Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Po wyjęciu bagnetu oleju leci dymek....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Po wyjęciu bagnetu leci z dziury dymek. Nie jest to bardzo mocne ale wcale nie takie słabe! Czy przyczyną może być zapchana odma czy pierścienie się kończą? Olej motul, przebieg 220 tyś w oryginale.

Opublikowano

Temat poruszany na forum :szukaj:

W PD to normalne zjawisko.

Pozdr

Opublikowano

Będziesz sie przejmowal jak przestanie jeździć puki co lej on i w drogę.

Opublikowano

Dymek jest normą, w PD potrafi z rurki pryskać mgiełka oleju

Opublikowano
:mysli: z tego co pamietam to cos jest przypchane jak dymek leci tylko kurcze nie pamietam co popytam i dam znac
Opublikowano

w AWX/AVF to normalka, jak Ci nie ubywa ani nie przybywa na bagnecie to nie masz się czym martwić

Opublikowano

Sorry za OT.

Kupiłeś auto i masz problem czy dalej szukasz?

Opublikowano
  • Autor

Oglądałem ostatnio takiego który był fajny ale miał kilka problemików - między innymi ten właśnie. Właściwie dalej szukam - w sobotę mam jeszcze jechać coś oglądać

Opublikowano

Jak biały dymek to spoko a jak ciemny to nie spoko :kox:

Opublikowano

ja mam 140tys na blacie i też mam dymek i sie nie przejmuje :)

Opublikowano

ja mam 140tys na blacie i też mam dymek i sie nie przejmuje :)

mhm a ja mam ponad 300 i tez mam. oby nie ciemny to jest :good:
Opublikowano

ja na szczęście nie mam żadnego dymku 189 tkm

Opublikowano

nawet w zimne dni ? :cool1:

Ten wątek to tzw. "szukanie dziury w duuupie" :wallbash:

Opublikowano

nawet w zimne dni

Opublikowano

nawet w zimne dni

to przestań nabijać bezsensowne posty do setki, aby móc umieścić ogłoszenia :wallbash:

Opublikowano

Nie masz ale na zimnym silniku, na ciepłym napewno się pojawia - zagrzej silnik i sprawdź, ludzie w nowych samochodach sprawdzali i leciał dymek a u Ciebie niema........ ? :cool1: Chyba, że masz VP ....

Opublikowano

Dymek zawsze się pojawia po więcej niż 300 tysi km a kto ile ma na liczniku czy w komputerze to już tajemnica tych co kablami działali bo w PL to wszystko się da.

Opublikowano

Dymek zawsze się pojawia po więcej niż 300 tysi km a kto ile ma na liczniku czy w komputerze to już tajemnica tych co kablami działali bo w PL to wszystko się da.

hehehe, następna mądrość :polew:

Opublikowano

A jak silnik ma przebieg 30 kkm to gdzie te opary oleju się wydobywają jak wyciągniesz bagnet ? A może wtedy nie ma takiego zjawiska :mysli:

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

z drugiej strony fajna teoria na sprawdzanie i niwelację przebiegów :good::polew:

Opublikowano

He he,,,,, jak ktoś widział pompowtryska po 150tysiach to musiał za niego sporo wybuliś bo ktos przedaje dobre auto bez wad??? Każde a raczej przeważnie każde sprzedawane jest po 2 dużym przeglądzie na którym trzeba wymienić cały wydech rozrząd płyny i ponad pół zawiechy a to koszt który stawia nowe auto na 1 miejscy więc potencjalny nabywca zostawia auto na salonie w rozliczeniu i bierze nowe a polaczek z lawetą łyka robi licznik i już jest jak nówka a później ludzie się dziwią że wtryskiwacz padł po 180 tys. a w rzeczywistości na już prawie 400tysięcy. Wiem to bo robiłem w belgi na serwisie audi więc nie piszcie mi że takich bajerów że ktoś sprzedaje auto za 2/3 ceny z małym przebiegiem. Postawicie się na jego miejscu, czy sprzedali byscie auto jak nowe które się nie psuje i ma mało najechane, wątpię.

Także prawda jest bolesna, auta z zachodu są albo całe z dużym przebiegiem albo mocno uszkodzone i innych nie ma.