domjenick Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 qrfa,czasem ,po jakiejs podrozy,jak sie dotkne auta przez przypadek,to mam bardziej spodnie ujebane niz auto-na srebrnym nic nie widac brudu...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 qrfa,czasem ,po jakiejs podrozy,jak sie dotkne auta przez przypadek,to mam bardziej spodnie ujebane niz auto-na srebrnym nic nie widac brudu... no to Cię ładnie koncern wyj....ał :decayed:
domjenick Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 wiedzialem,zeby czarnego nie sprzedawac-przerzucilbym silnik i tez bym mial 1,8T i wygralbym...moze...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 nic się nie martw , na czarnym widać a i tak się zawsze ubrudzę
domjenick Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 najbardziej lubie dotykac bagaznik-wszedzie jest syf...
michu93 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 ty stary masz załamkę jak ten twój ufoludek z kibla xD szczęśliwego nowego yeara
domjenick Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 a zebys wiedzial...qrfq szczotka do zgarniecia,a tu co?srebrny kolor i jeszcze sucho ,wczoraj troche w dzien popadalo,a jak wrocilem-wyschlo...i wez tu qrfa wygraj cos...
michu93 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 ale jedziemy na tym samym wózku, bo u mnie też hu*a widac
tomaszu Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Noo, muszę przyznać, że ja mam z górki, bo moja A4 jest czarna. Najfajniejszy brud to jak karoseria robi się biała od soli - uwielbiam ten widok. Panowie, nie załamujcie się - samochody trudne do ubrudzenia będą miały specjalne fory..
michu93 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 a tak, że się wtrące - Flyer - mógłbyś pozbierac focie i wrzucic do first wątka... pozdro dla brudasów i ich właścicieli
domjenick Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 samochody trudne do ubrudzenia będą miały specjalne fory ...bedzie oceniany styl i poziom upierdolenia felg i opon,plus podwozie...
Iverson Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 fury z kołpakami dostają rocznego bana
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 fury z kołpakami dostają rocznego bana Popieram sorry za OT
tomaszu Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jeśli ktoś upieprzy czarne felgi tak, żeby wyglądały jak białe alusy to automatycznie wygrywa konkurs.
michu93 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jeśli ktoś upieprzy czarne felgi tak, żeby wyglądały jak białe alusy to automatycznie wygrywa konkurs. ja mam czarne kołpaki a wyglądają jak białe kołpaki
domelq Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Chłopaki teraz to nic, ale jak budowali Zkopiankę w Pcimiu to jechałem do pracy przez środek budowy. Jak było mokro to sobie wyobrażacie... Jak było sucho to wypucowałem auto, jade patrzę a tu myjka na mokro jedzie błoto/ziemię z asfaltu. To ja ją delikatnie z lewej i jadę powolutku przez ten mokry odcinek. A tu z naprzeciwka przycina autobus i prosto w kałużę na przeciwko mnie... Wniosek - miałem auto co dziennie przez 8 miesięcy jakbym niem jeździł na OFF-ROAD
michu93 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Chłopaki teraz to nic, ale jak budowali Zkopiankę w Pcimiu to jechałem do pracy przez środek budowy. Jak było mokro to sobie wyobrażacie... Jak było sucho to wypucowałem auto, jade patrzę a tu myjka na mokro jedzie błoto/ziemię z asfaltu. To ja ją delikatnie z lewej i jadę powolutku przez ten mokry odcinek. A tu z naprzeciwka przycina autobus i prosto w kałużę na przeciwko mnie... Wniosek - miałem auto co dziennie przez 8 miesięcy jakbym niem jeździł na OFF-ROAD zdrowo
Rekomendowane odpowiedzi