Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche offtopic, pojawilbym sie ale jestem zawalony robota na uczelni, bo zalozylem sobie petle na glowe w postaci ciezkiej specjalizacji ;) jak zaloze zderzak to sie pojawie, bedzie sie czym pochwalic :naughty:

Opublikowano

orientuje sie ktos moze gdzie dostane zderzaki S4 do sedana?? jeśli ktos ma jakies wiadomosci na ten temat prosze o info

Opublikowano
Opublikowano

orientuje sie ktos moze gdzie dostane zderzaki S4 do sedana?? jeśli ktos ma jakies wiadomosci na ten temat prosze o info

Tylko pamiętaj że jak kupisz goły zderzak to mało że musisz dokupić kratki to halogeny też ponieważ od zwykłej A4 nie pasują :hi:

Opublikowano

Tylko pamiętaj że jak kupisz goły zderzak to mało że musisz dokupić kratki to halogeny też ponieważ od zwykłej A4 nie pasują :hi:

ale to o tył chodzi

Opublikowano

ale to o tył chodzi

Raczej o komplet ponieważ się pyta gdzie dostanie zderzaki :wink4:

Opublikowano

halogeny tez musi zmienic

Opublikowano

halogeny tez musi zmienic

Poważnie :polew: a co ja napisałem wyżej :naughty:

Opublikowano

dobra kupiłem tą dokładke :P

od s-line do TDI :P zobaczymy

udało sie wynegocjowac cene za 250 zł z wysyłka :)

Opublikowano

dobra kupiłem tą dokładke :P

od s-line do TDI :P zobaczymy

udało sie wynegocjowac cene za 250 zł z wysyłka :)

o czym ty piszesz ? pzeciez juz kupiles jakis czas temu sama dokladke s line...

Opublikowano

teraz tył kupiłem :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

chłopaczki mam pytanko... czytałem czytałem i może przeoczyłem watek

a pytanko brzmi tak-- czy dolna cześć tylnego zderzaka z wcięciami na dwa wygarki pasuje do górnej części zderzak od B6 sedanie ??/

Pytałem w ASO o taka dokładkę wiem ile kosztuje ale koleś nie umiał mi powiedzieć czy z montażem nie będzie problemów.

bedzie wdzieczny za info...

Opublikowano

chłopaczki mam pytanko... czytałem czytałem i może przeoczyłem watek

a pytanko brzmi tak-- czy dolna cześć tylnego zderzaka z wcięciami na dwa wygarki pasuje do górnej części zderzak od B6 sedanie ??/

Pytałem w ASO o taka dokładkę wiem ile kosztuje ale koleś nie umiał mi powiedzieć czy z montażem nie będzie problemów.

bedzie wdzieczny za info...

jednym pasuje drugim nie...Boberek nie przypasowal swojej dokladki

Opublikowano

Jeśli możecie to pokażcie zdjęcia zderzaka przedniego i tylnego "S4" i "S-line" do B6 bo mnie już cholera bierze z odróżnianiem ich w modelu B6. Na allegro rzadko piszą do jakiego modelu jest dana część...

Opublikowano

zaraz wrzuce foto przód s line ,,,,,,,tył dokładka z 1.8 T na 2 wydechy[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 18:02_________________________________________________

z sedana do sedana bez problemu, a zavanta do sedana jednym pasuje innym różnie.

[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 18:04_________________________________________________b8a937c716da50a0m.jpg

bebbff48eca629e8m.jpg

Opublikowano

zaraz wrzuce foto przód s line ,,,,,,,tył dokładka z 1.8 T na 2 wydechy

Dzięki wielkie

Malowałeś tylko czy jeszcze musiałeś ciąć aby to wszystko spasować?

Jak był ktoś wrzucił foto S4 to będę wdzięczny :)

Opublikowano

Jeśli możecie to pokażcie zdjęcia zderzaka przedniego i tylnego "S4" i "S-line" do B6 bo mnie już cholera bierze z odróżnianiem ich w modelu B6. Na allegro rzadko piszą do jakiego modelu jest dana część...

akurat w modelu B6 różnice naprawdę są duże i niema problemu i rozpoznaniem ich - zobacz sobie B6 Cubera i Flyera ( oni mają pakiet S4 ) i porównaj to z B6 Nieska ( on ma ori s-line ) :wink4:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 21:47_________________________________________________osobiście wolę w B6 s-line

Opublikowano

czyli mogę śmiało kupować dolna dokładkę od 1.8T do mojej 2,5tdi quattro??

dokładka do 1,8 - 8E5 807 521 A

2,5tdi - 8E5 807 521 B

rozni sie jedynie koncowym znakiem a na rysunku jest wyraźnie pokazane ze numerek z "A" to dwa wygarki a "B" nie ma :wink4:

Opublikowano

s-line

2004sport007.jpg

img3067nc3.jpg

s4

img3564ts8.jpg

3926hre1medos4.jpg

Opublikowano

posiada ktoś fotkę zew. s-line + polerki 18 ?