szafa Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Kiedys pewnie I szafa I ja sie na quatro przerzucimy. Panowie pamietajcie ze hajs musi sie zgadzac Dokładnie, zresztą jak pisałem wyżej oprócz rs4 bardziej kręci mnie rs6 i jak bym sprzedał fure to w tą stronę będę dążyć Po 20-tym mam zamiar już mieć poskładaną furę Miejsce vip w Zatorze 25tego czeka A mi nic nie odpisali że się załapałem To tym bardziej muszę się zebrać w sobie!
quattro_1991 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A mi nic nie odpisali że się załapałem To tym bardziej muszę się zebrać w sobie! Tam nie odpisuja , dodaja na fb
szafa Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) A mi nic nie odpisali że się załapałem To tym bardziej muszę się zebrać w sobie! Tam nie odpisuja , dodaja na fb Nie mam fb to dlatego jestem zielony dzięki! Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez szafa
szafa Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) I jak tam spasy? Ciężko z czasem, odboje założone ale do idealnego spasu jeszcze daleko Edytowane 5 Czerwca 2015 przez szafa
PiterA4 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 kuzwa piekny czarnuch a wladza nie dopier...a sie do wystajacych felg???
szafa Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2015 kuzwa piekny czarnuch a wladza nie dopier...a sie do wystajacych felg??? Jak narazie tylko spoglądają ale to zasługa znajomego od brata który jest w drogówce i dzięki temu jestem kryty gorzej pewnie jak gdzieś pojadę
PiterA4 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 czyli narazie masz gablote do jazdy w tzw: wokol komina
szafa Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Auto żyje i ma się dobrze W ostatnim czasie zrobiony rozrząd, wymienione wężyki podciśnienia, oraz odgrzybiona i nabita klimatyzacja Poniżej pare fot jakie wpadły podczas paru zlotów Link: https://goo.gl/photos/6cdvsGqittqRVyMV8 Tylko link bo nie umiem z googla wrzucić fot... Pzdr Edytowane 23 Lipca 2015 przez szafa
szafa Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Opublikowano 24 Lipca 2015 piękna audi marzenie,powodzonka Dzięki! Jeszcze 2 fotki znalazłem
Kolkov Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 [ :kox: Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
chudy30 Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 patrzę jednak kolego na tył wpadł ori rs4 zderzak pięknie teraz z nim wygląda
slavko87 Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 patrzę jednak kolego na tył wpadł ori rs4 zderzak pięknie teraz z nim wygląda ja jeszcze czekam na przedni dobrze te parapety daja po oczach
chudy30 Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 slavko87 wiem ze ten p[rzedni dopełni smaku ale mi się ten też podoba
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Jak załozy przedni straci urok, taki kolejny RS4, których coraz wiecej wszedzie. Dobrze jest jak jest. Tylny zderzak dobrze że zmienił, bo pierwsza wersja gładka była kiepska, a najlepszy byłby ze zmienionym dyfuzorem, albo poszerzony z poliftowego S4
szafa Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 patrzę jednak kolego na tył wpadł ori rs4 zderzak pięknie teraz z nim wygląda ja jeszcze czekam na przedni dobrze te parapety daja po oczach Przedni za mojej kadencji na pewno nie wpadnie, szkoda mi tyle hajsu wywalić, chyba że uda się wyrwać totalnie po kosztach tak jak tył Jak załozy przedni straci urok, taki kolejny RS4, których coraz wiecej wszedzie. Dobrze jest jak jest. Tylny zderzak dobrze że zmienił, bo pierwsza wersja gładka była kiepska, a najlepszy byłby ze zmienionym dyfuzorem, albo poszerzony z poliftowego S4 Na tył wpadł z rs4 ponieważ d*pa jak wielu zauważyło była bez wyrazu, bałem się że średnio to będzie pasować, ale w wielu seryjnych autach z tyłu są plastry a z przodu zwykłe kratki i jakoś to wygląda Rzeźbić z s4 nie ma sensu bo nigdy nie będzie to tak dopasowane jak z fabryki, widać to po moim przednim zderzaku, a przynajmniej nie znam ludzi co by to tak dobrze zrobili. Pzdr
chudy30 Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 szafa zobacz linka w dziale b5 batalion ciekawe aukcje ebay wrzuciłem koleś na zamianę chciał iść pakiet s4 za rs4
szafa Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 szafa zobacz linka w dziale b5 batalion ciekawe aukcje ebay wrzuciłem koleś na zamianę chciał iść pakiet s4 za rs4Dzieki ale nic nie szukam
Rekomendowane odpowiedzi