Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jeszcze dwa czujniki się skapnęły :) Może chcesz sprzedać? :)

tak bede sprzedawal - zostawiam sobie chyba tylko dokladke :)

Opublikowano

kurde dwa czujniki parkowania tez by mi sie przydaly bo mam dwa i dwie dziury :(

Opublikowano

Hmm jezeli nie masz Avanta w tym samym kolorze i nie odebrales osobiscie to cena prawie jak w ASO. Ja ostatnio zalatwilem sobie w niemieckim ASO nowy dol i dostalem jeszcze 25 Euro upustu. Dla kazdego kto mieszka blisko granicy albo i w niemczech prosze bon o wartosci 25 Euro dla serwisu oraz czesci od 100 Euro. http://www.vorsprunghalten.de/gutschein.php pozdrawiam :hi:

No to żeś upolował ! Gratulacje :good:

Opublikowano

Cena nie jest znowu mega bo halogeny można przełożyć ze swojego zderzaka :)

no jasne - chodzilo mi o to ze tak czy inaczej komplet halogenow mozesz sprzedac

Hmm jezeli nie masz Avanta w tym samym kolorze i nie odebrales osobiscie to cena prawie jak w ASO. Ja ostatnio zalatwilem sobie w niemieckim ASO nowy dol i dostalem jeszcze 25 Euro upustu. Dla kazdego kto mieszka blisko granicy albo i w niemczech prosze bon o wartosci 25 Euro dla serwisu oraz czesci od 100 Euro. http://www.vorsprunghalten.de/gutschein.php pozdrawiam :hi:

zdradz ile zaplaciles za dokladke bo moze nie potrzebnie tyle osob spi na allegro :wink4:

Opublikowano

Już kiedyś ktoś pokazywał ten zderzak na forum.

Jak dla mnie to drogo bo kratki są pomalowane :thumbdown: trzeba by je malować na czarno a malowane to już nie to samo co ori plastik.

Ja za zderzak dałem 340zł a za dokładke 320zł czyli razem 660zł

Najdroższy w tym wszystkim jest gril którego tu niestety nie ma.

Reasumując lepiej kupić graty oddzielnie za te 660 czy też 700zł plus kratki w ASO za 95zł sztuka co daje nam 890zł a nie 1000zł plus przesyłka za ten z pomalowanymi kratkami.

No chyba, że za te pieniadze byłby z grilem to juz inna bajka :)

Mi kratki i gril kupił klubowicz Wąski za co jestem mu bardzo wdzieczny :notworthy: bo dzieki niemu zaoszczedziłem 150zł na tych plastikach :)

Opublikowano

zdradz ile zaplaciles za dokladke bo moze nie potrzebnie tyle osob spi na allegro :wink4:

dokladka kosztuje dokladnie 163 Euro, wydrukujesz i oddajesz przy zakupie ten "swistek promocyjny" i odciagaja ci 25 Euro. Czyli suma sumarum 138 Euro ~ 560 zl. Polecam kazdemu kto mieszka blisko niemieckiej granicy :)

Opublikowano

dokladka kosztuje dokladnie 163 Euro, wydrukujesz i oddajesz przy zakupie ten "swistek promocyjny" i odciagaja ci 25 Euro. Czyli suma sumarum 138 Euro ~ 560 zl. Polecam kazdemu kto mieszka blisko niemieckiej granicy :)

to jak by dokupowal jeszcze pare pier**l gril kratki to nastepne 25euro w kieszeni :good:

Opublikowano

No to na moje to to tanio nie jest bo ja nową, funkiel nówkw nie smiganą miałem za 320zł :rolleyes: od naszego klubowicza, nie wiem gdzie skąd ja zapierdo*** ale mi to pasowało :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no i upolowałem dokładkę a raczej kolega wroclaguna :notworthy:http://moto.allegro.pl/item987776646_spoiler_zderzaka_audi_a4_s4_8e0.html

montowaliście te dokładki do zwykłych zderzaków dozo rezania ma ktos jakies fotki ??

a i jak odstal sie komus gril i kratki do dajcie znac :)

Opublikowano

no i upolowałem dokładkę a raczej kolega wrclaguna :notworthy:http://moto.allegro.pl/item987776646_spoiler_zderzaka_audi_a4_s4_8e0.html

montowaliście te dokładki do zwykłych zderzaków dozo rezania ma ktos jakies fotki ??

a i jak odstal sie komus gril i kratki do dajcie znac :)

wrclaguna :wink4:

a kratki i atrapa pisz do Waskiego bo na Allegro ciezko znalezc

Opublikowano

tak tydzień temu :tongue4: masz na 2 stronie tego wątku post malika i tam jest link z audizine jak to dociąć :cool1:

Opublikowano

100zł to jak za darmo, widać, że kolesie ode mnie z miasta nie znaja sie na rzeczy bo gdyby wiedzieli, że to s-line i można sprzedac za 300zł to na 100% by tego nie puścili za 100zł :naughty: ale właśnie na takie okazje i pomyłki trzeba polować :)

Opublikowano

tak tydzień temu :tongue4: masz na 2 stronie tego wątku post malika i tam jest link z audizine jak to dociąć :cool1:

tak wiem o tym poscie i audizine tylko chcialem wiedziec jak wam poszlo. sam montowales to wuju?

ja juz mialem na dniach kliknac na ten za 300zl a tu sie trafilo :kox:

dobrze ze nie wszyscy znaja sie na cenach ale z drugiej strony to oni to maja za grosze

sam pracowalem kolo 2lat na szrocie w niemcowni byly to lata 90 sami za" marke" sprzedawalem reklamowke czesci

Opublikowano

100zł to jak za darmo, widać, że kolesie ode mnie z miasta nie znaja sie na rzeczy bo gdyby wiedzieli, że to s-line i można sprzedac za 300zł to na 100% by tego nie puścili za 100zł :naughty: ale właśnie na takie okazje i pomyłki trzeba polować :)

tylko dla osób spoza leszna jeszcze 100 zł przesyłki w tej aukcji

Opublikowano

Ja będę miał na sprzedaż kompletny zderzak s line bez grilli i bez sprysków. 550zł + przesyłka

Opublikowano

tak wiem o tym poscie i audizine tylko chcialem wiedziec jak wam poszlo. sam montowales to wuju?

tak sam, patrzyłem na zdjęcia i dociąłem tak samo.. przymocowanie też podobne :cool1:

bierzesz szlifierkę 30 minut i dokładka jest na miejscu :tongue4:

tylko ze starą dokładką trzeba się trochę naszarpać :disgust:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 10:20_________________________________________________a co do dokładki to swoją kupiłem od tego samego użytkownika i za tą samą cenę :)

Opublikowano

potrzebuje pomocy w wyborze grili do maski i zderzaka podobają mi sie czarne bez niklów ale mam pakiet nikiel i lampy :kwasny:

jakieś sugestie

Opublikowano

potrzebuje pomocy w wyborze grili do maski i zderzaka podobają mi sie czarne bez niklów ale mam pakiet nikiel i lampy :kwasny:

jakieś sugestie

albo wszystko czarne albo wszystko w niklu sam wybierz :cool1:

Opublikowano

jak wuju mówi-albo jedno albo drugie co by bałaganu nie było :disgust:

Opublikowano

swoja dokladke tylu uszkodzilem, a znalazlem takie cos

dokladka.jpg

co to za dokladka, do B6 czy juz B7?

jak myslicie bedzie mi pasowac?