alan11x Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam. Chciałbym zapytać posiadaczy wersji z fotelami kubełkowymi typu Sport lub S Line o ich zalety i wady. Czy są mniej lub bardziej wygodne od standardowych, zakres regulacji itp. Z góry dziękuje i Pozdrawiam...
uhu2 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam.Pozsiadam foteliki typu sport regulacja duzo lepsza pompowane ledzwie.Dobre podparcie boczne mozliwosc regulacji siedzenia w wielu plaszczyznach pozwala wygodnie podrozowac.Wysowana czesc pod kolanami i podgrzewanie.Nie zamienilbym ich na nalesniki chocby w skorze. Zapomnialem jeszcze o siatce na oparciu na rozne drobiazgi i schowek pod fotelem.
elmo814 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 same plusy, chyba ze masz nadwage
bobusiek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 miałem w B6 zwykłe a teraz w B7 S-line i jest mega róznica (bardzo dobre trzymanie boczne i wszechstronna regulacja) aczkolwiek poprzednie też były wygodne - trasa do Chorwacji na wakacje bez bólu pleców i dupska
greg2505 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 zakupiłem skórę z alcantarą sportowe bardziej twarde wg bardziej wygodne s-line nie podoba mi się góra foteli zbyt masywna do niezbyt dużego wnętrza a4 ale to wg gustu poprzednie naleśniki też były wygodne
marda16 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 miesiąc temu wymieniłem zwykłe naleśniki,aczkolwiek grzane i z regulacją lędźwi na pólskórę z alcantrą sport z pełnym zakresem regulacji i dopiero teraz można odpocząć podczas jazdy-same plusy
akjam Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Dzinwe pytanie bo chyba odpowiedź jest jenda... Po prostu S-Line czy pakiet Sport są wygodniejsze. Co do regulacji to wszystko zależy w jakiej wersji masz kubły? Pełna leketryka, schowki, siateczki etc. Podgrzewane itp. Sam miałem zwykłe taborety i zmieniłem na kubły skóra + alcantara i to jeden z najlepszych modów.
marda16 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 według mnie to nr.1 wśród modów przynajmniej moich,podtrzymywania swoich ud chyba nic nie zastąpi tylko dobre fotele
alan11x Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dziękuje Panowie za szybką odpowiedź. Pytam ponieważ mam w tej chwili zwykłe fotele i niestety nie miałem możliwośći ich porównać z pozostałą opcją. Znajomy ma w niemczech cały pakiet sport do sprzedania tzn. fotele, kierownice i bodajże listwy w naprawde niewielkiej sumie, także po waszych postach nie będe sie długo zastanawiał i każe mu to przywieść przy najbliższej okazji. Pozdrawiam...
probi101 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Komfort o niebo lepszy, będziesz zadowolony..
Staszek20VT Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Wcześniej w Leonie miałem kubełki Recaro, teraz w A4 mam fotele S-line, niedawno zrobiłem długą trasę i nie ma porównania. Fotele S-line są o niebo wygodniejsze, większy zakres regulacji, polecam na długie trasy. Jestem z nich bardzo zadowolony
probi101 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 w Leonie są chyba krótsze siedziska dlatego komfort jest gorszy..
Staszek20VT Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ale to nie były Leonowe fotele
ziby00 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 opłaca się zmienić na s-line o wiele lepsze wykonanie i jazda w nich przyjemniejsza siedzenia ja wymieniłem i jestem zadowolony
niekrasz Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 bierz, a jak skora z alacantra to tym bardziej mam i polecam!!!
Tom@sz80 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Podepnę się do tematu . A jak to wygląda sprawa wymiany foteli z Audi A4 B7 ze standardowych na S Line czy coś trzeba przerabiać ? I chciał bym zrobić podgrzewanie foteli bo w standardzie nie mam( pod warunkiem że pasuję S line) . Pewnie wiązkę trzeba po prowadzić ?
greg2505 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 pasują bez przeróbek co do grzanych siedzeń zobacz w podłodze czy masz gniazdo zielone jeśli nie musisz ciągnąć wiązkę
greg2505 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Gniazda do grzania są zielone już poprawiłem
Rekomendowane odpowiedzi