda tylko pomalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Pojechał na sesję i nic nie powiedział Dobre foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 chodzi mi po głowie ta felga od ciebie, szkoda tylko pomalowane Kolor zmienić to nie problem.Dobrze prawie Szafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 no ja wiem że nie problem, ale kolejne kilka stówek w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dokładnie.Ale dla modzenia nie ma co kasy liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 a najbardziej mi się widzą w ori kolorze, złoto dla mnie odpada, btw one wcześniej jeździły na pasku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dobre kolo jest ciężko trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Gracjan sorki ale mega spontan który trwał 20 minut:wink: Dzięki ale to tylko przedsmak co zrobiłem komórką Reszta będzie gdzieś w tym tygodniu:jerk: Cymek racja:thumbup1: Fele już praktycznie sprzedane jeśli wejdą na piastę do merca:decayed: A potem będą 18 ale takie inne:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Takie inne. Jesteś tajemniczy.Czekamy na foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 cos z mega ranciorem:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Najpierw muszą się sprzedać roti i wtedy działam:banan: nie chce zapeszać ale będzie coś mega wyjątkowego:kox: może koniec lipca, początek sierpnia będą już na aucie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Bez rantu to ni ch...a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Bez rantu to ni ch...a. spokojna rozczochrana:naughty: już nigdy nie kupie płaskiej felgi:facepalm: Roti to moje pierwsze płaskie felgi w karierze i powiem tylko że na żywo jest lepiej jak na fotach ale to jednak nie to:grin: Postawiłem sobie cel i mam nadzieję że uda się go zrealizować ---------- Post dopisany 03-06-2012 at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany 02-06-2012 at 19:19 ---------- Obiecane fotki z małej sesji i to chyba ostatnie foty auta na tych kołach:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi