_Makki_ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Solanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 nawet taka brudna jest piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sancho80 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 oj tak...biale b8 w avancie to jak to sie mowi "fajna d*pa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Odwilż 2 tygodnie temu jedenastego grudnia. Traska 200km z czego ostatnie ~30 km w bardzo trudnych warunkach - woda, lód, błoto, śnieg i brak ograniczenia prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie wiem ile nie był myty, ale chyba długo. Foty z poprzedniej zimy, więc nie wiem czy się liczą do konkursu, mogę tylko dodać, że już nie ma madafakerskich koupaków ;(..... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 I niby klubowicze dbają o swoje autka, gorszych brudasów nie widziałem już prawie sola zarastają Jest odwilż to trzeba wziąć wodę w wiaderko, szampon szczotkę z miękkim włosiem i umyć albo na myjnie pojechać ,a nie odwalać taka chałturę Jak będę widział na mieście takie brudas z wlepka klubowa to będę pisał palcem "umyj mnie" Tak ma wyglądać samochód klubowicza w zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 I niby klubowicze dbają o swoje autka, gorszych brudasów nie widziałem już prawie sola zarastają Jest odwilż to trzeba wziąć wodę w wiaderko, szampon szczotkę z miękkim włosiem i umyć albo na myjnie pojechać ,a nie odwalać taka chałturę Jak będę widział na mieście takie brudas z wlepka klubowa to będę pisał palcem "umyj mnie" Tak ma wyglądać samochód klubowicza w zimie wszystko fajnie tylko nie jesteś jeszcze klubowiczem , a ja mojego umyłem przed swiętami, i mam zamiar wyjechać z garażu dopiero w marcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 I niby klubowicze dbają o swoje autka, gorszych brudasów nie widziałem już prawie sola zarastają Jest odwilż to trzeba wziąć wodę w wiaderko, szampon szczotkę z miękkim włosiem i umyć albo na myjnie pojechać ,a nie odwalać taka chałturę Jak będę widział na mieście takie brudas z wlepka klubowa to będę pisał palcem "umyj mnie" Tak ma wyglądać samochód klubowicza w zimie wszystko fajnie tylko.... ... gleba, alu i wywal te pomarańczowe kierunki _________________________________________________ żeby nie było, mój lekko muśnięty syfem faktycznie na srebrnym nie widać brudu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To i mój brudas do kompletu :gwizdanie: trasa Kraków- Zakopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik84 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie wiem czy można zaliczyć do brudasa ale wklejam fotkę trasa Uk-Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To i mój brudas do kompletu :gwizdanie: trasa Kraków- Zakopane złota ale te majtki z za wycieraczki mogłaś wyciągnąć :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ło matko ludzie, umyjta się w końcu !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dla mnie bezsens jest myć auto w zime tylko sie zmarznie a na następny dzień wygląda tak samo.. Żeby nie było OT jutro wrzuce foty mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dla mnie bezsens jest myć auto w zime tylko sie zmarznie a na następny dzień wygląda tak samo.. Żeby nie było OT jutro wrzuce foty mojego rozumiem że domu też nie sprzątasz w lecie bo zaraz się spowrotem nakurzy i tyle tych pyłków w powietrzu lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Żona sprząta Wiadomo w lato sie liczy wygląd zewn. ale w zime dla mnie może być brudasem z zewn. chodź raz go umyłem tej zimy Ale za to w środku musze mieć zawsze czysto nieważne czy zima czy lato hehe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To i mój brudas do kompletu :gwizdanie: trasa Kraków- Zakopane złota ale te majtki z za wycieraczki mogłaś wyciągnąć :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: nie wiesz że bielizna najładniej pachnie wysuszona na świeżym powietrzu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Góralowy paździerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Góralowy paździerz hehe maseczka błotna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Góralowy paździerz hehe maseczka błotna :) a ja zawsze myslalam ze taka maseczka to na twarz i sopbie robilam :gwizdanie: o ja glupia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Góralowy paździerz hehe maseczka błotna :) a ja zawsze myslalam ze taka maseczka to na twarz i sopbie robilam :gwizdanie: o ja glupia oj głupia od razu po prostu człowiek się całe życie uczy troszkę spłukałem myjką i jest deczko lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi