Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja w aso zapłaciłem za nową 730zł,

a te gamonie z allegro po 1k sprzedają :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ja w aso zapłaciłem za nową 730zł,

a te gamonie z allegro po 1k sprzedają :wallbash: :wallbash:

nie które już pół roku wiszą

Opublikowano

masz dla porównania z końcówkami ulter 90

wyd_a4.jpg

i rasowy zagięty w dół

Zdj_cie0215.jpg

Z tymi ori to kicha :) Ogólnie w A6 miałem zagięte w dół ale te rury były grube i to jakoś wygladało a te tłumiki przy A4 wygladaja jak jakies pisiory :)

W takim razie chyba uderzę do ASO po tą dokładkę a tą co teraz mam moze uda sie opchnąć za jakies 500zł na allegro

Te końcówki gdzie najlepiej kupić?? macie jakis link gdzie mógłbym je kupić on-line??

Opublikowano

na allegro wpisz ulter rs90 i powinno być 125zł szt

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

O pakietach S4 / S-line w A4 B6 napisano już w tym temacie chyba wszystko, ale mam nadal zagwozdkę. Chodzi o atrapę maski - czyt.grilla .Czy atrapa w kolorze czarnym występowała tylko w B6 S4 czy również w innych odmianach?

Tutaj przykładowa aukcja .

http://moto.allegro.pl/atrapa-grill-audi-s4-s-line-czarna-malysz-oryginal-i2102030389.html

Od opisów handlarzy mam już nieźle namieszane. Raz pisze że S4 innym razem S-line :/

Opublikowano

O pakietach S4 / S-line w A4 B6 napisano już w tym temacie chyba wszystko, ale mam nadal zagwozdkę. Chodzi o atrapę maski - czyt.grilla .Czy atrapa w kolorze czarnym występowała tylko w B6 S4 czy również w innych odmianach?

Tutaj przykładowa aukcja .

http://moto.allegro.pl/atrapa-grill-audi-s4-s-line-czarna-malysz-oryginal-i2102030389.html

Od opisów handlarzy mam już nieźle namieszane. Raz pisze że S4 innym razem S-line :/

Tak - zarówno S4 jak i seria/S line miały czarną wersję "grilla".

Masz 4 wersje atrapy chłodnicy (kratka przy masce):

- 8E0 853 651 F 01C (seria/S line z chromowaną ramką)

- 8E0 853 651 G 5PV (seria/S line czarna)

- 8E0 853 651 D 3SR (S4 z chromowaną ramką)

- 8E0 853 651 H 5PV (S4 czarny)

Analogicznie jest z kratką środkową spojlera zderzaka przedniego... Tyle, że tutaj seria i S Line z racji zastosowania własnej wersji spojlera ma już swój osobny model…

- 8E0 807 647 01C (seria z chromowaną ramką)

- 8E0 807 647 D 01C (S line z chromowaną ramką)

- 8E0 807 647 B 3SR (S4 z chromowaną ramką)

- 8E0 807 647 C 5PV (seria czarny)

- 8E0 807 647 E 5PV (S line czarny)

- 8E0 807 647 F 5PV (S4 czarny)

Opublikowano

Tak - zarówno S4 jak i seria/S line miały czarną wersję "grilla".

Masz 4 wersje atrapy chłodnicy (kratka przy masce):

- 8E0 853 651 F 01C (seria/S line z chromowaną ramką)

- 8E0 853 651 G 5PV (seria/S line czarna)

- 8E0 853 651 D 3SR (S4 z chromowaną ramką)

- 8E0 853 651 H 5PV (S4 czarny)

Dzięki Bart-S za rozjaśnienie sprawy :good:

Czyli rozumiem, że grill seryjny i S-line niczym się nie różni, ale występuje w 2 wariantach kolorystycznych - od czego zależało czy grill był chrom czy czarny?

Opublikowano

Dzięki Bart-S za rozjaśnienie sprawy :good:

Czyli rozumiem, że grill seryjny i S-line niczym się nie różni, ale występuje w 2 wariantach kolorystycznych - od czego zależało czy grill był chrom czy czarny?

Tak - jeśli chodzi o górny grill to seria i S line w B6 miała montowany ten sam element. Seryjnie montowano atrapę z chromowaną ramką - natomiast czarną dostawało auto, które za dopłatą wyposażano w "pakiet optyczny" 4ZM (ramki wokół szyb, osłona zewnętrzna słupka B i trójkąt tylnej szyby, grill górny i dolny oraz relingi w Avancie w matowej czerni).

Poszczególne elementy pakietu były już dostępne od początku produkcji nadwozia (np. grill górny, osłony słupków B czy też ramki szyb). Jednak w formie oficjalnego elementu wyposażenia jako pakietu opcję tą udostępniono dopiero w 2003 roku (ktoś wpadł na pomysł, że można zrobić w tej tonacji jeszcze dolny grill i sprzedawać cały zestaw za dodatkową kasę ;)).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chcialem zmienic przod z a4 na s4 ale nie moge dostac nigdzie przedniego zderzaka z grilami :kwasny:

Opublikowano

chcialem zmienic przod z a4 na s4 ale nie moge dostac nigdzie przedniego zderzaka z grilami :kwasny:

Musisz wydać z 1500 PLN plus malowanie :) Popytaj w Dziale Sprzedam

Opublikowano

wisi na allegro przynajmniej kilka zderzaków z S4. Nie wszystkie są kompletne, np. są bez halogenów natomiast z kratkami bocznymi i środkową

Opublikowano

jak zdemontowaliście listwy progowe? przyszedł czas kleić s line

Opublikowano

Jak cos to mam kompletny zderzak S4 :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

1. czy mechanizm spryskiwaczy lamp xenonowych , ten wyjeżdżający ze zderzaka od audi b6 pasuje do zderzaka od s4?

2. czy maskownice spryskiwaczy w zderzaku są takie same czy rożne?

zderzak mam

fd013a787bc83aa8m.jpg

a będę zakładał

f1b22003aa8acd57m.jpg

Opublikowano

Ad.1 sa takie same dysze

Ad.2 maskownice spryskiwaczy reflektorow sa inne

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

dziekuje za odpowiedz

---------- Post dopisany 03-09-2012 at 16:48 ---------- Poprzedni post napisany 31-08-2012 at 21:00 ----------

1. czy mechanizm spryskiwaczy lamp xenonowych , ten wyjeżdżający ze zderzaka od audi b6 pasuje do zderzaka od s4?

2. czy maskownice spryskiwaczy w zderzaku są takie same czy rożne?

zderzak mam

http://images41.fotosik.pl/1729/fd013a787bc83aa8m.jpg

a będę zakładał

http://images43.fotosik.pl/1519/f1b22003aa8acd57m.jpg

wie ktoś jaki part number maja prowadnice zderzaka od s4 przód >? montowane do karoserii auta?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć

Dzisiaj mam jechać po zderzak, a tu pojawiły się wątpliwości... jedni piszą że pasuje, inni że nie pasuje. Więc KRÓTKA PIŁKA.

Czy do poniższego zderzaka:

AUDI A4 03R MAŁYSZ S-LINE ZDERZAK PRZÓD KRAKÓW (2808165325) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Będzie pasować ta kratka środkowa:

NOWA ORYGINALNA ATRAPA AUDI A4 B6 S4 S LINE HIT ! (2762780354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Niby piszą, że to do S4 S-line, ale mi to wygląda na zwykłą A4 S-line? W końcu zderzak na zdjęciu jest A4 S-line a nie S4 S-line.

No i czy seryjne spryski, oraz halogeny podejdą do tego zderzaka S-line?

Będę wdzięczny wtajemniczonym za szybką odpowiedź.

Opublikowano

ale ten zderzak jest s lina a kratka s4

spryski będą pasowały

ja mogę powiedzieć jak to było u mnie z wymiana zderzaka zwykłego na ten od s4

jedynie co pasowało to zaślepka w miejsce holowania

- maskownice spryskiwaczy ksenonów są trochę inne

- kratki wiadomo w s4 są inne i większe

- plastiki siedzące w zderzaku ochraniające spryskiwacz tez inne

czy w sline tak jest nie wiem ale sprawdź bo na pierwszy rzut oka wygląda jak by wszystko pasowało optycznie a przy montażu sie okazuje ze coś jest trochę inaczej wyprofilowanie i nie wchodzi

Opublikowano

Tzn. mogę tą kratkę co podałem kupować i podejdzie do tego zderzaka co pokazałem? Ten zderzak to jest S-line, nie S4. A ta kratka środkowa to jest w końcu S4 czy S-line? W opisie aukcji jest S4 a mi to wygląda na zwykły S-line.

Halogeny i spryski seryjne podejdą, nie trzeba nic rezać?

---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

ale ten zderzak jest s lina a kratka s4

Niby kratka S4, ale popatrz na zdjęcie, mi to wygląda na kratkę S-line na zdjęciu aukcji z kratką jest chyba zderzak S-line

Edit:

Dobra już wszystko wiem. Zdjęcie kratki na aukcji jest podglądowe, natomiast ma zarówno do zderzaka S-line, jak i S4 ;-)